Joblesz mint a te összes motorod MR. főszakember.
Attól hogy motoros suliba jársz én mindíg jobban értem kajd a motorkhoz mint te baki mindenkinél előfordul de legalább olajat tettem a benzinbe.
Ez a nagyképűség kft promociója volt:-)
Nem gondoltam ám komolyan.
Üdv mindenkinek! Az egyik haveromnak lenne egy eladó puch maxija. egy kis hibával. Karbulátor kell rá. 1 sebességes + első teleszkóp és még egy csomó cucc. Ha valakit érdekel akkor írjon vissza vagy küldjön mailt. Az én címemre. Én meg mondom neki. És helyileg zala megyében lenne. De azt mondta, hogy max vas megyéig tudja szálítani.
Emberek sikerült beazonosítaniom a hengert:) a PUCH TMről van szó. a henger az ktm TL-ről van. mert egyik gyereknek van ktm tl-je és mutatta képet róla:)
T. Puchi! Nem a nevek, hanem a jelenség az érdekes, ami eddig nem volt divat. Egyébként nem vagyok zárkózott, csak ritkán jutok internethez, és ha nincs mondanivalóm, akkor nem eröltetem az írást, de azért, ha tehetem be-be nézek!
Szerencsére így még én nem jártam.
De amikor jönnek egy motorért és azt mondja hogy tegyem félre mondjuk 1 napra akkor be is tartom és az addig jelentkezőknek azt mondom hogy hívjon vissza később. Ez szerintem így korrekt.
Attól hogy motoros suliba jársz én mindíg jobban értem kajd a motorkhoz mint te baki mindenkinél előfordul de legalább olajat tettem a benzinbe.
Ez a nagyképűség kft promociója volt:-)
Nem gondoltam ám komolyan.
Sachs 50 sw illetve 80 sw alkatrészeket ha valaki tud segítsen!
Szervező: Adler S.C.
Időpont: 2010.09.18.
Helyszín: Önkormányzati Sporttelep, Bp.XIV. Mogyoródi u.130
Részletek:
Ifjusági kerékpáros ügyességi verseny,élőzene,táncosok,fellépők és bemutatók
infó: 0630-610-68-49
Aki tud jöjjön....
Nagynak ígérkezik...
De nekem comet csomagtartó kéne. meg kipufogó jóállapotút!
De amikor jönnek egy motorért és azt mondja hogy tegyem félre mondjuk 1 napra akkor be is tartom és az addig jelentkezőknek azt mondom hogy hívjon vissza később. Ez szerintem így korrekt.