Veszprémet pl. nem tekintem vidéknek, a kis falvakat mondom annak. Egyébként meg felelsleges magadra venni a dolgokat...
Ott a Hercules K 50 RLC, az Ultra 80, KTM, nézd meg, mind ilyen falusi "noname" falvakból van, ahol nem elérhető a megfelelő technika, és lásd, mind milyen kókler cuccokból van életben tartva!
Ne vidékizz ezt már megbeszéltük. Falusi de pl egy Veszprémi vagy egyéb városi nem vidéki. Vidékinek max falusit tarts. Ennyi erővel én lebunkógecipestiparasztozhatnálak. (Külömben meg érdi vagy tudom)
oké rendben csak azért kérdeztem rá. mert az enyémen a puch ktm-en az annak a váltója oké volt csak gyújtása nem volt.
Ezért nem kellett jobban megbontani. csak a kuplungos részét pucoltam ki meg a lamellákat csiszoltam fel kicsité s zaztán összeraktam. és vígan megy. Bár nálad mondtad hogy ha csak egy es van akkor elég szívás lesz. de imádkozz hogya fogasok ne potyogjanak ki. legfeljebb inkább a léptetője törne el akkor az könnyebb megcsinálni.
Megmondom én neked szétszedés nélkül is: szar a váltó!
Elvileg csak 1-es van.
Egyébként nem látom értelmét a szavaidnak. Ha valami gubanc van, márpedig egy vidéki gépnél ez négyzetesen növekszik, ha így ráindítok, az sok jót nem fog tenni.
a váltós részét ne szedd szét!
csak öntsbele brigéciolt hátmosatni aztán friss váltóolajat bele.
és akkor tudod meg hogy jóe a váltó e vagy nem.
sztem egyenlőre jóúgy ahogy van csak pucoldd le jól aztán üzemképessé tenni ha működik akkor van már konkrét terved.
Nem tudom te mit értesz ház fenntartás alatt, de fizetni kell 50-100E Ft részletet, ~50E fűtést (nincs szigetelve), + jó lenne lakható kinézetet varászolni neki. Így kapásból.
Ha annyira régi(a tipus kiadása, nem a gyártási év számít) akkor tényleg mehet old timer 125ben.
CSak mont mondtam, abban kevés az induló, de abban kapnál pontot is.
Perszem ehhez éves licenc kell.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...