DE puchi!
Valamiért blokkolt a mailed mert nem tudtam válaszolni..:S:S csak annyir akartam írni a mailról hogy a simóval kicsit várok mert 30 még mindig sok nekem... és a DS a szebbikért mennyiért adod? metr úgy gondoltam hogy a én sachs-emért cserébe egy simákot és egy ds-ért és adom mellé egy komplett puch blokkot is ha kell. és akkor szállítást megoldom. és akkor neked nem kell fizetni a szállításdolgot.
Nincs itthon MSN-em.
Gondold el mit menne ha átalakítanád olyan 10-es kompresszióviszonyra.
Ez azthoisezm 8-körül van de lehet hogy ezek a blokko felvannak húzva kitudja mit zsiványkodtak a mérnökök.LEhet hogy amikor megtudták a szegény puch mérnökök hogy az őrült osztrák haverok kétfaluval odébb milyen tankba akarják betenni a blokkot rögtön felezővel meg duplakuplungal adták ki 3 lamellás kuplungal meg krómhengerrel.
Állatok.Amúgy viszek benzint ha ez az akadály.Sőt bekeverem 1:25-re ahogy kell a vsd blokkoat ezeket az újabbakat 50-re kell kavircolni.Úgytudom.
Neem ez szerintem sokkal többet ér mint egy Simson. Nagyon "pöpec" állapotú a blokkja. Szerintem a km óra állás eredeti. Mert még nagyobb a kompresszió benne mint egy felújított 125 ös ES MZ ben (kipróbáltam). Nagyon durva, én először csak azt hidtem hogy szorul a kar vagy valami de nem. Amúgy levideóztam csak a kamerám valamiért nem mentette el:(
Csak mondom egy DS hez képest szerintem majdnem 2 szer nehezebb gép. Ehez mérten hosszabb is. Kb 230-240 cm a teljes hossza a motornak. Nekem nagyon tetszik minden átgondolt rajta kivétel az a rohadt tank!
Itt vannak a képek a Super Ponnyról. Ma mentem vele a 17 es karbi felrakása után. Alulról karistoltam a 80 at óra szerint!:D Szerintem megvolt úgy 70-75km/h de nagyon jó egy motor.
Simsonoztam ma
Ezt voltam megnézni.
Az erején meglepődtem 1000szer rosszabbra számítotam marha jól húz jobban mint a monzám huzot de komolyan
Ez 12v tiris.
A az új karbi bing rajta.
A többi cuc is csak hát nem eredeti nagyon szép a festése kipufon is meg mindenhol szépek a kromok nincs rajta le patanás meg ilyesmi.
DE indexek nincsenek világitás fixre van kötve aksi nincs benne behúztam a kuplungot tökre 1.-es és elindult.
Úgyhogy ez semmi kép nem ér 80-at még 50 se adnék érte meg nekem most alapból nem kell olyan aminek minden baja van.
Az erején kajak teljesen meglepődtem vagy már csak belém rögzödöt hogy a simo tötymörgös nagyon furcsa volt a monza útán az 100 szor sportosabb de ez is kényelmes volt azon a kemény 200m-es szakaszon.(tartós teszt)
Holnap 4 helyre megyek simo nézőbe olyan 35-40kmt cangázunk majd unoka tesomal régebben meg se karcolt de most kíváncsi leszek.(direkt megyünk így kipróbáljuk magunkat kell egy kis mozgás)
NA és kié?
Amúgy amerikai importra csinált a puch M motoros gépeket ami a leg legje turbóhűtésben.Amúgy tijumpf-mintára koppantak ezek hogy bevágódjanak a külföldi piacon.
De hárlinis látsz ilyet.
Az igaz a blokkal kapcsolatban. de nekem is van itthon legalább . De az a bajom hogy most csak gyűjtöm de eladni is kéne már vmit! mert így nem férek már el és a lóvém is aligvan már....
A hátsólámpára gyanakodtam hogy nem eredeti de mégis az. mert utána jártam a neten. meg egyik dagi öregnek is van ugyan ilyen cometje és annak is olyan a lámpája.
Igen ezis az a legyezőblokkos fajta.... csak az eredeti kipuját elbarmolták vmerre... és vmi simó kipufogó van rátaknyolva, de az meg olyan volt hogy a próbaúton (amit a váltó miatt 1-esben meg 2-esben tettük meg,) lelötte a végét
Tudom csevegtem vele bár a motor eléggé hiányos de abból alig lesz eredeti moci mert első hátsó lámpa törött meg a tenk gumi és ülés hiányos. és így nem vmi okés. Bár jó messze van tőlem ez.
és ez a aukció már rég lejárt lehet hogy vki megvette.
ugye neked sachs legyezős blokkos? mert az enyémen a sachs rs-em is ilyet csinált amikor túl gyorsan váltok akkor nem vesz be:S de ha nolmálisan megyek akkor oké. :D
Valamiért blokkolt a mailed mert nem tudtam válaszolni..:S:S csak annyir akartam írni a mailról hogy a simóval kicsit várok mert 30 még mindig sok nekem... és a DS a szebbikért mennyiért adod? metr úgy gondoltam hogy a én sachs-emért cserébe egy simákot és egy ds-ért és adom mellé egy komplett puch blokkot is ha kell. és akkor szállítást megoldom. és akkor neked nem kell fizetni a szállításdolgot.