Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem! Schwalbe vége levágva,lánc meghosszabbit 2 hátsókerék közös tengely mint a tricikli kis csomagtartó! amibe elfér 2 sörös rekesz, vagy zöldséges láda 20kg-os.
Tervezzek olyat is?
neked a schwalbe ra kell oldalkocsi?
Nagyon Baresz! Hiba: egybeépitett kell nem vontatott ! Amugy a meghajtási üzemanyag elgondolkodtató 360-as benzinnél, de turbózni kellene!
Nem bontom te.Csak mondom hogy mennyi indent tudnék hasznosítani ja és most jutot eszembe hogy fullos gumik vannak rajta az meg jólenne az MK-2re.De nem bontom mert azért tartom a szavam néha.
Kérted a jó ötleteket és vártad a terveket a szállítójárművedről csináltam neked egy jót!
Hello

Palack reduktor munkakábel áramvisszavezetőkábel?És az RS40-et pótblokkal betudod számítani?
Hello neked nem kell ez az én rezsortom jó hello.
képet tegyél fel:)
a co-t mennyiér adnád? az ugye 220-as?
mert érdekelne egy komplett co gép:)
De norrrmális vagy bakke hogy igy csakúgy bontogatsz rs40-et!
70 et kérek érte natúr,magyar itthon gyártott
Mennyit kérsz érte?
Igen ez nagyjából igaz amit a szagértőbácsi mondott.

De néha ha megugrik az áram,azért lehet,h lekapcs az autómatát.
Szakértő bácsi bent gyakorlaon azt magyarázta hogy a 16-amperrl olyan 140-amperig hegesztek de akkor más már nem nagyon megyés az olyan 3,5 4-es lemez max de az már nekem bőven elég meg olyan max 1-es huzalelektróda.spórolósan 8-liter/ perces védőgázzal és már jó is.-D
Hello

Hány milliót kérsz érte?
A 170 A gépem az is 230 as.Elméletileg ez alegnagyobb a 230asok között.5ös lemezig jó

Tök mindegy,ki kell próbálni,h hegeszt,egy elötolás,m aramerősség kell h állitható legyen ,a többi púder.
A varsztroj gépre mondták hogy jó szerinted?Amúgy egy jó kis 220-as cot szeretnék venni mert anélkül nem élet az élet:-D
Nekem csak 230-van 16-amperos autómata van.
Na ,és mi a kiszemelt márka?

Egyébk van egy 170A co gépem,szinte új áll,szeretném eladni,mert egy kombi gépet akarok ami 230/380v mert megcsináltattam a 3 fázist a garázsban.
Igen hideg van.De azért elmegy.amúgy pótblokkal 55-ha hozod a pukk blokkot ha nem akkor add el a pukk blokkot és hozd el az idomokat emg mittom amit beszéltük.Amúgy tervezek egy autóvételt meg egy co vételt is.
Felétek is k ttt hideg van?
Az MK-2 gyárilag bing 12-van most lesz rajta valami jó ha tudjuk a 17-est a rs-ről cseréljük el.
Az rs-40-et elkéne bontanomműszerfal lámpa index (akár idomzat) karbi gyula blokk stb stb:-DDe megígértem megvár téged egyedül a látartók cseréltek gazdát mási ktípussal.