Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kész a motorszerelőálvány.Ami volt itthon ívvel összehegesztve erőslett.MK2-már rá is lett téve és simánjó a magassága is.A keréktől a mrkolatokig minden kényelmesen elérhető.45-centi magas fix.
amotor szerelő állványról láttamvmit itt a sportmotoron asszem fehér színű volt... na az teccett.
És még a télen összeszeretnék rakni egy motortartó álványt olyan 50-centi magasat amiről álva ülve kényelmesen lehet szerelni anag is van szóal már csak megkell tervezni hogy ne 5-tonna legyen.
A sufnimban benvan a DS meg az Ultra az MK2 a garázsban és már csak az udvaron féltető és 3 fal között fért el az RS.Bakker ennyi sachsot de azért jó motorok ám.Amúgy co-t szeretnék venni 230-asat.Meg a télen összeleszmárvégre rakva a kompresszorom is szóval mehet majd a tunerkodás.
ez újvári CSaba motra.

A jövő szezonra valami forgótárcsásat farag egyedi vázzal.
tudom hogy miért nem örülnek neki, mert nem akarnak látni még több szemetet a garázsban azért. :D
80ból jólvan... de azt sem mindegy hogy mekkore a alapterület.
bár nekem 21 nm alapterületre való garázst kell felhúzni. és olyan 2,5métertől 2méterre lejtésban levő tető és ha 40x40x2 zártvasból meg trapézlemezzel. összessen kijön 130ezer. csak az anyag átlagáron. ami elég jó ár az.
Hello

Letettem az egész geciről nemnagyon örülnek itthon az ilyen ötleteimnek hogy valami történjen aminek van valami értelme.
Kiszámoltam 80-ből bazdmeg kacsalábonforgó putrit tákoltam volna belőle.
http://www.expressz.hu/epitoanyag/egyeb/hirdetes-23589450/
Bár ha összejönne annyim akkor talán jövőre tudnék egy pöpec műhelyet. Bár ezt is a Bencének ajánlom.
mert későbiekben be is tudná szigetelni, ha akar.
Tudjuk.
De köszi!
Okés Értem. De a jelenlegi szobád hogy áll? kupacokban? Bár remélem kiheverted a exedet?
hali!valaki a használtautón SACHS -ot hirdet 25 pénzért!-gondoltam szólok!
A kupák 6 évnyi gokartos múlt emlékei.

Az az exem, a szoba azóta meg elbontódott, mert ugyebár elköltöztünk.
Látom szépen bebútoroztál:) S mik azok a kupák és milyen versenyeken nyertél? Amúgy a CSajod klafa, szúrnám :D
de szíp á lákát. a hángárbűl semmít nem látni. bázmág.
Tanulj meg fotózni!
Hello

JA nem tudok róla képet tenni mert nem kaptam róla.
Miről lenne? Én az előzményeket nyomogattam. Az alapján a "kép?"re reagáltál lehetetlennel, ami meg vacak lett, nem látszik rajta semmi, én erre reagáltam.
http://youtu.be/6Qy0SSm-msg

NA aki ilyen blokkot lát azonnal szóljon.
Miről van szó?
Nem lehetetlen csak ügyesen kell csinálni.
Ne kérj lehetetlent.