Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esik a színvonal?!
Nehari, de azért mert pedálos, egy nagyszerű szerkezet.

Csinálok majd körbejárósat, de elötte menj el fülészetre, mert olyan kúrv@ hallkan jár, hogy aludni lehet mellette!
Ezek krómhengeres sachs-blokkok nem?Múltkor piacon láttam ilyet a földön.
Hát hallod én úgy látom csak butítod a gépparkot.Esik a színvonal lehet a jövő héten beállítasz egy babettával.
Amúgy nagyonjóállapotban van,szép.
Tegnap beleraktam kb 60 km-t.
Tök jó, megy vagy 35-40-et, "tempomat", kontra, féklámpa... Full extra.

Ma elmentem vele Érdre, de még Érden elkezdett fulladozni. Kiderült, hogy eldugult a benzincsap.
MÉG JÓ, hogy NEM Zündapp!
Hűűűűű haaaaa.
Most esett le hogy le maradt a link
link
De a zündapp szépnek tűnik de sajnos nem az én sítlusom.. Bár ha cobra meg ktm comet meg ilyensmi típusú mocik jönnek be nekem.
A sachs 4gangos. bár itt a z a gond hogy ha elcserélünk a mocikat de akkor ugyanúgy itt kezdődne nekem hogy újra kell rákölteni... :S:(
Ez ilyen a lassú téma én azt az igazi húr tépőst szeretem.
Ennek a formának a neve kéne 2:45 től jön a lényeg amiket hallotam magyar számokat azok közül ez a legkeményebb szóló.
NA meg gyűtem simo nézőből fölé becsultem a távot 22km volt 1,5-óra alatt tökölődésel együtt.
2 motor boltba voltam nem volt egyikbe se a 3. egy lomlis forma volt annál volt de nem akarta elő vakarni hétfőben maradtunk.
Megyek az 1. boltba van 4-5 robogó és külön a falnál egy simo pont olyan amit akarok forszámérő,km óra,index,4gang,még a hátsó lábtartó is rajta teljesen korrekt na mondom foglalozom is le megyek be mondom simot akarok venni csak az az 1 van? Azt mondja igen csak az néz ki a robeszokra azt mondja nincs is simsonunk hát és ami a falnál van? Azzal csak le rohadt valaki és ott hagyta tegnap na mondom fasza.
Délután megyek megnézni még ezt.
Az nagyon jó.... mennyit kérsz érte?
a sachs-odért cserébe odaadnám ezt,ha érdekel
sachs blokkom van több is,ha kell...
http://www.expressz.hu/vegyes/hirdetes-19622563/
http://www.expressz.hu/vegyes/hirdetes-19622563/
Üdv
Most ezt a motort tudnám úgy hogy beleszámítja a simsont.
Heló!
Na na alakul alakul.
Amúgy meg én már nem veszem meg a G4-blokkot majd megveszi az akinek kell.
Most úgy van hogy össze idommal meg karbival gyulával együtt 13-éret tudok bele komplett blokkot.
Szóval G4-30( bár simsonnál milliószor jobb motor simson meg 35-mivel azt meg megadnák érte.
De ha gondolod a kettőt 62-be bármikor odaadom úgy hogy adok a simsonhoz pótcuccokat.
A G4-b megveszed a blokkot és hajtod ameddig akarod.
Az tetszik benne hogy akármilyen dombnak 4.be nekimegyek itt városon bellül és fel is megy.
Amúgy a sachs szerintem simeringes ha nincs alapjárat.DE az hány gangos?
Jó ezt megértem, Dea sachs-ot inkább 90-ért örülnék. Mert közben mindent ami apró hibákat megcsináltam. A festést is ki fogom javítani. Bár tegnap motoroztam vele és szinte nem fulladt le alattam. CSAk egy baja van amit írtam hogy az alapjárati baja. van de az annyira nem nagy baj. Mert Ez pörgős motor elvileg mert ha lejjebb engedem az alapjáratot mint a simóét akkor lefullad. De ha eggy feljebb csavarozom akkor 3000 rpmnél vígan pörög. Majd csinálok egy körbejárós vidit, esetleg onboardot is ha sikerül vhogy rögzíteni a gépet. Bár a DS-t olyan 70be gondolkoztam..... ÉS persze dobtam volna rá egy minimálisat., nah mindegy. De akkor érdekelne ha G4-esedhez tusz szerválni dekniket. meg plusz blokkot, mert mint írtad hogy váltógondja van, és akkor beszámolom akk ígí a g4-es meg a simákot. Mert A moci közös megbízásból van. és így kellene eladnom. mert isminek is kell moci..... és úgy gondoltam hogy két moci kellene hogy neki adjam a simákot, magamnek meg g4-et
Üdv
Megintcsak az aránytalanságok mezejére érkeztünk.
A simsontelviszik tegyük fel 35-ért a DS-t tegyük fel hogy 100-ért mert mostmár van olyan állapotban.
A sachs-ot ha 70-ért elviszik megtapsollak mert nincs olyan állapotban mint pl a Ds-em.
Az jó ár... amúgy kurvasok melód lesz vele... bár ugyan ilyen van szigetcsépen is az meg vizsonylag jobb állapotban van és cirka 60ezer körül van.
Szia, Egy 20-asban van....