EZ KELL A PUCHINAK:):) nekem nem mert van és bár ahogy nézem valóban ez jobb állapotú.
slampi hallod... ezt cseréld el batavussal...
és ezt csináld meg jól és akkor megéri:)Ha úgy gondolod...
Voltaképpen igen.
Egy idióta gyalogos miatt majdnem beleszánkóztam egy autóba. Látja, hogy közeledik felé az autó, és egyszercsak lelépett a járdára.... Kivilágítatlanul.
Az autós a zebrán tudott megállni, én a járdán kb. még egy autónyival tovább...
NNA ilyen a box a pl40-esembe... és meg kéne néznem hogy működik jól e egyáltalán... a másik box-ot nem tudtam azonosítani. bár sztem az feszabályzó lehetett. de nem biztos. mert egyik kábele megy a uloboxba.
Ennek a honlapnap a végén van magának az ULO box-nak a kapcsolási rajza. http://www.herculesig.de/ULO_d...
Különben a box igazából csak az indexhez kell. Van benne egy multivibrátor, ami megcsinálja az indexet, de csak akkor, ha megy a motor. Tölti a benne lévő akkut is. Na ez nem szokott (mármint az akku) meglenni. Nekem megvan, a boxot meg megcsináltam a felújításkor.
végül is fehér lessz talán gyöngyház,eredetileg ezüst volt,
a sachs gyujtása ragyogó szikrát ad elviekben minden azonos kivéve a forgásirány de nem lessz gond. Gyujtáspont most 1,8 igaz ivesz reteszt ki kell hagyni de a kup az patent majd rátusirozom azt jó lessz.
slampi hallod... ezt cseréld el batavussal...
és ezt csináld meg jól és akkor megéri:)Ha úgy gondolod...