haa 350-es 64 lóerő az eléggé csekély, mert a suzi rm 125, verseny szériában 45-ló gondoljbele ha 2 db 125-ös akkor az 250-es akkor 90ló.... bár azért érdekes feltevés... de lehet hogy nagyobb a nyomatéka a RD-nek :)
Niyván egy kevésbé fejbeütött motorban amiben kisebb az örvénylés, satöbbi a ksiebb érték a mérvadó, élesebben meg a nagyobb.
Vedd észre, hogy majdnem dupla értéket írtam.
(mellesleg egyetmi tankonyvből:)
Nyilván mindez egy egy fordulatszámra vonatkozatva igaz, mivel az érték azonos motoron beül is változik.
ezért kell a nem egyens gyújtás forgósabb motorban.
A kaloriméterbombában(ebben vizsgálják az üzemenyagokat) is így adják meg, 30 örvénylés nélkül, 50 örvényléssel.
Emzoli meg te aki komolyan űzi a hozzáértést.Ahova járok gyakorlatra van egy srác neki van rd-je most hirdeti csak nincs papírja 350-es ha jól tudom 64-lóerő körül van azthiszem.
Vicces. Pedig emzoli ezt jobban tudja úgyis... Neked meg nagy lett a szád azért mert egy olyan helyre jársz ahol autószere izé gányolókat képeznek. Mert amiket te csinálsz az még jó hogy működnek. Még vezetni sem tudsz. Szegény Fiat...
ezért nem írtam eddig sokszor mert itt annyi okos ember van hogy az IQ átlag megüti a 90 et.
ha az lenne amit itt összehordtál baromságot akkor elég lenne egy motornak fél liter benzin 100 kilóméterre. ezzel szemben egy átlag fogyasztásu JÓ 50 es motor beszippant 4-5 litert
meg az öregapád térdkalácsa a jetiképző te bunkó paraszt az az öveges. SÉF (súlyosan értelmi fogyatékosok). a nagy tudásodról meg annyit hogy zárt tér van a hengerben te tirpák. a puskapor se robban légköri nyomáson. gondolkoznál mielött osztod az eszed több maradna neked.
Látom már itt is okoskodsz.
Szóval képzelj el 10 ml benzint egy nagy bokor felgyújtásához. Felgyújtod ég egy darabig de elég sokáig.
Ezzel szemben fogsz 1 litert ami 1000ml rálocsolod a bokorra és majd felrobbansz!
Ennyit erről meg a Jendrassik jediképzőről
ez speciel totál hasonló azzal amit én is ideböktem csak tovább van a fordulat. de a legtöbb motor 12 nél többet nem forog. kivétel néhány nagymotor de annak a gyujtásrendszerét ne is próbáljátok megérteni.
papa menj el okításra mert vagy én vagyok hülye vagy a tanárom vagy aki az egész okosságot megfogalmazta, és te vagy az ész. a lángfront hogy lenne állandó? kevés nafta gyorsabb égés, több nafta több idő mire az utolsó benzinrészecske is elég. szerintem logikus.. vagy velünk van a baj és te tudsz valamit
Dimma talán vagy valaki az Rd fórumból.
ebből mi nem érhető?
Niyván egy kevésbé fejbeütött motorban amiben kisebb az örvénylés, satöbbi a ksiebb érték a mérvadó, élesebben meg a nagyobb.
Vedd észre, hogy majdnem dupla értéket írtam.
(mellesleg egyetmi tankonyvből:)
Nyilván mindez egy egy fordulatszámra vonatkozatva igaz, mivel az érték azonos motoron beül is változik.
ezért kell a nem egyens gyújtás forgósabb motorban.
A kaloriméterbombában(ebben vizsgálják az üzemenyagokat) is így adják meg, 30 örvénylés nélkül, 50 örvényléssel.
Bár most csak a szüleim laknak ott.
Egyébbként az Mzoli meg többet tud dolgokrol mint hinnéd.
ha az lenne amit itt összehordtál baromságot akkor elég lenne egy motornak fél liter benzin 100 kilóméterre. ezzel szemben egy átlag fogyasztásu JÓ 50 es motor beszippant 4-5 litert
Szóval képzelj el 10 ml benzint egy nagy bokor felgyújtásához. Felgyújtod ég egy darabig de elég sokáig.
Ezzel szemben fogsz 1 litert ami 1000ml rálocsolod a bokorra és majd felrobbansz!
Ennyit erről meg a Jendrassik jediképzőről
(És milyen igaz!)
Ha felrakod a szart a polcra, mindjárt lekvárnak képzeli magát.
http://youtu.be/U9mchMpC2Q0
http://www.youtube.com/watch?v...
Nálam egy ideje már cska ez üvölt.:-DS
Régen még jók voltak de átmentek ilyen lakodalmi zenékbe...