Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most leltem! Elég komolynak Tünik!
http://www.freie50-er.de/Pics/...
Mostmás mit gondolhatnak rólam főleg hogy még bíztatsz is...
Na látod,tudsz t e ,ha akarsz! Csak szép fokozatosan,nem egyből a kompl autóbuszt kell kihozni!Lényeg,h éles legyen a szemed,és jól tudjál szervezni!
Na találd ki milégyen képet tegyél aztán írjál meg minden meg a sachscuccaidról is tehetnél képet!
Győrből bolháról hazahoztam egy ifakompresszort 1500-ért kis álvánnyal együttAzthittem szétszakad a táskám meg villanymoci aztakurva az már húzós volt azóta van polírgépem meg kisköszörűm.Az előző helyről van lomtalanítottak aztán kidobták a motort hamar előguberáltam hazavittem de nem volt jó, forgórészen menet volt (megreszeltem jóra) állórészcserével működik is rendesen.Majdnem sikerült zsírpapírban én bontottam ki először skoda 120 hüvejgarnitúra bakker de a főnök később észrevette hogy zsír újj.
Persze,tudni kell,h mit mire lehet kiiratni,ez már nem a kommunizmus,ez a rablókapitalizmus.
A raktárban meg minden kiiratósan megy.
Tanuló koromban összeszedtem és felújitottam egy kpl Ifa öninditót,na az picit nehezebb volt táskában kivinni,majdnem leszakadt.
Hát inkább majd valami otthoni suszterral beszélek mert az állását mindenki jobban félti mint az én partizán hadműveleteimet.
Hát szép szervezetten kell csinálni,nem egyből eltulajdonitani a kompl részleget,persze tudom manapság azt a kevés cuccot is nagyitóval őrzik.Beszélni kell a megbízható szakikkal,h mit szertnél,hátha tud segiteni.Bevisztek egy szart,és a raktárban meg kicseréltetitek jóra...
Mondjuk tavaj a ds kipuval kislisszantam meg be is meg egy kazal simsoncuccal is de azt mondjuk mondtuok portán hogy mivan.
Ennyi simsoncuccal szatyorban azthittem leszakad a kezem.
Bakker lakatosnak tanulok ezért is jólenne suszterkodni itthonra egy co.Most is van egy kipu még bent csak csak megoldottuk egy része felújítva még némi egyengetés és maga lesz a csodálat de az egészet bevinni vagy kihozni már gázabb lenne itthon meg a 111-es hegesztési eljárás ott kezdődik, hogy 90-amper az meg kicsit sok a milis lemeznek.
kiviszitek a busszal ,amikor megy a busz!v megmondod a szakinak oldja meg,majd elmész hozzá házhoz

nincs lehetetlenség,csak tehetetlenség
szerezni kell,vagy rosszabb esetben meg kell venni

haverkodj a lakatosokkal!
Ó már a jóvilág elmúlt arról lemaradtam a bánya is megszűnt már sajnos nem úgy működik.
A portán kidobálásért is kaptak el már csávót.
Már rendszerezettség van meg porta meg minden
Palack reduktor honann lenne?

http://racing-bazar.hu/egyeb/s...
elképzelhetőőőőő

Kisafődvolán,ott minden viető ,ami nincs lebetonozva
meg esetleg munkakábelt is?vagy leadtok egy szart és kiirtok egy újat
Kisafődvoján.
Motorbeszámítás lehetséges?
Kérdezd meg gyakorlaton vmelyik szakit ,nem tud e okosba egy palackot?Hol vagy gyakorlaton?
ja mint a pannónia 3kerekű?:)
jáááá

Mint irtam egy kombi gépet szeretnék ami megy 230-380v,ui bevezettem a 3 fázist és ezt a gépet még elötte vettem.
Főd.
NEkem kell egy co de palackot honnan a viharból szerzek hozzá meg reduktort.
Amúgy az adattáblájáról egy jól látható fényképet tennél?Mert abból sokminden kiderül.
És miért untad meg a gépet?
csak a gép

áram visszavezető?az mi?
Ok,szinte úja gép 170 Aes