Ja igen hogyha elviszed az enyémet és a blokkot kidobtad belőle akkor a 4-es léptetőszerkentyűt akkor azt üzleteljük vissza mert kéne az MK-2-be hogy tudjon működni.
Az rs40-nek már nem tudtam helyet szrítani csak a féltető és 3-fal között szóval most is ráesik a hó.Amúgy áthuzassam az ülést?
Van ismerettség csak akkor + költségként hozzáírom de szerintem 3-5-között megcsinálja.
oké várom a képet.:) Bár ez a biszbaszt nem találtam
mert kettő komplett van ami lát a képen. és + van félmotor azaz szinte komplett váz, tank jóállapotú, , meg sárvédők, és 2-3 blokknyi alkatrész. Bár ez a biszbaszt nem nehéz legyártani.
olyan 2-3as lemezből ki lehet vágni és szépen megreszelni egy délutáni meló:)
Köszi Slampixxx a gyors választ de a magas lasztit le kell ÜTNI még 60-on felül is!
UI: Szeretem a hideg pizzát, majd felmelegitem!
A karbicsek megoldódott a postás mocira!
Miért lehet,h 6 kerék van benne,és csak 4 et kapcsol?
Van ismerettség csak akkor + költségként hozzáírom de szerintem 3-5-között megcsinálja.
8e.bn egyeztünk meg,sztem nem nagyon van olyan neked ami kellene ,de ha van 6 seb Sachs váltód,Kröber gyújtásod cserélhetünk is.
mert kettő komplett van ami lát a képen. és + van félmotor azaz szinte komplett váz, tank jóállapotú, , meg sárvédők, és 2-3 blokknyi alkatrész. Bár ez a biszbaszt nem nehéz legyártani.
olyan 2-3as lemezből ki lehet vágni és szépen megreszelni egy délutáni meló:)
UI: Szeretem a hideg pizzát, majd felmelegitem!
A karbicsek megoldódott a postás mocira!