Szereztem ma érdekes Puch Blokkokat. Az egyik olyan szögletes DS szerűség mint amit puchi keres meg van mégegy TRM henger de ez valami újabb lehet mert csak bele van ütve hogy TRM meg más a felömlőknek a formája és szélesebbek is.
azt hiszem hogy a rigának is ilyen a befolyórészkarbija. de a köralakú átmérőjét add már meg:) és vmint a magasságát. mert ha jó akkor az is felteheted:)
Most 21-es Bing van fenn, szeretném kipróbálni 19-essel is.
Ezzel nagyon megy fenn, de kevésbé megy lenn.
100 felett van a vége, de azt feláldoznám, ha rendesen - mint egy Simsonnal - el lehetne indulni vele.
szerény véleményem szerint max 4 ezret tudnék adni+ postával mert így is sok a posta. :S mert ami van nekem a motorin az csak a hátsó kereke nem volt és helyettesítettem egy másik kerékkel de nem tetszik a összkép. és kéne bele eredeti. érted? remélem bőkezű leszel érte. vagy más megoldás is hogy cserébe valami kell neked? pl nekem van egy simson hengerem 45 mm es átmérővel igény esetén adok hozzá hengerfejet is.
sziasztok! júliusban vettem egy Puch maxi-L smkp-t. kérdésem pedig az lenne, hogy a kipufogó kitakarításának van-e valami titka, technikája, hogyan is kéne csinálni satöbbi. Illetve kíváncsiságból kérdezném azokat az embereket akiknek maxija van, hogy az övéjük mennyit megy, én egyszer kibírtam húzatni 55ig :D
Markolatokért mit kérsz?
Mostmár megmondhatod hogy öregapádé volt és ilyen állapotban megmaradt.
Hol laksz?
karbim nincs
Ezzel nagyon megy fenn, de kevésbé megy lenn.
100 felett van a vége, de azt feláldoznám, ha rendesen - mint egy Simsonnal - el lehetne indulni vele.
Olyan felfogatású kellene, mint a lépen látható.
19-es Bing karbid nincs véletlenül?