Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szereztem ma érdekes Puch Blokkokat. Az egyik olyan szögletes DS szerűség mint amit puchi keres meg van mégegy TRM henger de ez valami újabb lehet mert csak bele van ütve hogy TRM meg más a felömlőknek a formája és szélesebbek is.
mire értetted? hogy hogyan csinálom? Ja a képre:) egyzserű a első képen van képaláírás ott a progi neve direkt nem vettem le.
Igen tényleg ugyan akkora mint a Dellortokon. Mivel a K60 Riga karbi Dellorto koppintás. Elmondhatnád hogyan csinálod...
Bazz most nézem hogy túl vagyunk már a 12ezredik hsz-en :)
azt hiszem hogy a rigának is ilyen a befolyórészkarbija. de a köralakú átmérőjét add már meg:) és vmint a magasságát. mert ha jó akkor az is felteheted:)
Keresek 28-as Dellorto-ra ilyen bizbaszt, ahol befolyik a benzin...
Ha jól emlékszem, 25 volt a kettő motor.
Markolatokért mit kérsz?
Látványos!
Mostmár megmondhatod hogy öregapádé volt és ilyen állapotban megmaradt.
egy trükk... ÉS egyszerű.
Hogyan csináltad hogy a piros színes maradt és a többi fekete fehér?
Blokkalkatrészem van hozzá jócskán,hengeren kívül minden.
csináltam ám egykét képet. komikat kötelezőőő:)
A nyereg biztosan érdekel, de lehet, hogy az egész is.
Hol laksz?
van egy komplett első fékrendszer brembo 4 ért a nyereg külön 2
karbim nincs
értem.
Most 21-es Bing van fenn, szeretném kipróbálni 19-essel is.
Ezzel nagyon megy fenn, de kevésbé megy lenn.
100 felett van a vége, de azt feláldoznám, ha rendesen - mint egy Simsonnal - el lehetne indulni vele.
a binget a pl-re gondoltad? :) bár próbáldki a mz 125-ét az brutális lesz tőle a moci aza mz 22-1 n3-ast próbáld ki:)
szerény véleményem szerint max 4 ezret tudnék adni+ postával mert így is sok a posta. :S mert ami van nekem a motorin az csak a hátsó kereke nem volt és helyettesítettem egy másik kerékkel de nem tetszik a összkép. és kéne bele eredeti. érted? remélem bőkezű leszel érte. vagy más megoldás is hogy cserébe valami kell neked? pl nekem van egy simson hengerem 45 mm es átmérővel igény esetén adok hozzá hengerfejet is.
Mennyiért adnál egy tuti jót?
Olyan felfogatású kellene, mint a lépen látható.
19-es Bing karbid nincs véletlenül?
em kell mondani tudom az árát:):P
van még pár brembo nyergem azon kivül
A féknyeregre gondoltam, ha nem kell a Puchinak.
hali. van egy kicsit rozsdás maxi kipuffom ha érdekel.
sziasztok! júliusban vettem egy Puch maxi-L smkp-t. kérdésem pedig az lenne, hogy a kipufogó kitakarításának van-e valami titka, technikája, hogyan is kéne csinálni satöbbi. Illetve kíváncsiságból kérdezném azokat az embereket akiknek maxija van, hogy az övéjük mennyit megy, én egyszer kibírtam húzatni 55ig :D