Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De valójában 80as nem?Mármint az azért messziről látszik.
NKH által ellenőrzött 50 köbcentis motor.
Ami valójában 80 ccm kéne hogy legyen.

Viszont így itthon nem csesztethet a rendőr, hogy nem 50-es.
Az mit jelent?Fojtott verzió vagy mi?
Jó lenne elmenni:) Kipróbálni hogy végigmegy e a Cobra.
Nem tart semeddig új adattáblát venni.
Itthon meg előny, legalább nem kötözködhetnek.
Jaah, tudom.
Akkor is geciség volt eladni, ha már megbeszéltük... Egy-két tízezer ide vagy oda, nekem a haverság többet ér. Meg a szavam.

Tudod, most megint belefutottam/tunk egy """kedves""" eladóba.

Hétfőn felrakták az SX 80-at 120-ért. Barátom elsőként telefonált, 100-ba megegyeztek, szerdán hozná el.
Én hétfő este hívom, hogy érdeklődjek. Mondja, van egy pesti érdeklődő, de ha nagyon szeretném, 130-ért vihetem. Megbeszéltük, kedd délig telefonálok, lesz e pénzem. 4 helyről sikerült is összeszedni. Kedden hívom embert, megvan a pénz, oké, enyém, jövő hétig elrakja (végig dolgozok a héten, esélytelen érte menni a héten).
Fél óra múlva hív, sajnos mégsem eladó, a lányának az unokaöccsének kell a motor.
Kicsit sántított a dolog, délután vasutas felhívta érdeklődve. Úgy beszélt az eladó, mintha még meglenne.

Nem hagyott nyugodni a dolog, elkezdtem nézegetni a pesti vonalaimat. Hívom a barátom, mit tud róla... Ő megy érte szerdán, MÁR 140.000 FT-ért!
A nyomorék eladó felfelé licitálgatott az árral, össze-vissza hazudozva.

Szerdán kapott is tőlem egy kedves SMS-t, remélem gyógyszerre költi a motor egész árát!
na mi a gond?
Kecskeméti gokartstadion.
ÁÁÁ...
Kreidler Florett LK-600-as gépem adattábláján ott a CM50 beütés...
Ok.Köszi.
Megadom a címét majd valahogy.
Megoldjuk.Van azis csak nagyon sokat kér érte az illető.
Hú,ez jól hangzik!Nagyon megfogott ez a dolog.Egy egész hátsó kerék is érdekelne akár.A kerék két oldalán lévő távtartók sincsenek meg,sajna.
Hello

Van megoldás a lánckerékproblémádra!Konkrétan van egy olyan elérhető közelségben.
Hello

Téged nagy tomos tunernek ismertelek meg:-D
Amgy Tatabányáról vagyok igen.
A ktm csodaszép óva nagyon.
Közben énis továbbfejlődtem sachs felé.
Én vettem meg azt a ktm-et(képes motor).Igen nekem van tomos colibrim,meg ds-em is volt(tatbányáról kérdezed?)Slampixxx:hát az a piros gts amiért cserébe akartad adni a sachs 80-at.(mázli hogy nem kértem)Aztán elvitte az a mohácsi nepper tag.Nem örülök neki de ez van.Most készül egy bokorugró zündapp hai-50-es blokkal.De legfontosabb lenne ez a bizonyos ktm/m50 hátsó lánckerék.
Ez a "kecsóring" hol is van?
Hello

Az tök jó haverokat felázítom, hogy menjenek ki.
3órás menet alatt nem az erő dominál, hanem hogy ki esik kevesebbszer pofára:)
Ott ugye vanak alapgépek meg fulltuningos gépek is igaz?
Hello

Írd le a hívás okat mert elég szarul vagyok haoz hogy ne beszéljek túl sokat.
Addigra lehet összerakom a Laverdát.
márc 20
Mikoris?

Meglássuk még, mert elegem lett, hogy nincs egy használható motorom se, elsőszámú projektnek előléptek az utcai gépek rendberakása.