Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most írt nekem Vaterán.
Konkrétan így nem ismerem.
Ilyen emberekkel nem állok vitatkozni, menthetetlen vagy...
Hallod? Nem tom ismered e a vateáról a dömsödről gyulát? ha igen ismered akkor legalább egy elérhetőséget kérnék. mert én is dömsödi vagyok. bár úgy tűnik hogy a gyula egy nagy gyűjtő lehetett.
Köszönöm szépen lehet hogy az a karbi is érdekelne!Mennyit kérnél Érte?Üdv
az igaz lehet. DE nekem gyanúm van hogy ez a moci nem hiszem hogy 100 km-et ment, hanem generál óta mehetett 100 km az akkor oké. De gyári bontatlan blokk 100 km-rel.... nem tom mert gyanús na....
Tényleg nem értesz hozzá.
És így hülyeségeket is beszélsz.

A csomagtérajtó hibátlan, a motorháztető is. A motortérben természetes, hogy van festett rész, hisz egy 30 éves japán jármű!

Romet:
az egy dolog, hogy nem olyan jó motorok, de akkor is szinte új.
Szép!
Tetszik a belseje is.
Nagyon szép de sajnos ezek nem jó motorok.
Lehet hogy nem értek hozzá de ez már olyan mintha lett volna törve előről.Amúgy nagyon látványos.Jóhézagokat hagytak a múszerfelkárpitnál.
Nem fikázom csak látszik hogy otthoncsinálgattákCsomagérajtótsemsikerült a legjobban visszarakni.
Nézd, egy kevesebb, mint 100 km-t futott motorért ez szerinted sok? Szerinted irreális?
Akkor tovább lehet menni. Nem kötelező kommentálni.

Ha ocsmány, legyilkolt Pony-kért kérnek 20E Ft-okat, akkor kéremszépen, egyáltalán nem sok...
Simsont is lehet venni 20-ért, de meg 120-ért is.
Na?Posta megtörtént?
Elvitték álmaim puchját előlem egy cobra vizes 50-es lett volna 20-ért.
Köszi!
Vehettem volna már jobb állapotút. Nem volt pénzem akkor.

De most úgy néz ki, egy ideig nem veszek motort.
Lehet ezt a kocsit fogom megvenni:
Mondanám hogy nekem is van ugyanilyenem csak darabokban van még kéne összeraknom. és az meg összesen 20 ezerért majdnem 2 motornyi alkatrészből lesz összerakva. :) És csak mondom hogy nem hiszem hogy valaki 70ezerért fogja megvenni. Bár az ára nagyon irreális. De 50 ezer az meg valamennyire reális. :)
Hoppá mit találtam neked:http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/egyeb/hirdetes-20548125
/
Micsoda?
Nem értem....
Lehet sokat mondok de 5-körül van a 4.-emeleten de már évek óta ottvan.
Eladná barátom a szinte új Romet Pony-ját.
Új kora óta ismert az élete, kb. 100 km sincs benne.
Ára 70.000 Ft.

80-as évek közepétől kezdtek terjedni az ilyen idomok.
Zündapp is szerelte pár motorját hasonlóval. Sokat nem is adtak el.
ennek eléggé vicces a idomja:) túl nagy. de hasznos...
én sem tudok rola semmit,henger-dugo-gyujtás nélkül adom
Akármit.
65-ért itt van pl. ez is.
Gumialkatrészeket rendszerint glicerinbe szokták áztatni.
De ilyeneket nem sűrűn újítanak fel, mert kopott, szakadt, vagy mindig van valami baja.
Célszerű venni újat.
Hali!
ti mivel szoktátok felújítani (már ha szoktátok) az ilyen öregebb gumi alkatrészeket, mint pl lábtartó gumi, vagy berúgónak a gumija? Szilikon vagy vmi hasonló?
mire gondoltál?
Ennyiért motort kap az ember...