Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs

te ott van a hirdetéseknél a vasutasnak egy eladó motorja,miért nem veszed meg?komplett,üzemképes
Az, amit beraktál?
Régóta árulja. 50-et még csak-csak megér, de ne hidd, hogy meggazdagodól belőle...
Raay más alkatrészed is van a vlokkon kivül?
Fájó szívvel eladtam, egy hazánkban élő holland srác vette meg!Az ára fedezte az aljzatszigetelést az új házunkba! Amúgy a Kreidler nem olyan szép, ezek szerint nem tudok bizniszelni!
ha nagyon szép akkor igen

Mi lett a yamahád sorsa?
Hát 50000ft körül gondolja, de ha többet érne talán én is tudnék részesedést kicsikarni!
igazából áll függő,de 4 gangal,3le vel nem nagy érték
Nem tudom pontosan 84-86-os lehet, 4 sebességes! Nem az enyém, egy ismerős szeretné eladni!
slampi mennyi a blokk engem is érdekelne
látom a hajtókar kis szemet valaki már megpatkolta
4 gang, 1981-es évjárat.
Meg szeretnéd venni?
Az sajnos nincsen ami a képen van csak az a trafó van hozzá.
Mikori évjárat,hány gangos?
helyes,és piros motoplat trafó is van neked?
A háromból kettő alu lendkerekes.
igazából lényegtelen,számomra csak a 6 gangos érték,de ha jó a számtan érdekelne a cumó

motoplat van olyan ,ami alu lendkerekes?
Sajnos nem tudok a blokkról sem semmit nem szedtem szét,ha érdekel holnap leveszem kuplung deknit és megnézem mennyi bevágás van azon a léptető valamin.(5?)
Ha 4 sebis mennyinek kell rajt lennie?
Sajnos sachs blokkokban nem vagyok otthon.
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy egy Kreidler Mustang ( a képen láthatóhoz hasonló állapotú)némileg megkopott festéssel de tökéletesen működő és hiánytalan állapotban kb mennyit ér? Lehet-e alkatrészeket beszerezni hozzá?
blokk 4 gangos?

mi lenne az ára?
valami dreha,m motoplat trafónak kéne lennie...
Beszámítás formájában került hozzám a blokk,elmondása szerint jól működött vele,amúgy nem tudom ez való-e hozzá vagy sem.
ja eztmá kérdeztemmár nincsmeg neki
a trafó az miféle?

mit kérsz a cuccokért?