Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De!

VAnnak még iylen gépelemeid?
Bizony.

Nemkő ilyen?
Bazki de hasonlóak vagyunk.... mert én pont ezt tegnap nézegettem. Bár gondolkoztam hogy berakjam de nem volt kedvem mert nem vagyok jól....
Nyilván sokan ismerik ezt az oldalt, de hátha nem mindneki:
http://www.hercules-sachs.com/...
Légy agresszívabb.:-D
Te most egyébként konkrétan mit szeretnél?
A festéket leszedni, felpolírozni, felújítvani.... ....vagy mit?

Ha újra akarod festeni, akkor vagy homokszórás aztán porfestés, vagy otthon lejátszod róla kromofággal, dörzskoronggal (vagy mi a neve), aztán elviszed porfesteni (vagy lefújod otthon)...
Bocs hogy beleokoskodok, de erre jártam és láttam hogy porfestésről van szó. Aluráfot porfestettem már, nem lett semmi baja. Így nézett ki:
A porfestés elég a 180 fokon is mert van egy szigethalomnál is egy maszekba csinálja olcsón és mindent szinterez alu, vasat, rezet, acélt ami bírja a hőt:) ott az autófelniket szoktam szinterezni :) pl egyzser Ronal racin felniket hófehhére szinterezte le nekem 10-esért. DE utóbbi időben 12 ezerért golf3-as acélfelniket.
hallod ds senki sem válaszol hogy van e ien alkatrésze vagy blokkja :( miez?:D
Porfesték szép csak 250 fokra hevítik asszem de nem tudom meggid van bent a kemencében de mint lakatos nekem azt tanították hogy az alumínium melegalakíthatósága kb 300C fokon történjék (olvadása 660 KÖRÜL) az alunál nem látod hány celsius ezért faggyút kell a felületre tenni ami 300 celsius körül barnás sárgás színben tündököl a jó lakatos ebből már tudja hogy eljött az ideje a kalapálásnak.
Bár haver pofestette a simson felni és jólett meg szép is szóval lehet hogy határnagy baromságot írtam de azért ne röhögj ki kérlek.
Nem ismerem a technológiát de vlami jó finommal kéne lecsapatni.De a kromofág 1090 FT/l.
Én a felniket lehomokszórattam aztán porfesték.
Helyedben azt csinálnám szépen lefesteném (nemtudom porfestés elhúzza-e a felnit) aztán amit szeretnél porírra világos színnel kisecsette kihúzni mint rick felnije a cobran-bár azt nem tudom hogy csinálta.
Szal akkor a kromofág tuti nem marja meg? a polír meg miért felejtős? visszamattul, vagy ezt nem lehet polírozni mint az alu kerekeket?
Kíváncsi leszek arra a motorra mert így mostmár picit jobban ismerem a sachsokat és az jólesz na végre csak kinyögtem.
Miből gondolod?
Attól, hogy jól megy, nem biztos, hogy szét lettek küldve.
1 év alatt több gyönyörű állapotú eladót is láttam.
Kromofág drótkefe segít rajta.A polírt meg elkell felejteni.
De utána a fényed minősége nem áll majd úgy rajta mint ezelőtt.
A Vetési előtt csütörtökönként szokott állni egy szép piros kocka Suzuki Gti.
Értem... egyéb "értelmes" hozzászólás ?
Atomvillanás remekül oldja.
Szép jó estét mindenkinek!
Tanácsot kérnék vmi nálam jártasabb embertől, hogy erről a fajta magnesium kerekekről ami ebben a motorban van, a festéket hogy tudnám leszedni, mert sztem a kromofág, kib..na vele egy kicsit, és azt nem akarom... Újra szeretném őket fényezni, meg a peremét és a küllők "élét" felpolírozni, esetleg vki aki csinált már ilyet? tapasztalat, ötlet, stb?
Üdv. Reno.
amúgy mennyiért adtad el a polodat? és helyette nem akarsz 3-as TD golfot?
De Suzy ból sem. Ezeket általában nem kíméletes vezetésre vették:)