én értelek. csak azért kérdeztem. Bár a castrol lenne jó. mert nekem sokszor bevált a Diesel golfnál. És van olyan ismerős kapcsolatom akinél tudok számlával olcsóbban 35 %-al! és még áfát is kapom vissza. Bár pl mondjuk 5 literes 10/40 w olaj dizelbe. az olyan 10-12 körül van. és én meg mindig 6ezerér veszem.
Ha már én nem tudlak meggyőzni akkor legalább a tudomány.
Az AROL NEM JÓ!
Elf neked bőven jólesz nem kell full szint-es a félszint is elég.NEm drága 2500-körül már kapsz.
ez ami a képen van az kipuffancs? ÉS küldhetnél igazán eredeti állapotról is hogy lássam. És én gondoltam ajáratáshoz eredeti 20 éves arol 2T- kevernék 1:33-as olajjal. bár így is jó lesz.
Hajrá brumó gyerünk kislány márcsak néhány méter.
Vegyélbele fimolt bejáratáshoz az első telitank benzinbe keverjél belőle nem sok kell majd látod azthiszem 120-literbe elég.
Nem kell agyontunkolni vele a benzint és nem is kell örökké használni csak amíg járatod.
Kábelezéshez megtudnád venni az eredeti kábeleket:-) innen www.puchverkstan.se.
AMI A KÉPEN VAN NEKEM OLYAN KÉNE MÁR NAGYON RÉGÓTA HA VAN SZÓLJ!
Tegnap kipróbáltam a zsírúj blokkot bár nem volt egyszerű beindítani egy kurva gyertya miatt... szóval jó párszor állítgattam a megszakítót meg a gyújtást. és még mindig nem indultbe. Na várjál sak a gyertya is szép szikrát adott. de vmiért nem indult mondom próbáléjuk kia műásik gyertával (NGK BH6s) és alig negyed fordulaton beindult mondom bazz ilyen nincs. úgyhogy haladok tovább. :) Bár a ülést kellene megvarnom, meg a tankot lematricázni fehérre kétoldalt meg kábelezni
Nekem egyenlőre még olyan állapotba kell hoznom a motort, hogy a városban tudjak menni anélkül, hogy lerohadna, és utána is bármikor betudom röffenteni:) hát igen egy balatoni találkozó lenne jó de én is csak autóval kísérelném meg levinni a mocit utána már ott lehetne kicsit jobbra balra menni. De egyenlőre legyen jó a géppark;) az enyémet még szépíteni is kell mert elég csúnyácskán festették le a krómozás meg... alufólia
BÁr mi leazutóztuk körbe a velencét. és az is elég volt. de a gárdonyban lehet pancsolni meg főzöcskézni stb. bár nem a lényege a talinak hogy rögtön megmutatsuk egy más motorját hogy hogy bírja 200-kmet egyhuzamban. hanem a lényege hogy megy működik és sztorikat mesélni stb.
Új ötlet! Motoros melltartó!