Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlőre csak a simó....: De azért csak erősen 30 alatt érdekel csak. :) Mert ahogy leírta a simónak a problémáját és sztem azért is van vele kia meló. Bár nekem ez nem baj mert úgy is megcsinálom. Mert ha döntötted hogy így jó nekem meg neked akkor letárgyalunk.
Nem lenne lassú, csak belassult.
Tényleg olyan lassúak ezek a batavusok?
Egy simson sperberrel töbremennél.Igen ha jó motort akarsz akkor simson sperber!4,6 lóerő automata kuplung 4 gang kár hogy a simson nem azon a vonalon fejlődött tovább.
Vagy ami még nagyon jó az S70 comfort vagy S70 enduro.5,6 lóerő és minden az akkori rendszerben endedélyzett finomság bennevan.
Amúgy ha találsz comfortot az már 50-esben is csoda itt hirdeti valaki 270-ért vagy mennyiért azthiszem 333333-ról indult az ára!
Szóval ha simson akkor eredeti enduro, comfort, electronic, sperber, S53, B.
Elvoltam ma anyámmal Érden.

Azt hiszem, a pedálosokból egy időre elegem lett...
Batavus annyira nem akart menni, hogy a 6-oson egy bringás is elment mellettünk. Mondjuk utánna életre kapott, és pár km múlva visszaelőztük.
Ilyen kutyás sztorim nekem is volt egyszer erdőben mentünk még a monzával volt egy út de olyan hogy még a fű se volt kitaposva hát nekem persze be kellet mennem vége az útnak,ház,hallom kutya ugatás 2 kutya rohan nyél gáz fordulás pörgetve 1 sö kutya már útánam se jött a2. na mondom megnézem menyit fut 30,40,50-és még mindig közeledet hát mondom mivan itt aztán kifáradt és le maradt.
Most meg esik ez a kibaszott eső pont ma
A simsonom meg a puchom nem kell 58-ért?
Nem nagyon röhögtem amikor megindult!
Vicces lehetett ez a kutyás sztori... mondjuk, godolom te kibírtad röhögés nélkül... Nekem mindig akkor voltak hasonló eseteim, mikor "rosszalkodtunk" vmi olyan helyen ahol nem lehetett vna, és aztán meg jöttek h mivan itt?... Énmeg akkor rugdoshattam azt a k..va robogót....
Csá!

A múltkor tök véletlenül elkezdtem dumálni egy gyerekkel kajaszünetben gyakorlaton.Kérdeztám már csak úgy viccből is hogy hova valósi mondta hogy hegye shalom-ban lakik.Kérdeztem valami jó motorod van-e esetleg? Azt mondta crf meg puch!
Következő kérdés mennyiért adod el?Nem adja el de kiderült hgy puch monza és van hozzá 6.os blokkja!
Kérdem hogy képe van-e?Mutatott képet hát majdnem hanyattestem.A gyerekkel már beszéltem jó fél éve de te is amikor karbit kerestél erre most összefutok vele teljesen véletlenül.
Érdekes szerintem annyi a lényeg hogy kicsi a világ!

Ma meg mi történt: megyek simsonnal ugyen kondenzátoros aztán ha bemelegszik durrog.MEgyek üvegen elkezd durrogni gondoltam megállítom megvárom még kihűl.
Várom várom közben beszélgetek szeretnék elindulni de nem megy hiába tolom.
Tolom tolom lihegek megállok erre rohadt kutyaugatást hallok elnézek balra látom kutya a kerítésen a kerítés meg nincs befejezve hú mondom ez még betámad, ránézek tolom mint a marha erre megindul fut fut egyre közelebb van én közbe tolom jáccok a gázzal a kisköcsög már majdnam elért amikor szerencsére töff baaa töff töff baaaaa víííííííííí kuplung kettes vííííííííííííííííííííííí kuplung hármas baaa víí baa vííííííííííííííííííííííííííííííííííí
íííííííííííííííííííííí üvegre kihuzattam és otthagytam.
Mindíg ott robanok le bicóval is motorral is eljön az az időszak hogy felrugdosom a kutyát.
Inkább a menet tünt el a pedálból.
Úgylátom az egyik pedálodat elvitte a konvergecia program?
Szép és csúnya furcsa kontraszt.
Ilyen placc felénk is van... sokat jártunk ki mi is, ameddig el nem zavartak .... megáterület volt mint utóbb kiderült... még anno mikor építették erre az autópályát, kibérelték, vagy vmi hasonló, aztán faszán leaszfaltozták, meg lebetonozták, vmi telephelynek haszálták... utáa meg elhúztak és itthagyták... Egy Ace Cafe szerű "motoros kocsmát" eltudék ott képzelni, nagy partykkal, de az a baj h annyi pénz a földön nincs... na jó, talán van de nem nálam
Persze ma is csak tolással sikerült hazajutnom vele...
Találtam egy tök jó placcot, egy kis gazírtás után nagyon baba lenne találkozó szervezéshez.
Tegnap megcsináltuk (nagyjából) a Kreidlert.
Ma megjárattam. Tök jól bírja a terepet.
Olyan susnyáson mentem át, hogy derékig ért a gaz.

120kilóval elcammog szélcsendben sík terepen 80-km-t de nem csülők gázzal.
Minek körbejárós, mikor ótvarul néz ki?
Amúgy a blokkja a szürke KS-be van, de most nincs szikra, így nem indul.
Akkor sok sikert hozzá.
Beindul?Mart h igen dobhatnál körbejárósat!
Restaurálni szeretném.
én egy KTM OKAY-hoz szeretnék alkatrészeket!Van neked olyan?Ha van kérlek add meg az e-mail címed is és akkor tudok képet is küldeni.
MENNYITMEGY?
Akkor jó szórakozást hozzá.
Mik a terveid?Megtartod megcsinálod?Vagy restaurálod szerintem ezt érdemes?
Akkor ahogy elnézem lessz rajta mit csinálni .... Jó legózást
Hali! Nézzd meg az adatlapom. és megtudod, hogy miféle a KREIDLER!
10 lóerő 6000/perc.
Elvileg 115 km/h végsebesség.

Ez volt az egyetlen központi telós Zündapp.