Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Puch Up DS50L
Új ötlet! Motoros melltartó!
én a vaterán puch-ot írtam be keresőként és ezt adta ki. Bár a cicitartót push-ként kell írni http://divat-ruha.vatera.hu/no...
ha nem koxos akkor mennyiért?
én értelek. csak azért kérdeztem. Bár a castrol lenne jó. mert nekem sokszor bevált a Diesel golfnál. És van olyan ismerős kapcsolatom akinél tudok számlával olcsóbban 35 %-al! és még áfát is kapom vissza. Bár pl mondjuk 5 literes 10/40 w olaj dizelbe. az olyan 10-12 körül van. és én meg mindig 6ezerér veszem.
Milyen olajat használsz?
Ha már én nem tudlak meggyőzni akkor legalább a tudomány.
Az AROL NEM JÓ!
Elf neked bőven jólesz nem kell full szint-es a félszint is elég.NEm drága 2500-körül már kapsz.
Ami a képen van kipuffvédőrács!
Találsz olyan DS-t amin volt. http://www.otomoto.hu/index.ph...

Sok puch most teszveszen!
AMÚGYMEG 25-ös keverék kell neki!
Ha beletöltöd az arol 2t-t többé nem állok szóba veled!
ez ami a képen van az kipuffancs? ÉS küldhetnél igazán eredeti állapotról is hogy lássam. És én gondoltam ajáratáshoz eredeti 20 éves arol 2T- kevernék 1:33-as olajjal. bár így is jó lesz.
Hajrá brumó gyerünk kislány márcsak néhány méter.
Vegyélbele fimolt bejáratáshoz az első telitank benzinbe keverjél belőle nem sok kell majd látod azthiszem 120-literbe elég.
Nem kell agyontunkolni vele a benzint és nem is kell örökké használni csak amíg járatod.
Kábelezéshez megtudnád venni az eredeti kábeleket:-) innen www.puchverkstan.se.

AMI A KÉPEN VAN NEKEM OLYAN KÉNE MÁR NAGYON RÉGÓTA HA VAN SZÓLJ!
Tegnap kipróbáltam a zsírúj blokkot bár nem volt egyszerű beindítani egy kurva gyertya miatt... szóval jó párszor állítgattam a megszakítót meg a gyújtást. és még mindig nem indultbe. Na várjál sak a gyertya is szép szikrát adott. de vmiért nem indult mondom próbáléjuk kia műásik gyertával (NGK BH6s) és alig negyed fordulaton beindult mondom bazz ilyen nincs. úgyhogy haladok tovább. :) Bár a ülést kellene megvarnom, meg a tankot lematricázni fehérre kétoldalt meg kábelezni
akkor csak hűtőm van hozzá,kár a hengerért nagy kincs....
holnapra megnézem blokk henger nélkül az tuti...
Nem így kell hozzáállni a dolgokhoz. A motort meg majd MEGCSINÁLOM!
CSINÁLD MEG!
Összekell hozni aztán rendszeresíeni kell.
De már látom semmi nem lesz belőle.
Egyszer csak összehozzuk, ha idén nyáron nem is de jövőre jó lenne! Addigra talán üzemképes lesz a motorom
Nekem is jó nincs nayon messze sem!
Igen azt kéne levinni mindenki eljutna ahogy tud aztán kicsit villogni a környéken dumálni, motorozni, okoskodni stb.
Lehet hogy megnéznék őket.
Nekem egyenlőre még olyan állapotba kell hoznom a motort, hogy a városban tudjak menni anélkül, hogy lerohadna, és utána is bármikor betudom röffenteni:) hát igen egy balatoni találkozó lenne jó de én is csak autóval kísérelném meg levinni a mocit utána már ott lehetne kicsit jobbra balra menni. De egyenlőre legyen jó a géppark;) az enyémet még szépíteni is kell mert elég csúnyácskán festették le a krómozás meg... alufólia
Hát ..... bár őszinte lennék hogy ha lenne mocit tali akkor kocsival mennék és a moci meg a kocsiban lenne.
nagy A val:)
Jó nekem Gárdony is. Csak ancsának nem lenne a legjobb.
akkor miért adtad el a a hiányos ds-t bakkerr. amúgy fent van egy tuningos ds kb 60-ért azt vegyed.
BÁr mi leazutóztuk körbe a velencét. és az is elég volt. de a gárdonyban lehet pancsolni meg főzöcskézni stb. bár nem a lényege a talinak hogy rögtön megmutatsuk egy más motorját hogy hogy bírja 200-kmet egyhuzamban. hanem a lényege hogy megy működik és sztorikat mesélni stb.