http://polirozas.lapunk.hu/?mo... nekem ilyen van és oké. BÁr előtte kell 300-as utána 500-as papírral dolgozni sokáig. utána higítóval lemozni a szutykot saztán kezdődhet a móka.
bár a googleban beírod hogy polírozás stb. egy csomót kiad pl hobbi polírozás. és itt megmutatja pl hogy kell :)
Puchi, hagyjuk már ezt a hülyeséget az elővezetéssel.
Utoljára mondom el, hogy a motor ára 25e volt. Miután nekem nem kellett, elmondtam mindenkinek a srác telefonszámát. Tőle tudom, hogy milyen hívásokat kapott itteni fórumozóktól. Egyesek hogyan ígértek rá olyanra, aki már biztosra mondta a vételt. Így aztán felfelé ment a licit. Nem volt egyenes dolog az biztos. Veszíteni tudni kell, nem normális dolog, hogy felverjük az árat egymással szemben. Ezért nem mondok többet semmit itt el...De most már zárjuk le ezt a dolgot!
A BMW-vel menni Kakucson nem volt egyszerű. Van rövid videó is, ha ráérek majd felteszem. Indianapolisi rajt volt. Álló motor ,odafutás, indítás, stb. Mondjuk itt jól otthagytam mindenkit (önindító ). Aztán csodálkoztam, hogy a 3. kanyarban elment mellettem egy MZ, meg egy P10-es. Utána beletelt pár körbe, mire ráéreztem a dologra. Ilyen dög nehéz gépnek nem egyszerű egy ilyen szűk pálya. Aztán mindenkit utolértem és a végére le is köröztem, nagyon élveztem. Kár, hogy ilyen helyekre nem jön innen senki.
hányszor mondjam el. így vettem ahogy van. a kuplungost be kell fúrni a deknifülre. és a a feketevalami az nem szilo hanem speckó tömítés. a henger sztem hőállóezüsttel van.
kösz a segitséget már fel is vetem vele a kapcsolatot . De a cobra nem elado alig várom hogy kész legyen:) a profilomon van rola kép de a monza az elado arol is van fent kép
Aztamindenit deszép cső van a kék simsonon!
Az a KS 80-as dolog tényleg baromság volt mondjuk te is rátettél picit az elővezetéssel először beadod hogy mit találtál egyből kis viszhang aztán meg hogy 25 DURR több sem kellett néhány fórumozó vérszemet kapott igazi nepperháború szemtanúi lehettünk de ezen jobb nevetni.:-)
Tényleg a BMW-vel hogy mentél?
Én nem mondtam, hogy lelépek.
Csak annyit mondtam, hogy iszonyú keverés volt az ominózus Zündapp KS-80 körül. A Slampi sértődött meg gondolom azon, hogy azt mondtam, hogy hol van az előírva, hogy minden eladó motor az övé kelljen legyen, mert ha nem akkor ahogy Ő mondta, "elviszik előle". Sajnálom, hogy megsértődött. Annyit megfogadtam, hogy nem adok tovább infót, ha eladó motort tudok, mert borzasztó volt ami itt ment. Adja el mindeki a motorját, ahogy jónak látja.
Apropó. Volt valaki a Kakucs ringen a hét végén? Iszonyú komoly gépeket láttam ott. Lenn voltam a BMW-vel, indultam is az oldtimer versenyben.
Te két kérdésem lenne!
A hengert te fújtad kályhaezüstre?
A másik a kuplung bowdent miben akarod megakasztani vagy nem látom a helyét.
A blokkból még kilóg a fekete sziloplaszt:-)
De akkor még nem ment rossz villa nemműködő fék nemműködő hátsólámpa és TK volt az egész na de MOST :-)
Eljössz megnézed megtetszik megveszed.
Nekem eddig 6500 Ft-ba van és nyilvaán veszíteni nem akarok rajta mert nekem ezis pénz.
DE alkatrészbeszámítás szóbajöhet!Ez akárhogy is nézed nagyon olcsó alpból nem vagyok drága de veszíeni nem szoktam!
és nem mentél volna proleverrel? bár az is ütős lenne :)
bár a googleban beírod hogy polírozás stb. egy csomót kiad pl hobbi polírozás. és itt megmutatja pl hogy kell :)
Utoljára mondom el, hogy a motor ára 25e volt. Miután nekem nem kellett, elmondtam mindenkinek a srác telefonszámát. Tőle tudom, hogy milyen hívásokat kapott itteni fórumozóktól. Egyesek hogyan ígértek rá olyanra, aki már biztosra mondta a vételt. Így aztán felfelé ment a licit. Nem volt egyenes dolog az biztos. Veszíteni tudni kell, nem normális dolog, hogy felverjük az árat egymással szemben. Ezért nem mondok többet semmit itt el...De most már zárjuk le ezt a dolgot!
A BMW-vel menni Kakucson nem volt egyszerű. Van rövid videó is, ha ráérek majd felteszem. Indianapolisi rajt volt. Álló motor ,odafutás, indítás, stb. Mondjuk itt jól otthagytam mindenkit (önindító
Az a KS 80-as dolog tényleg baromság volt mondjuk te is rátettél picit az elővezetéssel először beadod hogy mit találtál egyből kis viszhang aztán meg hogy 25 DURR több sem kellett néhány fórumozó vérszemet kapott igazi nepperháború szemtanúi lehettünk de ezen jobb nevetni.:-)
Tényleg a BMW-vel hogy mentél?
Csak annyit mondtam, hogy iszonyú keverés volt az ominózus Zündapp KS-80 körül. A Slampi sértődött meg gondolom azon, hogy azt mondtam, hogy hol van az előírva, hogy minden eladó motor az övé kelljen legyen, mert ha nem akkor ahogy Ő mondta, "elviszik előle". Sajnálom, hogy megsértődött. Annyit megfogadtam, hogy nem adok tovább infót, ha eladó motort tudok, mert borzasztó volt ami itt ment. Adja el mindeki a motorját, ahogy jónak látja.
Apropó. Volt valaki a Kakucs ringen a hét végén? Iszonyú komoly gépeket láttam ott. Lenn voltam a BMW-vel, indultam is az oldtimer versenyben.
A hengert te fújtad kályhaezüstre?
A másik a kuplung bowdent miben akarod megakasztani vagy nem látom a helyét.
A blokkból még kilóg a fekete sziloplaszt:-)
Remélem tagja maradsz a fórumnak szívesen látunk néha betérhetnél a jövőben is!
Ez emkkroa volt!
De akkor még nem ment rossz villa nemműködő fék nemműködő hátsólámpa és TK volt az egész na de MOST :-)
Eljössz megnézed megtetszik megveszed.
Nekem eddig 6500 Ft-ba van és nyilvaán veszíteni nem akarok rajta mert nekem ezis pénz.
DE alkatrészbeszámítás szóbajöhet!Ez akárhogy is nézed nagyon olcsó alpból nem vagyok drága de veszíeni nem szoktam!