Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak szóloknekem pl40-es ktm-em van amibe morini blokkos. és tényleg kéne jó főtengely... csak ne legyen hajtókaros....azaz ne lötyögjön
esetleg kép?
Fölényes PUCH győzelem!
nem értelek,van super jo fötengelyem a ktm-hez,és te inkább csapágyazol...
Eladó egy félkész Zündapp 125-ös.
Vegyétek-vigyétek.
Kicsit van még vele meló, bowdenek, karburátor, markolatok, lámpák, és megy.
csak nehogy beleélvezd a ülésre. :)
Jajj mit találtam, ezt nézzétek!
Nagy összehasonlító teszt:
Mentem ma újra a naranccsal.
Imááádoom
Elég gáz letámadós szöveg volt....
Képet tudnál feltenni?
Megnézném a géped.
Gyújtásra lehet tudok megoldást.
Majd meglássuk!
Kíváncsi leszek rá hogy mennyire lesz jó vagy mennyire sikerül elrontanod .
Most akkor szeretnél 70ccm-et?
Mostmár nem tetszenek ezek a KTM-ek most a jawa california teccik meg max a 250/559 ill annak a 350-es verziója.

Kövi vidi alá tedd ezt a zenét:

http://youtu.be/mLXQltR7vUQ
de ha érdekel a czetka komolyan akkor szólj mert a öreg már nem nagyon várakozik vele...
tudom. hogy ezeket is kell növelni... Bár a moci 4 gangos első láncfog 13- és hátsó meg 42 fogas. úgy hogy az hátsót lekell cserélnem majd 36 fogasra akkor tuti lesz a kipuff meg marad gyári csak belülről módosítani fogom valahogy azaz kamrás rezósítani fogom a kipuffkönyök bő nagyobb mint a simóé így no para :) így nagyon jó tuning alapnak látom. így már habzik a szád mi? de így is sima gyárilag 50-es hengerel lazán így ahogyvan full gyárilag simán 60-65-öt kirakja csak csörögve mert xar főtengelycsapágy... De érdekességképpen a ktm főtengely kisebb mint a simóé azaz rövidebb löketű így pörgősebb:):) olyan mint a stihl láncfűrész :) még a lendkerék is kisebb:)
Az addig jó hogy 70-es node honnan lesz bele kolben?
Nomeg hány felömlő?
Meg milyen főtengely illetve kuplung?
meg hány kanal?
Meg azokaal a rövid sebességekkel a 70-es 50et megy majd 2 másodperc alatt és késsz szóval az első lánckereket növelned kéne.
majd valamelyik nap. most mek dógom van majd este. :P
nekem van k55-ös hiánytalan felújítanivaló adásvételit tudok adni.:) meg másik k-55-ös 90%-os kész felújítottan. az meg van róla papírom hogy kivont forgalomból de forgalomba helyezhető simán.
Másik hogy a öregnél van czetka 350-es annak nincs papírja az a baj... csak adásvételi lesz.
Jóvann akkor úgy már jobban hangozék.Csak kicsit elfelejtetted ezt közölni.
Micsodíí?
50-ért?
Képet tegyél akkoris.
jójó de ő kompletten megcsinál azaz alapozás meg szórógitt és homokszórás. és olyan festéket használ ami speciál.... :S
DE az baj hogy nem helyezhető forgalomba... :( és akkor mit csináljak vele? kell neked így 50-ért? majd csinálok képet.
amúgy amíg a comet festül meg. addig a ktm pl-t blokk generált csinálom. megvannak hozzá a csapágak meg szimmeringek és már csak 2 db bronzperselyt kell csináltatnom. Bár ezt apósom tud csinálni . ÉS végül a ktm hengert megkell majd hüvelyeztetni. de az egyenlőre később mert az olyan 15-20 ezerbe lesz,... :S de ha már hüvelyeztem akkor 70-esre megcsinálom mert a blokkban bőven hely van hogy sima 70-es hüvely beleférjen.:)
Czetkát nembántani!
Jól átver hogyha 12 literje.
Kevertessed magad festékboltban jobban jársz.
Énis úgy csináltam edzővel a 2 szín a DS-re töltő alapozóval (Füller) 15-be volt.