akkor meg ? miért akkor mindig kívánod a más motorját amikor a tied szar és nem akarok rendbetenni végre normálisan? Azt hittem hogy a utolsónál úgy írtad hogy ez a baja annak a baja stb. hogy belefáradtál hogy végén eladni akarod. ÉS bocs. MÁsik tészta hogy ha szeretnéd végre rendbetenni akkor miért nem érdekel a blokkom?
Sziasztok!
Találtam egy TRM Puch hengert (Minden turbós blokkos motorra jó a henger és a főtengely és ez a legerősebb gyári henger) új dugattyúval valószínűleg frissen fúrt hengerrel főtengellyel gyári jó csapágyakkal perselyekkel váltóhoz, akinek kell szóljon!
Sziasztok!
Van pár eladó Sachs alkatrészem.
Blokkfelek,alul hézagolt főtengely tökéletes állapotban,Motoplat gyújtás(állórész,közdarab,lendkerék) pár belső alkatrész(kuplung tengely,berúgóracsni,Stb
Ezenkívül egy henger,hengerfej nélküli blokk,Motoplat gyújtással(kompletten trafóval)
4 sebességes váltóval,jó főtengellyel,stb.
Akár bontva is.
Bing 3 23 2 jelzésű komplett karburátor
Sebring kipufogó
Árakról az adatlapomon található e-mail címen érdeklődjetek.
Az agyamat el.
Amúgy nincs most másik motorom.Add oda 30-ért szállícst ide 40-ért!
Lehet holnap lesz egy motorm egyenlőre nem mondom milyen ha sikerül életretéríteni éves állásból majd szólok.
Találtam egy TRM Puch hengert (Minden turbós blokkos motorra jó a henger és a főtengely és ez a legerősebb gyári henger) új dugattyúval valószínűleg frissen fúrt hengerrel főtengellyel gyári jó csapágyakkal perselyekkel váltóhoz, akinek kell szóljon!
Néztem nagyon jó motorod van!
Csere esetleg érdekel.
Van pár eladó Sachs alkatrészem.
Blokkfelek,alul hézagolt főtengely tökéletes állapotban,Motoplat gyújtás(állórész,közdarab,lendkerék) pár belső alkatrész(kuplung tengely,berúgóracsni,Stb
Ezenkívül egy henger,hengerfej nélküli blokk,Motoplat gyújtással(kompletten trafóval)
4 sebességes váltóval,jó főtengellyel,stb.
Akár bontva is.
Bing 3 23 2 jelzésű komplett karburátor
Sebring kipufogó
Árakról az adatlapomon található e-mail címen érdeklődjetek.
ezért a blokkért odaadnám a fél műhelyem!
Amúgy nincs most másik motorom.Add oda 30-ért szállícst ide 40-ért!
Lehet holnap lesz egy motorm egyenlőre nem mondom milyen ha sikerül életretéríteni éves állásból majd szólok.