Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DE azért annyira nem :)
Holnap megyek egy kisebb kört a Cobraval. Ma sokat autóztam: Veszprém-Zirc-Veszprém-Sárvár-Veszprém-Balatonfüzfő. Fáradt vagyok ja meg lejött a sportdobról a gumibak ezért kicsit megkarcolta az aszfalt az alját. Jó lesz ez De egy ilyen Puch Racing matrica nekem is kéne;)
Készíts már egy képet ahol a motoron ülsz:P
ez az önarcképed?
Bár így áll most jelenleg... A km óra szerint lenulláztam:), meg a blokkot feltettem :) meg a markolatok stb...
nekem is van drágasszágom :)
a matricát jobb minőségben kéne lefotózni. és a küldd el nekem meg a méreteket is :) mert ha netán nekiállsz felújítani akkor mi boltunkban tudunk gyártani matricákat is :)
a ternai zoltán írta ugye? ha az akkor nagyon jó könyv mert nekem a van és ezerrel olvasom :)
Sachs blokk és alkatrészek eladók.
Motoplat gyújtás trafó nélkül 5e.
Sérült hengerrel eladó egy komplett Sachs blokk+főtengelyel,komplett motoplat gyújtással,4 sebességes.

Ezenkívül van még jó állapotban lévő blokkfelek,kuplung,23-as bing karbi,sebring kipufogó
Én úgy vigyázok rá mint a hímes tojásra, minden este szépen be is van takargatva. Meg különben is hány csajnak van Puch DS 50L-je? Már azért is ritkaság lesz. Na megyek a másik hobbimhoz a lovakhoz, este felnézek
HŰŰ HAAA utána kéne nézni annak a matricának.
Remélem jókezekben van és nagyon vigyázol majd rá hisz egyre kevesebb van belőle pl a méhtelepen volt egy zegerszegen és sajnos nem sikerült a blokkor kimenteni belőle mert másnapra összebarmolták lángvágóval meg a tankba fejsze amikor mondta az illető mit műveltek vele mondtam neki ne is fojtassa.
Igen szeretném megtartani a gépet, had legyen később még nagyobb ritkaságom. Aztán ha motorikusan is kitart akkor majd pár év múlva kap felújítást külsőleg is. A matrica az eredeti
Üdv

HA gondolod csináld meg amilyenre szeretnéd és neked úgy tetszene de a lényeg, hogy nagyon szép és igényes legyen!
Amúgy megszeretnéd tartani örökre?
Jó lenne. Az a baj, hogy ezt a motort már át kellett fújni mert olyan rossz állapotban volt, nem tudom van-e még olyan része amihez nem kellett hozzányúlni, de nagyon csúnya festés lett majd ha lesz pénzem akkor megcsináltatom rendesen. Eszmei értéke így is van mert nem sok jön velem szembe az utcán
Motorozni más mint atózni!
A lényeg hogy ne fújd át a még érintetlen részeit mert így többet ér!
Mi is csináljunk ilyet majd csatlakozzunk hozzájuk.
Én mondjuk inkább autós típus vagyok, de most rákattantam a motorra is
Állítólg rekordmennyiségű villám volot legalábbis istt ezt hazudta a rádió.
Végigaludtam.Valami kis képecskéket küldjél motorodról.
No jólesett az ebéd utáni alvás, bepótoltam ami a héten kiesett Délelőtt munka, délután munka... Itt szombathelyen is volt világ az elmúlt pár napban, akkora villámok voltak az egész hegyoldalt bevilágította, gyorsan be is takartam a kis puchot meg a kis autót Amúgy miujság van srácok? Könyvvásárláson meg ezrelékeken kívül
Az jó.
Sikerült egy durva hétvégét csinálni.
Ünnepeltünk haverral szerintem 5.59 ezrelék az sok.:D
Illetve levitte nem messze az Óvodának a tetejét a szél. Meg a mi tetőnket is megbontotta. 3 napig nem volt internet 2 napig áram.
Teis igazi kis neppervagy:-) :-) :-)
Na akkor jó köröd volt a könyvvel Én múltkor vettem egy kamionos könyvet ami 9000ft körül volt és azért tudtam megvenni 2000-ért mert fordítva volt rajta a borító
Jaja emberek ébresztőő! Mindenki bealudt a vasárnapi ebéd után biztos. De én is ezt fogom tenni Motor még működik remélem ez marad a végleges állapota is.
Vettem ma bolhán egy könyvet az neki a címe, hogy A MOTORKEÉKPÁR.
Még alkudtam is 1800-volt.
de halott lett a fórum...