Nem mindegy hogy hány colos a kerék átmérő, és a gumi méret is befolyásolhatja a km mérését! A 16 colos és a 17 colos kerék közt lényeges mért sebesség különbség lehet akár 20km is!
De érzésre is tudom hogy ennyire megy. mert gyárilag 13 fog helyett 14 van fent! mer sok mocin is mentem és tudom hogy melyik megy ennyit. nagyjából. ÉS a te dappod sem megy 90-et!
Távol áljon tőlem hogy a hűtőházból nekiáljak kireszelni inkább menjek 50-el végig mint hogy a hűtőt reszelgessem.Vagy max ráteszek egy sérültet de a 4gangosé eltér a 3-astúl.
bolt hogy a 51-esen sokan 60-70-el mennek mindig mert tudom én kocsiival ennyit is szoktam menni! és a comettel is ennyivel feltudom vele venni a lépést. volt mikor szinte ráhúztam és 80ál majdnem belerohantam volna előtte levőbe. Szal annyira kamuzok ?
álló helyzetben 0-át mutat az óra. és lazán megyek akkor 40-50. ha visítónál már akkor 70-80. majd tavasszal csiálok gpssel is .lehet hogy csal 5 km-et DE akér így is meghaladja a 50et. Bár a te DS-ed azért nem megy 55 nél többet mert pici a kerekei! és ezért nagyobb láncáttétel kell bele. érted? elölre legalább 15-fogas kellene de az hűtőházat kell kireszelni pici hogy felmenjen a lánc.
A cometed amikor elmész a bicósok melett az kb 40 a mutatód meg mutat 60-at.Szerintem az ami 80-at mutat reális olyan 60-lehet.De majd megméred szerintem 20-ról indul az órád:-D
Megméred valami pontos izével és késsz.
Gumi nem melegszik, de a kormánykapcsoló igen!
Ötletek, hogy miért? Mig hazaérek Csepelről, annyira felmelegszik, hogy éget a kuplungkar...
És a gomboknál igazából jég hideg...
Vagy másik verió hátul 36-osra vagy 34-es re cseréld le. akkor így is jobb:)
Megméred valami pontos izével és késsz.
Csak neked.
VZ 50
Ötletek, hogy miért? Mig hazaérek Csepelről, annyira felmelegszik, hogy éget a kuplungkar...
És a gomboknál igazából jég hideg...