Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na sziasztok!
Mostmár visszatérhetünk a sachs blokkra... asszem 2en is ajánlották h van nekik... Elkelt az Izs Úh. vmi árat mondjatok már, mennyire "komplett" a blokk, stb... nah meg h HOL VAN?

Üdv. Reno
Írtam...
ha írsz mailt, megadom a telszámom, meg a címem.
Hát az kinyírná.
Nem csak a hengert vinné hanem azt is ami kapcsolatbakerült vele a szerelőhöz.
Te csak töltsd azt a Zündappodba... De csak azt és 50 es keveréssel. Aztán viheted furatni a hengert.
Szerintem fog menni arra bátyám aki át tudná venni a közeljövőben. Csak valami helyet kéne megbeszélni ahol átvehetné.
Üdv

Nem te mész holnap egy cobra-ért 20-ért?
http://2t-tuning.uw.hu/betolte...

Erről beszélek szerintem tök jó írás.
Én azt mondtam, hogy a szériát teljesen felesleges fejbeütni.

Nyilván aki meg az égéstérről értekezett, nem a kompreszsióról, hanem a FORMÁRÓL BESZÉLT.
Szija.

Most olvastam tuningot simsonra és ar mindenféle hengerfejátalakításról meg ilyenekről.
Te azt mondtad a mnúltkor hogy jó úgy ahogy van az emberke meg aztmondja hogy az égést segíti ha mittoménmilyen marásokat esztergálásokat meg mindnet csinálunk.
Úgy jónak tűnt az írás meg még énis megértettem de most összeütközött a két cucc a fejemben szóval jólenne ha ráérsz megindokolhatnád miért jó vagy miért nem ( konkrét példa hogy haver megcsinálta és szarlett neki).
Ezt nem feszegetném hosszasabban.
Már nem vagyok ott.

Később elmagyarázom.
Miért nem?
annak a klubnak én már nem vagyok a tagja, nem tudom mikor lesz.
Tényleg mikor lesz a simsonális? mert szívesen lemennék. Ugye lacházán van?
Hát idáig már ajánlottak érte babettát, telefont, még rotációs kapát is...
Kár.
Nem jössz errefelé?Pedig már csak 2 dci keverékolajam van szóval kéne vennem és megbízok abban amit te árulsz csak messzevn.
Amúgy a legjobb a makk 3 3 henger 2 ütem mint a wartburg.
Ja valami prista vagy miahalál attól tutibeállna a zündappod.
JA általában kecskére kombájnalkatrésztől elkezdve minden limlom lószarra cserélnék meg ha felhív elkezdi fikázni akkor visszaköcsögösködök dehát eddíg még mindenki letette a telefont.
Rendben, visszavonom.

Nektek nincs olcsó olaj.
Vegyétek a szart, drágán, el van intézve.
Tesóba ötcáé' van.
Az volt az első MP3-as telefon.
Mi drágább?

1900 ért egy 3000 forintos olaj?
(ennyiért is árulják)

VAgy az utazási költség a baj?
Miért a boltba nem kell elmenni?

Én felajánlok valamit, hogy nektek jó olajatok legyen, olcsón, hát elnézést , de nem viszem házhoz:)

NA, szóval akinek kell, jelezze mikor jön érte.