nem igazán :S a mini rigát ma reggel visszamonda a hapsi ma családja miatt... szal csak két moci lesz eladva. Amúgy most a mini riga szabad gazda lesz...
Szőlő mennyi van?Esetleg baracak van?Errefelé veszélyes a barack mert bejön a jóidő utána meg megfagy egyből aztán lepotyog róla minden de arrafelé jobban érvényesül a mediterrán közelség.:-D
vazzz mind a 3 motoromra vannak különböző vevők és nnem tok egyszerre... vááá
egyik az holnap a zöld puchot viszem fel . a min rigát meg pénteken... a hondát nem tom mert a srácnak a kocsija beszart és emmiat nem tud jönni és mondtam neki ha kell felviszem fótra...
szal ilyen nincs egy hónapban ennyi jönne össze...
ja és akkor a következő hónapokra megszívja. vagy hitelre veszi... ép ez a baj hogy nagyon sokan hitelre megveszik. mert az menő! Pl sokan hitelre veszik tv-t autót, pc-t stb. de a ház dolog az más tészta. de ami elhagyagolható dolog az mindig is .... és őszintén mondom lekopogom eddig nem vettem semmit hitelre. és mégis amit akartam megdolgoztam érte! és megvan. vagy a legkevesebbel is be lehet érni....
pl a kocsimat is kápéra vettem meg zsebből...
Bár először GOLF 4-es kombit akartam és mégis GOLF 3-as kombi lett belőle de így is nagyon megszerettem .
pl aza szomorú hogy sokaknak nem emelik a bért és sok minden szart megemelik... pl gázolaj, kaja, rezsi stb.... és így már alig marad ez embernek a zsebében. pl most meg mi fizetjük a albérlőket 2-3 hónapja mert ők még nem kaptak fizetést és nem tudnak fizetni nekünk...(a szomszédban van nekük van + ház ami ki van adva bérbe) :( kirúgni őket meg nem lehet csakúgy mert nincs hol lakniuk. és cserébe mindent megcsinálnak...
http://videokereso.info/video/...
Szőlő mennyi van?Esetleg baracak van?Errefelé veszélyes a barack mert bejön a jóidő utána meg megfagy egyből aztán lepotyog róla minden de arrafelé jobban érvényesül a mediterrán közelség.:-D
egyik az holnap a zöld puchot viszem fel . a min rigát meg pénteken... a hondát nem tom mert a srácnak a kocsija beszart és emmiat nem tud jönni és mondtam neki ha kell felviszem fótra...
szal ilyen nincs egy hónapban ennyi jönne össze...
RS 40 levegös henger
5000+1690 posta
dugó nincs
pl a kocsimat is kápéra vettem meg zsebből...
Bár először GOLF 4-es kombit akartam és mégis GOLF 3-as kombi lett belőle de így is nagyon megszerettem .
pl aza szomorú hogy sokaknak nem emelik a bért és sok minden szart megemelik... pl gázolaj, kaja, rezsi stb.... és így már alig marad ez embernek a zsebében. pl most meg mi fizetjük a albérlőket 2-3 hónapja mert ők még nem kaptak fizetést és nem tudnak fizetni nekünk...(a szomszédban van nekük van + ház ami ki van adva bérbe) :( kirúgni őket meg nem lehet csakúgy mert nincs hol lakniuk. és cserébe mindent megcsinálnak...
Az észt nem adják a motorhoz.
HA elmegy az erdőben, soha nem fogják meg.
http://youtu.be/LjXicfdzq7s
sz@rér kapsz, 6-os imbusz kulcsnyillásúval kész!