Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Árat nem adok meg, ha valaki jó ajánlatot tesz viheti, amúgy marad az enyém vagy szétbontom.
Az pont nem működik.
JA ígértem a gyereknek 30-at de már elígérte neked de mindegy amúgy mi az ára mert továbbra is nagyonérdekel.Tök jó a VDO-s hőfokmérő.
Ricsi nevű gyerektől?
Egy napja van nálam, nem 20ért vettem
NEm most vetted 20-ért?
Peugeot.
Gyönyörű állapot.
Nagyon könnyű, nagyon fürge.
38-ba vihető.
szia mennyi lenne az ára?mert én elmennék érte
az milyen bicikli ott bent?
részletesebb képet esetleg?
köszi
Eladó Hercules K50 Sprint.
25.000 Ft.
Blokkal 32.
Eladó Sachs blokk.
12.000 Ft.
Ha a héten viszi valaki, akkor 10.
Nem 35 a Cobra:)
Ez enyhénszólva megéri, ha kivan a bele akkor is.
HA lenne hirtelen ennyi pénzem, már ott dörömbölnék a kapuban.)
Azóta észrevettem.
Mondom megvan valószínűleg mivel 5 fok helyett 10 fokos gyuszit adtunk neki.
Az nem számít.
Akár lóghat a gyújtáselosztóban a tengely is.
Nekem is ezért kellett elosztót cserélni, mert nem lehetett beállítani normálisan.
Most hogy szólsz:D Eszembejutott. Annak idején nem volt nálam a szerelési könyv. A gyújtást meg 10 fokra állítottuk. A szabályos meg 5 fok lenne. Lehet a hirtelen beletaposást nem tudja kompenzálni a vákuum.
Vas megye, Sárvár, az ár pedig alacsony.
Nem az nem mászhatott el tutira mert ugyan ott van a jelölés.
akkor a gyújtás... sztem nézd végig.
a elosztótól a gyertyáig.
bár lehet hogy kicsit elmászhatot a gyújtópontja is.
Lefutok cserélek egy benzinszűrőt:) Amúgy meg át lesz relézve a gyújtás amúgyis szét kell kapni a gyújtást. Jóval nagyobb szikrát fog adni a gyújtás mivel meg lesz kerülve a kapcsoló.
Bár a emzolinál is lehet a pont:)
A kuplung jobb nem is lehetne. Nagyon szépen el lehet vele indulni. Ezt menet közben produkálja. A kuplung nem csúszik ha szépen ráengedem az 1.3 as motor olyan szépen elpörgeti a 175 ös gumikat mint a szél:)
35 lepedő? bár nekem így jó lenne mert a üzemanyagot állom meg saját kocsimmal hoznám el:) amúgy merre van a jószág?