Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á nem, most csak erre lenne keret megcsinálni.
Ezt vedd meg mert ezen látszik hogy gyári! mert a vizes matrica sokat elárulja!
Csak nevedből ítélve arra gondotlam más Hercules is érdekelne...
Köszi nem kell.Mert gyárira akarom megcsinálni,és ez nem olyan.
Amúgy ha lesz egészben, vagy aránylag egyben hercules suprád azt megbotolhatjuk.Blokk meg van.

Van egy ilyen motorom.
Nem érdekel?

Blokkal 30E, blokk nélkül 20E.
Hello. Megpróbálom, de azthiszem csak komplett karbim van maxihoz súber nélkül.
Sziasztok!S.O.S segítséget kérnék keresek puch maxihoz karburátorba úszót és tűszelepet!KÉRLEK SEGÍTSETEK!üdv
Értem... nekem is a váltóval van a problémám... de lehet h csak az is beállítós dolog lessz... de ha vmi javíthatatlan van akkor már megvagy jegyezve...
Ez a moci csini, de 90et semmiképpen nem ér.
Nekem nem szántásba kell de ezt sajnálnám is oda vinni olyan szép állapotban van.
Ahha oké.
Szántásba a legjobb a simson.
Azért én sajnálom az olyan simsont ami rossz kezekbe került mert az akkori törvények és lehetőségekhez képet kis hazánk barbár népének tökéletes motort terveztek.
Jók a simsonok itt kreidlernek nem lett volna esélye fennmaradni.
Nem de már kifejtetem az alkatrész gondom,a pénz hiányt stb.....
Nekem optimális lenne egy simo hogy 1-2 évig járjak vele engem bőven kiszolgálna arra amire nekem kell és ha valami komolyabban elbaszodik nem kell a sógorékhoz menni és kemény eurokban fizetni csak a helyi kis motor boltba
Miért mi rosszat mondtam?
Talán az a baj hogy rakás szar?Igen de menthető.
Nektek beszélhetek.
De én már töbször nem ismétlem önmagam
Ő: http://www.expressz.hu/vegyes/hirdetes-19622563/

Nomeg ő: http://racing-bazar.hu/motorkerekpar/gyorsasagi-tura/puch_cobra_gtl_50_
elado
Nézegessed.
Hol?
Na de 80?
Ott van cobra 86-ért.
Hát ez nagyon nem úgy néz ki hogy szét van hajtva egyébként a srácnak egy aprillia rs50-je van még ezt meg a nagy apjától kapta vagy örökölte.
Ócsóbak de nem ilyenek és ha bele gondolsz egy le pukantat mire megcsinálok többöl jővők ki a végére.
Kösz a sachsod nem érdekel mert azzal is van meló.

Valakit nem érdekel a 12-es dellortom?
egyébként gyanús hogy hiányzik a km bowen mert ebben az esetben sokan amikor vesznek mocit gyakran kikötik direkt. hogy majd amikor széthajtják aztán kicsit generálozzák a mocit és aztán visszakötik a km-órát és "kevés kilóméterrel ment" így adják el hogy más is szívjon vele eleget.... sztem jobb egy "szakadt" moci legalább tudod mi a baja és felújítod.:) CSAk egy jótanács.:)
11.000 Ft.
Váltó beállításra szorul, vagy rossz, nemtudom.
Simson gyújtással, nem mentem vele 1 cm-t se.
Pesten vagyok.
Az töltöttem.
De! 80ért? nemááá, nézz meg a vaterán ott jóval olcsóbbak és megéri. vagy így is csinálhatod, pl veszel 30-35ért lepukant-at és magadnak építed meg olyannak amilyenre akarod. :) Vagy érdekel e a SACHS-em?:D
Megint voltam simot nézni valam ikibaszot szép állapotban van de tényleg épp hogy nem köszönt vissza én ilyen simot még nem láttam.
Megnéztem az adatáblát 1990 és ez a s51e.
Üresbe kurva jól veszi a lapot csak menet közben le fullad mondtam a formának ha megpucolja a karbit és tényleg jó lesz akkor vissza térhetünk rá ebben maradtunk aksi meg km óra bowden kell rá.
90-re tartja meglobogtatom majd a 80-at ez ha jólesz tutira megveszem nagyon szép.