Hát hallod van egy gyenge ízlés ficamod.
Nem tudtam elérni a simost úgy hogy holnap újra próbálkozok amúgy megnéztem a hirdetésbe 1990 s51e van írva tehát ez akkor a 12V tirisztor.
Ott gurultam Agárdon, de nem jöttél el...
Egyszer már ebédre is meghívtalak ezügyben (na jó, arról volt igazolásod). Mostanában sajnos nagyon elfoglalt vagyok.
Üdv
Ez álmaim puch-ja már régóta szerettem volna berakni képnek de most jutott eszembe ez még a cobranál is jobban kéne!
Ebből a 4-gangos.
Annyira tetszik nekem ez a motor hogy elsem hiszed.Ő a favorit.Annyira szép.
De ez azután volt miután bemelegedett.
Ék vagy ilyenek nem lehetnek?Megszakítót gyémántreszelővel megreszelem az jó nem?Kondit meg kidobom a kukába.Majd meglássuk költök-e még bele.
warburg kondi jó bele?
Ok köszönöm.
Amúgy tegnap megállt alattam valami nem tetszett neki.
Elkezdett durrogni először csak néha aztán meg mint az állat nem pörgött fel mert a durranás miatt nem tudott.Mi lehet a probléma halottam ilyeneket hogy kondenzátor?
Kétóra múlva meg indult rendesen.Ha van valami tutkó öteleted kérlek szólj.Tolhattam haza.
A utolsónál a lényeket mondom hogy rizikós lenne megvenni a mocit. Mert ő olcsón adja egy gyújtás hibával rendelkező hasidomhiányos motort adjanekem és én meg neki egy sachs kerekes simót. És azzal kellene számolnom hogy megéri e nekem ezt felújítani meg egyáltalán tudok e bele szerezni pótcuccot. :)
Nem tudtam elérni a simost úgy hogy holnap újra próbálkozok amúgy megnéztem a hirdetésbe 1990 s51e van írva tehát ez akkor a 12V tirisztor.
(hogy nagyon dipólmatikusan fogalmazzak:)
Optikusnál mikor vótá utojjára?
:)
Egyszer már ebédre is meghívtalak ezügyben (na jó, arról volt igazolásod). Mostanában sajnos nagyon elfoglalt vagyok.
Ez álmaim puch-ja már régóta szerettem volna berakni képnek de most jutott eszembe ez még a cobranál is jobban kéne!
Ebből a 4-gangos.
Annyira tetszik nekem ez a motor hogy elsem hiszed.Ő a favorit.Annyira szép.
De ez azután volt miután bemelegedett.
Ék vagy ilyenek nem lehetnek?Megszakítót gyémántreszelővel megreszelem az jó nem?Kondit meg kidobom a kukába.Majd meglássuk költök-e még bele.
warburg kondi jó bele?
HA nagyon keveset kap, akkor is durrog
Ok köszönöm.
Amúgy tegnap megállt alattam valami nem tetszett neki.
Elkezdett durrogni először csak néha aztán meg mint az állat nem pörgött fel mert a durranás miatt nem tudott.Mi lehet a probléma halottam ilyeneket hogy kondenzátor?
Kétóra múlva meg indult rendesen.Ha van valami tutkó öteleted kérlek szólj.Tolhattam haza.
Ez nagy dilemma!
Ez az utolsó mondat...