Győrből bolháról hazahoztam egy ifakompresszort 1500-ért kis álvánnyal együttAzthittem szétszakad a táskám meg villanymoci aztakurva az már húzós volt azóta van polírgépem meg kisköszörűm.Az előző helyről van lomtalanítottak aztán kidobták a motort hamar előguberáltam hazavittem de nem volt jó, forgórészen menet volt (megreszeltem jóra) állórészcserével működik is rendesen.Majdnem sikerült zsírpapírban én bontottam ki először skoda 120 hüvejgarnitúra bakker de a főnök később észrevette hogy zsír újj.
Hát szép szervezetten kell csinálni,nem egyből eltulajdonitani a kompl részleget,persze tudom manapság azt a kevés cuccot is nagyitóval őrzik.Beszélni kell a megbízható szakikkal,h mit szertnél,hátha tud segiteni.Bevisztek egy szart,és a raktárban meg kicseréltetitek jóra...
Mondjuk tavaj a ds kipuval kislisszantam meg be is meg egy kazal simsoncuccal is de azt mondjuk mondtuok portán hogy mivan.
Ennyi simsoncuccal szatyorban azthittem leszakad a kezem.
Bakker lakatosnak tanulok ezért is jólenne suszterkodni itthonra egy co.Most is van egy kipu még bent csak csak megoldottuk egy része felújítva még némi egyengetés és maga lesz a csodálat de az egészet bevinni vagy kihozni már gázabb lenne itthon meg a 111-es hegesztési eljárás ott kezdődik, hogy 90-amper az meg kicsit sok a milis lemeznek.
Ó már a jóvilág elmúlt arról lemaradtam a bánya is megszűnt már sajnos nem úgy működik.
A portán kidobálásért is kaptak el már csávót.
Már rendszerezettség van meg porta meg minden
Főd.
NEkem kell egy co de palackot honnan a viharból szerzek hozzá meg reduktort.
Amúgy az adattáblájáról egy jól látható fényképet tennél?Mert abból sokminden kiderül.
És miért untad meg a gépet?
http://www.freie50-er.de/Pics/...