Köszi nem kell.Mert gyárira akarom megcsinálni,és ez nem olyan.
Amúgy ha lesz egészben, vagy aránylag egyben hercules suprád azt megbotolhatjuk.Blokk meg van.
Értem... nekem is a váltóval van a problémám... de lehet h csak az is beállítós dolog lessz... de ha vmi javíthatatlan van akkor már megvagy jegyezve...
Ahha oké.
Szántásba a legjobb a simson.
Azért én sajnálom az olyan simsont ami rossz kezekbe került mert az akkori törvények és lehetőségekhez képet kis hazánk barbár népének tökéletes motort terveztek.
Jók a simsonok itt kreidlernek nem lett volna esélye fennmaradni.
Nem de már kifejtetem az alkatrész gondom,a pénz hiányt stb.....
Nekem optimális lenne egy simo hogy 1-2 évig járjak vele engem bőven kiszolgálna arra amire nekem kell és ha valami komolyabban elbaszodik nem kell a sógorékhoz menni és kemény eurokban fizetni csak a helyi kis motor boltba
Ócsóbak de nem ilyenek és ha bele gondolsz egy le pukantat mire megcsinálok többöl jővők ki a végére.
Kösz a sachsod nem érdekel mert azzal is van meló.
egyébként gyanús hogy hiányzik a km bowen mert ebben az esetben sokan amikor vesznek mocit gyakran kikötik direkt. hogy majd amikor széthajtják aztán kicsit generálozzák a mocit és aztán visszakötik a km-órát és "kevés kilóméterrel ment" így adják el hogy más is szívjon vele eleget.... sztem jobb egy "szakadt" moci legalább tudod mi a baja és felújítod.:) CSAk egy jótanács.:)
De! 80ért? nemááá, nézz meg a vaterán ott jóval olcsóbbak és megéri. vagy így is csinálhatod, pl veszel 30-35ért lepukant-at és magadnak építed meg olyannak amilyenre akarod. :) Vagy érdekel e a SACHS-em?:D
Megint voltam simot nézni valam ikibaszot szép állapotban van de tényleg épp hogy nem köszönt vissza én ilyen simot még nem láttam.
Megnéztem az adatáblát 1990 és ez a s51e.
Üresbe kurva jól veszi a lapot csak menet közben le fullad mondtam a formának ha megpucolja a karbit és tényleg jó lesz akkor vissza térhetünk rá ebben maradtunk aksi meg km óra bowden kell rá.
90-re tartja meglobogtatom majd a 80-at ez ha jólesz tutira megveszem nagyon szép.
Amúgy ha lesz egészben, vagy aránylag egyben hercules suprád azt megbotolhatjuk.Blokk meg van.
Nem érdekel?
Blokkal 30E, blokk nélkül 20E.
Szántásba a legjobb a simson.
Azért én sajnálom az olyan simsont ami rossz kezekbe került mert az akkori törvények és lehetőségekhez képet kis hazánk barbár népének tökéletes motort terveztek.
Jók a simsonok itt kreidlernek nem lett volna esélye fennmaradni.
Nekem optimális lenne egy simo hogy 1-2 évig járjak vele engem bőven kiszolgálna arra amire nekem kell és ha valami komolyabban elbaszodik nem kell a sógorékhoz menni és kemény eurokban fizetni csak a helyi kis motor boltba
Talán az a baj hogy rakás szar?Igen de menthető.
De én már töbször nem ismétlem önmagam
Nomeg ő: http://racing-bazar.hu/motorkerekpar/gyorsasagi-tura/puch_cobra_gtl_50_
elado
Nézegessed.
Ott van cobra 86-ért.
Kösz a sachsod nem érdekel mert azzal is van meló.
Valakit nem érdekel a 12-es dellortom?
Váltó beállításra szorul, vagy rossz, nemtudom.
Simson gyújtással, nem mentem vele 1 cm-t se.
Pesten vagyok.
Megnéztem az adatáblát 1990 és ez a s51e.
Üresbe kurva jól veszi a lapot csak menet közben le fullad mondtam a formának ha megpucolja a karbit és tényleg jó lesz akkor vissza térhetünk rá ebben maradtunk aksi meg km óra bowden kell rá.
90-re tartja meglobogtatom majd a 80-at ez ha jólesz tutira megveszem nagyon szép.