Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Télen lemenni a picsába addigra összeáll a KTM-ed is fölöltözni aztán hóesésben GO!
Vagy max ősszel amikor még nappal szép idők vannak.
Hajnalba gyorsan elindulni megbeszélt találkahelyre kiszámolni hogy kinek mennyi idő kell ahoz hogy lejusson és úgy elindulni.
Nekem van a legnagyobb rakterem:-)
Ne csak beszéljünk róla hanem valami alkotás is kéne már.
Ha 3-an lennénk már jólenne!De ez esetben DS generál következne.
Szerencsére elvileg lenne jó dugó bele jó hajtókar meg ilyen finomságok.Most jöttem rá nekem kell mégegy DS 50!
Azt összetenni jóra tuningra meg fullfelújjítva a blokkját legjobb volna egy DS 50 V.4-gang jónagy karbit feltennirá úgyis 12,5-liter a tankja ha egyen.
Alakul körbe azthiszem 20-on valahány Km nem életveszélyes.
Meglehet hogy jól megutáljuk egymást és akkor hog néz ki adolog:-)

Jöjjön egy remek felvétel 69-ből: http://youtu.be/YUCNsZXCd58
Kicsit elbeszéltünk egymás melett e-mailbe
A balaton körbe 200-valahány Km múltkor kiszámoltam.
A gépek elviselik az 50-es sebességet.(mint smkp 45-el kéne).
Szerintem ez nem az a kategória amin kényelmesen egyseggel körbemenne az ember.
Két nap kéne.
Nyilván 1h/50 Km megtételéhez kéne az egyhuzamban 50-es sebesség egy órán keresztül ami alapból lehetetlen piroslámpa akármi más.
de velencén is lehet lenyomni körbe. Bár a balcsinál elég hosszú út lenne mirew körbeutazunk és jókora pakkot is kell vinni akkor.
Balaton inkább mert akkor lehet nyomni egy körtúrát.
találtam egy jó oldalt. mivel itt a legtöbben veteránosok vagyunk gondoltam ha még nem láttátok érdekelhet puch, sachs, ktm, és rengeteg elfeledett veterán motor képek
heló komplett léghűtéses blokkor van?
hercules (sachs) k50 ultra LC-hez kellene. most levegős blokk van benne mert okos csórikám tákolta össze-vissza és elbarmolta, a vizes hengert meg nem adta hozzá.
vagy gárdonyba.
Szerintem a Balatonnál meg lehetne csinálni. Az jó hely ilyenkor kb mindenkinek ugyan annyi km re van és még strandolni is lehet. Cobraval bevállalnám az utat.
Végre egyre több a turbósblokkos koléga!Nem hiszitek el de nagyon örülök neki.Brumo, Ancsa hajrá így tovább.
Tudod sokszor volt már szó arról hogy így meg úgy fórumtalálkozó meg ilyenek.
Brumo Dömsöd Te Szombathely Rick Veszprém Puchi Tatabánya.
Mondjuk én vagyok középen:-)
Eléggé szétszórt a banda.De nem is igazából ez a probléma hanem az akarathiány!
MEglehetett volna ezt már régen csinálni csak ment a fikázás a szájkarate sokan elmentek (slampi, eminem88...) de most kicsit csöndesebba fórum!Nagyon remélem, hogy újra a motorok szeretetéért járnak majd ide az emberkék nem pedig a fikázásért meg az anyázásért!
Jólenne már egy normális banda (mondjuk mi normális?).
Sachs a mocid...?hűtőm az lenne..
nem rossz lenne bár árszor akartuk mgszervezni. és mindenki a távolságra hivatkozott :S :(
Jók ezek a motorok és igazi veteránok csak ezt sok ember nem tudja az a baj...Megyek végig vele az utcán csak lesnek h mi ez a hangos cucc de fel sem ismerik micsoda ritkaság. Szombathelyen nem nagyon tudok még egyről max valahol eldugva egy sufniban. Jobb lesz puch találkozót csinálni:)
Szép darab! Végre egy enyémhez hasonló rokon, csak ez egy kicsit szebb:)
Azt hiszem ez is érdekes!http://www.jofogas.hu/fejer/Pu...
Üdv,Mindenkinek! Talán érdekel valakit,most találtam a cimet.http://www.jofogas.hu/fejer/He...
Köszi skacok!;) meglátjuk mi lesz belőle, most este jön az emberem aki hozzá tud nyúlni mert sajnos én nem nagyon vágom még ezeket a dolgokat Szerelés után újabb teszt kör drukkoljatok
Volt itt egy srác nemrég elment innen de neki van.
Amúgy 90% gyújtás (leginkább kondi).
Ez a zene egyszerűen király!
Kicsit elmebetegnek tűnhet de az is!

Hardrock Hallelujah
http://youtu.be/TdItwaLrv1U
jóan semmi gond.
ma szóval fél napomba tellett mire összeraktam a teleszkópot mert nem volt egyszerű mert a friss festés miatt nagyon passzentos lett a illesztésnél a villakiflinél meg apróságok.. amúgy itt a képek a jelenlegi állapotról. Bár a csomagtartót ideiglenesen nem teszem fel egyenlőre de amikor meglesz krómozva akkor felrakom. ÉS a kipufogót meg vmi hőálló ezüst és feketével fújom le egyenlőre.