Hello engem érdekel de már mondtam.
A sachs kell?Mostmár eléggé motorozható állapotú.
Mérd meg hogy a főtengely alsó csapja hánya átmérőjű.
A karbi száma illetve a henger "szoknyája" képek érdekelnek.
nekem van kezdő szintű airbrushom. és igen csak jó lehet vele szórakozni. De viszont nem könnyű vele melózni meg másik hogy kell hozzá fantázia! inkább restaurálással jobban jársz.
mert vannak sokan megbízók akik inkább másra bízza a munkát. pl egy ismerős tokodnál pl 300 ezerér restaurált föl fullra saját költégéből egy D csepelt mindenestül. persze ha ügyes vagy akkor sok hasznod lesz. pl én csinálnám, szívesen ilyet:) bár hegeszteni tudok. csak festeni nem mert szar kompresszorom van...
de ez egy simson kipufogója. ÉS amúgy az én proleverem is már alakulgat:) bár 55 km-h nál visít mint a malac. és kéne nagyobb áttétel. mert a hátsó fogas 42-es és kéne 36v38-as fog. Meg napokban majdnem befejeztem a rigát:) ár csak tükört kellene csinálni meg hátsólámpára várok meg váltót beállítani ennyi.
HA minden feltétel adott lenne (megfelelő kapcsolatok homokfúvó fényező (akár lakatos ha máshogy meg nem oldható!) megfelelő típusismeret alkatrészellátás célszerszámok stbstb) és tök profi lennék akkor sok melót tudnék.
Az airbrush meg tök jó lehet szerintem.
Tudod mibe gondolkodtam?
Ilyen airbrush izékben.
Csinálgatunk itthon valami kompresszort aztán kipróbálom mennyire vagyok ügyes.
Igensokpénzecskéke lehetne keresgélni DE nagyon kéne érteni hozzá.
Lángnyelvek minden.
Igen Jól megy.
Ha nekem lenne ennyi kedvem / időm és abszolut profi munkát tudnék végezni sok munkát tudnék magamnak de sajnos nem adott a kapcsolatrendszer és a szaktudomány.
nekem nem .
mert ktm-eket kellene csak az meg egyenlőre lóvém nincs. és azokat csinálom meg ami van. Bár van egy romet pony-m is azt is kéne megcsinálni. de az is darabokban van.
A restaurálás már mint a mucsai cigánygenerál.Ó hát meggyűrűzzk jóis lesz :-)
A sachs kell?Mostmár eléggé motorozható állapotú.
Mérd meg hogy a főtengely alsó csapja hánya átmérőjű.
A karbi száma illetve a henger "szoknyája" képek érdekelnek.
mert vannak sokan megbízók akik inkább másra bízza a munkát. pl egy ismerős tokodnál pl 300 ezerér restaurált föl fullra saját költégéből egy D csepelt mindenestül. persze ha ügyes vagy akkor sok hasznod lesz. pl én csinálnám, szívesen ilyet:) bár hegeszteni tudok. csak festeni nem mert szar kompresszorom van...
Olvasd el az egész oldalt vagy nézegesseg nagyon érdekes!
http://www.google.hu/imgres?im...
Nyilván nem 7 LE, de nagyon rendben van.
Nekem csak a kipufogója kellene...
Az airbrush meg tök jó lehet szerintem.
Ilyen airbrush izékben.
Csinálgatunk itthon valami kompresszort aztán kipróbálom mennyire vagyok ügyes.
Igensokpénzecskéke lehetne keresgélni DE nagyon kéne érteni hozzá.
Lángnyelvek minden.
Ha nekem lenne ennyi kedvem / időm és abszolut profi munkát tudnék végezni sok munkát tudnék magamnak de sajnos nem adott a kapcsolatrendszer és a szaktudomány.
mert ktm-eket kellene csak az meg egyenlőre lóvém nincs. és azokat csinálom meg ami van. Bár van egy romet pony-m is azt is kéne megcsinálni. de az is darabokban van.
A karbinak csak a két felfogató csavrjának a helye van de a torok nincs.
Nekem COBRA kellene de ez IMOLA.
Nem kell a SACHS-om?