Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébk hol is tartottunk árban?
Ja igen hogyha elviszed az enyémet és a blokkot kidobtad belőle akkor a 4-es léptetőszerkentyűt akkor azt üzleteljük vissza mert kéne az MK-2-be hogy tudjon működni.
Csak azt nem értem,mi a fxt keres a 21 es karbi rajta?
Na majd kiveszem a kulisszát aztán a vonóéknél megszámolom hányat kpcsol.
Amilyet szeretnél.
Lekell cserélni a kis léptető izéjét és már kapcsol 4-et egyből.
nemááááá,ez komoly?
Milyen huzattal húzza át?
MK2-esemben 4 fokozat van és2-őt kapcsol.
még nem húztam szét a blokkot,de a kulissza az 4 gangos

Miért lehet,h 6 kerék van benne,és csak 4 et kapcsol?
Amúgy kiderült már hogy megvan-e a többi 2 sebesség a blokkodban?Vagy a váltónak a szerkentyúje 4 gangos de lehet hogy a váltó több?
Az rs40-nek már nem tudtam helyet szrítani csak a féltető és 3-fal között szóval most is ráesik a hó.Amúgy áthuzassam az ülést?
Van ismerettség csak akkor + költségként hozzáírom de szerintem 3-5-között megcsinálja.
Hello!

8e.bn egyeztünk meg,sztem nem nagyon van olyan neked ami kellene ,de ha van 6 seb Sachs váltód,Kröber gyújtásod cserélhetünk is.
te is tudsz keresni csak lusta vagy
értem :D
ő is a googleban keresi, megexpressz.hu, meg itt az apróban :) csak keresni kell jól helyeken. :)
slampii ezt a zündappot honnan szerezted?
szeva mindenki raay tettem fel neked egy kérdést válaszolj ha leszel előre is köszi szecska.
oké várom a képet.:) Bár ez a biszbaszt nem találtam
mert kettő komplett van ami lát a képen. és + van félmotor azaz szinte komplett váz, tank jóállapotú, , meg sárvédők, és 2-3 blokknyi alkatrész. Bár ez a biszbaszt nem nehéz legyártani.
olyan 2-3as lemezből ki lehet vágni és szépen megreszelni egy délutáni meló:)
Köszönöm!
Jó munkát!
Ez esetben ajánlhatom a cég honlapját, az étel kiválasztása céljából.
Köszi Slampixxx a gyors választ de a magas lasztit le kell ÜTNI még 60-on felül is!
UI: Szeretem a hideg pizzát, majd felmelegitem!
A karbicsek megoldódott a postás mocira!
Persze Brumó.......hiszünk neked