Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali fiatal MOTOROS Tappancsok! (SLICKRICK-SLAMPIXXX)
Fegyvert letenni, maradjon meg mindenki a saját IQ-nál és mennyen a forum!
Ő kezdte már bocs. Ha lekurvaanyáznak akkor az ő egész femilijét. Többszöris! És most mi ne szóljak vissza?
Slick muszáj így beszélned?
Hello.
Csak gumival és tárcsával tudom megmérni. Ha neked így jó. Első és hátsó is érdekel?
Te voltál a Tapló te kis pöcs pesti bunkó paraszt. (mindezt kis betűvel és tisztelet a kivételnek, mert a kivétel erősíti a szabályt.)
az alkatrészek még mindig eladóak: két kerék(kompletten) panel km óra sárvédők kormánycsapágy pár csavar benzintank első teló bing 17 es karbi ( a karbira már van jelentkező de meghalgatok mindent).1 tank kulcs első lánckeró ezek eladóak ha valakit érdekelnek külön külön vagy akár egyben is!
amúgy napi hány órába melózol?
Szombaton ilyennel jöttem haza
Neki mondjad...
Ő volt tapló...
Mindenesetre örömmel fogadnék egy tömeget, ha tud valaki mondani.
Slampi ÉS SLICK! MEgkérnélek hogy ezt msnben vagy skpeon beszéljétek meg. mert sokakat zavar. De Én titeket nem elküldeni akarom a picsába többiek sem. Nem kell elmenni innen. CSak ezt a fajta vitát már sok...
napiszar hú..........
Nincs felesleges felnim ami tudnám lemérni.. De sztem annyi súlya lehet mint egy simó aluráfkerék.
Szar, mi?
Mikor ok nélkül pofáznak egyesek olyat, ami marhára nincs úgy...

Azért, mert te vagy az egyik alapító tagja a topiknak, nem te vagy itt az Isten...
A rajságot meg nem itt kell mutatogatni, hanem a Napiszaron...
Nem basztatásból, de engem konkrétan a kg érték érdekel.
Láttam már magnézium kereket :)
az erőssége és a súlyárol kb. 30% különbég a alu és a magnézium között.
Meséljetek nekem ezekről a puch magnézium fakerekekről.
Nem tud valaki mutatni egyet képen és mérni hozzá egy tömeget?
jójó de akkor a alaplapot is kell átalakítani nem?
a legegyszerübb rálöksz egy babi gyuszit és kész.(részemre)elektronika nem tudom hogy van e a gyujtotrafojában de valoszinünek tartom,minden jelados gyujtásnak a trafoban van az elektronika.de asszem nem csak a puch-okat szerelték ezzel a gyujtással.
megszakítós gyújtás kéne bele.
akkor jó?
ennek elektronikai doboza van? vagy csak sima trafó?
Ebbő már nehezen lesz barátság.
nem láttam még turbos puch blokkot.ha nem megszakitos akkor nagy valoszinüséggel jo.azt tudom hogy a monza gyuszija nem jo bele.
akkor jó bele a puch turbósba való gyula?
mint minden cobrába:bosch jelados ha jol emlékszem 3 tekercses.én babetta gyujtással használtam ugy állat volt.
akkor csak a gyújtása kell bele? és milyen való bele?