Az enyémmel is meg fog gyűlni a bajom sztem... mert a berúgórésze sztem sét lehet törve belül, de az is lehet h csak rugóbajos..:S, de tolásra nagyon faszán indult ... meg a váltója vmiért szarakodik... összevissza veszi a sebességeket, meg van amit be se vesz és átugrik meg hasonló érdekességeket művel.. de erről csak akkor tudok bármit mondani ha szétkapom... viszont azt sokan mondták már hogy menni fog mint a mérgezett... ja me majd vhonnan szereznem kellene rá ey gyári kupufogót is ... hát vicces történet lessz, de majd sokkolak vele benneteket...
igen a vaterán volt.... Ebből az évjáratból szinte nagyon ritka az országban még a osztrákoknál is elég ritka.
De ebből fajtából is készült a super comet ami króm és fekete tankos kivitel ami az meg kb 65 utániak. DE ami nálam van az a legelső comet kiadás!
Igen. Nem valami szépek ezek a motorok Arról a narancssárgáról meg csak az jutott eszembe hogy a tervezők ezt hogy gondolták anno? Meg közben eszembejutott a narancssárgára egy jobb márkanév. Butavus!:D
Jah fajin.. :) Ha kész lessz akkor is kérünk képet! Am. tetszik ezis csak ez a puch blokkos, azt hittem a sachs blokkos van... Hát igazából úgy van h papiron már az enyém, de még nincs nálam... am tettem már fel ide képet róla, a fórumba... de sokat nem reagált rá senki... Biztos mert újfiú vok
Szexi moci mi? De van meló bőven vele. még. de az alapok megvannak:)a blokk van hozzá full generálos frissen minden még a gyújtás is zsírúj. most már csak a vázat kellene glettelnem meg festeni. a krómokat kellene krómoztatni. meg teleszkópokat összerakni. De előtte a mini Rigát kell összeraknom. de az is festeni kell...
Szia! szívesen feltenném de most full darabokban van. mert restaurálás alatt van de van kép ról a régiállapotról ami elég siralmas. de mára sikerült megcsinálni a dolgokat. Miért? Neked is van cometed?
Bár az ajánlat nem lenne rosz. de akkor a ds nélkül kisé nem igazán reális. bár ha te g4-esed és a simód mind kettőt 30-30at ér. De az enyémen megy 80ezerbe számítottam be és nem akarok bukni. éerted? mert + a fuvar is.... akkor van vmi más jó ötleted is? amivel kiegészíthetnéd a maradékot akkor már jó.
Oké nem gond de elég sovány az ajánlat. meg másik hogy a költségbe is beleszámolva a fuvar is! így nem jó.
DE amúgy a DS-ért mennyit ajánlasz? mert ha olcsón akkor rá fizetek is.akkor mind a 3 mocit hoznám el. és a rigás cuccot meg akkor vinném el egy időben ha ismerősnek kell.
és így megspórolnám a üzemanyagot meg a fuvart.
na? Azaz ajánlatom lenne a 3 mociért sachs, puch blokk+ henger, halom rigás cucc. és így akkor jó? és akkor pénzt nem kérek semelyikre és állom a fuvart.
De ebből fajtából is készült a super comet ami króm és fekete tankos kivitel ami az meg kb 65 utániak. DE ami nálam van az a legelső comet kiadás!
Rondább 70 es évekbeli mofát még nem is láttam ennél. Még a 6 os Verhó is szebb nála pedig az nem egy matyóhímzés!
Az adatlapodon irsz KTM Comet-ről.... tennél fel ide egy pár képet róla?
Ennek örömére pár kép.
A DS-már nem eladó és mindenféle ajánlatot sértésnek veszek.
A két mocit is viccből mondtam.
DE amúgy a DS-ért mennyit ajánlasz? mert ha olcsón akkor rá fizetek is.akkor mind a 3 mocit hoznám el. és a rigás cuccot meg akkor vinném el egy időben ha ismerősnek kell.
és így megspórolnám a üzemanyagot meg a fuvart.
na? Azaz ajánlatom lenne a 3 mociért sachs, puch blokk+ henger, halom rigás cucc. és így akkor jó? és akkor pénzt nem kérek semelyikre és állom a fuvart.