Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez igaz
a hétvégén átnéztem egy pár videot nem ismerös?
Konkrétan azért lettem kitiltva, mert útjábanvoltam, a vezetőség egyébirányú elképzeléseinek.

Gondolom, ismerős, a nonprofit egyesületre rászervezett hazsontermelő cég című játék.
NA konkrétan ennek a megvalósítása könynebb volt nélkülem:)
Pucci, ez humor volt, nevetni kő, érteeed.
Hülyék vannak minden korosztályban.
Hátőő, ez hosszú, és nagyon nem is akarom kitárgyalni a volt klubomat.
(pedig volna mit:)

Részint azért, mert ugye a szökött szolga, az mindíg szídja a régi gazdáját, másrészt, mert nem nagyon volna etikus.

Ha nem baj, legyen elég annyi, hogy páran reformokat akartunk, a maroknyi vezetőség, meg nemannyira:)
Például szerettünk volna hiteles elszámolást a klub vagyonáról, kiadásiról, bevételeiről.
Persze, nyista, holott a törvény kötelezővé tenné a klubtagoknak a mérleg bemutatását.

NA akkor páran csináltunk egy új egyesületet, itt már minden úgy megy ahogy szerettük volna.

Nálunk az alapszablyban rögzítve eleve kötelező minden amit ott egyszerűen nem lehetett keresztülvinni.
Te is fárasztasz a főtengellyel.
És mér lettél kitiltva? :S Bizti van vmi oka azért... én inkább a öregekkel vagyis középkorúakkal tartanám.. nem a 15-17 éves "pöcsökkel" mert nem bírnám velük tartani a lépést.
És miért vált ketté a banda?
hihi:)
Ne fárasszál már.
Hello

Múltkor mintha kérdezted volna ,hogy a sachs a érdekelne.
És akkor el is mégy innen?
dejóóó
Nagyon okosan csináljátok ti simsonosokk.
Eladöm összes motoromat aztán inkább veszek egy tütüt meg pár cuccot.
Mik nem vannak
Onnan engem is kitiltottak, mondjuk az már jó régen volt
A simsonklub tavasszal kettévált.
A banda egy része a régi, egy másik része az új oldalon található.
(én monnyuk az új oldalon, mert a régiről ki lettem tiltva hihi:)
Én arról tudok nyilatkozni, hogy ez http://simsonosok.hu/Main.acti... a banda mit fog-akar csinálni.
Bá van vmi erről saját honlapod? vagy kéne csinálni... de úgy hogy nem csak simóüsok hanem vmi mopedeseknek:)
itt motorosok vagyunk nem a vérre megyünk hanem a benzinszagra gerjedünk nem így van?
Várom!
Mondom, hogy mi mindenképpen megyünk.
hete lejártuk az utat.
lehet csatlakozni.
Igazából nekünk ezért elég komoly klubéletünk van, túrák, talik, éves összeröffenések, rapid találkozók, satöbbi.
Most hétvégén pl a pestiBrigád megy Miskolctapolcára barlangfürdőzni.
(monnyuk a hidegre való tekintettel kocsival)
Ott összefutunk a helyi arcokkal, közös áztatás, utána zaba, majd haza.
lehet, hogy egy Zalai vendégünk is lesz.
(ott a múltkor volt hasonló fürcsi,-üccsi tali)
Szerintem fórumon belül is lennénk egy páran... Bár sok embernek nem tudom miért van motorja...
Azért egyedül nem indulok el...
Naaa,a vérszagra előbújtok?

Mehetünk aztán a Vértesbe is ott s vannak jó utak...
ki kell írni:
Én megyek, ekkor és akkor, innen ide.
Aki jön jön, aki nem, az nem.