Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden évben van cimconyos visegrádi túra valamikor késő tavasszal.

Kora tavasszal egy Bp- Esztergom menést tervezünk.
csobánka.pilisszentkereszt-pilisszentlélek-Esztergom majd visszafelé dobogókő- Pilisszántó-Bp útvonalon.

MAjd szólok.
Szólunk a simsonosoknak is......ztán irány Visegrád...
Ez a videó nagyon jó múltkor megnéztem de az tűnt fel hogy ezzel a kreidler-el nem is lehet nyugodtam 7000-alatt motorozni.
Egyszer próbáltam összehozni egy találkozót...
Rendben van ,de mi is csinálhatnánk ilyet Pilis be ....
Van benne tök jó túrázós-motorozós-rész

http://youtu.be/qMhlAe7H8Ys
Hát ezt a sémát már vicc formájában hallottam párszor, mindig más sztroit ráhúzva.
ULTRASÚLLYOS STORY! DE VALÓBAN MEGTÖRTÉNT!

Egy fickó tavasszal úgy gondolta, itt az ideje, hogy megkezdje a motoros idényt. Betolta a motorját a teraszról a nappaliba, ahol néhány ronggyal és benzinnel elkezdte tisztítani. Amikor befejezte ráült és úgy döntött, hogy egy kicsit megtúráztatja. Szerencsétlenségére a motor sebességben volt és elindult vele a teraszra az üvegajtón keresztül.
A felesége kirohant a konyhából a csörömpölésre és megtalálta őt összevágva a teraszon. Azonnal hívta a mentőket. Még ezen a délutánon hazaengedték az összevarrt férfit. Asszonya puha ágyba fektette, majd nekiállt a takarításnak. Szépen rendbe rakta a nappalit, majd a maradék benzint lezúdította a vécén. Nem sokkal ezután a férj felkelt, rágyújtott és kiment, hogy könnyítsen magán. Leült és bedobta a cigarettát a vécébe, amely azonnal felrobbant, mert a gondos feleség nem öblítette le a benzint. A robbanás kirepítette a férfit az ajtón. A feleség meghallotta a robbanást és férje rémült sikolyát. Berohant a fürdőbe és ismét megtalálta férjét, most letolt nadrággal és szétégett hátsóval. A gyakorlott asszony ismét hívta a mentőket. Ugyanaz a két mentős jött megint, s miután felfektették a férjet a hordágyra, az egyikük megkérte a feleséget, mesélje el, hogy most mi történt. Mikor meghallotta a történetet, olyan röhögőgörcs fogta el, hogy leejtette a hordágyat így a fickó két csontját is eltörte.
Bár ha jobban leszek akkor kinézek hogy mi van.
arra még nem voltam... sztem nem hinném mert állandóan talajvíz van :S
Az autocross pályát megjárták már hóban?
Úgyértve hogy a talajon minden jeges fagyos. és csak csöpögnek a tetőról a víz. és nappal kb 3-5 fok.
A KTM PL 40-es az!
Berúgó karod nincs?
Az első telók milyenek és mennyiért adod?
Úgyértem KTM-re nem volt.
pedig volt,pl alu lemezből és szegecselve volt(honda),ugy hivták a gyártót Comstar
Lemezből nem igazán készítettek felnit...
most hideg v latyak?a kettő üti egymást
hát akkor vegyél B+ :D
de vannak keróid? azaz lemez 5ágú?
..."csak"...

30-ért veszek komplett melegítőszettet a motorra.
DE kb olyan 20-30ezerbe megvan és csak neked kell pingálni:)
Semmi kül. itt is szint úgy hideg van meg latyak.
létezik,csak kérdés mi maradt még a nicasilból?

hát tiéd a cucc,neked kéne mondani?nyilván én minél kevesebbet
Ha jól tudom 5 gangos,mit érne meg neked?
Úgy láttam nicasilos a henger,létezik?