Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, tulajdonképpen nem kiléptem, hanem útbanvoltam néhány embernek, és a vezetőségből való lemondásom után, egy mondvacsinált okból egy ember törölt a taglistából.
(ez ugyan teljességgel szabálytalan, ha nagyon erőlködnék, a bíróság helyreállítaná a jogviszonyt. Viszont, én nem erőlködöm, leszarom, továbbléptem)

A kupa, mindíg is teljesen független volt a klubtól, azt én szerveztem, ha én nem vagyok ott, a kupa sincs ott.

Természetesen bármivel lehet indulni 90ccm ig 2t vel és125 ig 4t vel, természetesen, mivel ez márkakupa, csak értékelésen kívül, de ez nem hiszem, hoyg sokat számít.
TAvaly is jött velünk néha pár kis NSR, és egyszer egy 4t kínai motor is.
Idén egy yamaha/aprilia/suzuki, meg még mittoménmiből épített 80as motor jön majd velünk folyamatosan, és a z ex Yogoszláv Tomos kupásokat is vendégüllátjuk majd párszor
Majd elmorzsolok pár könnycseppet :)
Teljesen kiléptél a Simsonosoktól?
Kupába se vagy benne?

Amúgy kérdésem, hogy a kupába lehet mással is menni, mint Simson, ugye?
Téged sokan nemszerethetnek.
Kösz, kijavítottam:)
Nem akar menni a Zündapp C50....

Amugy faterom Herculese lehet hogy 1000 ért elkelne .
Vicces vagy nem de lehetséges.
Nekem az ilyenekből az idomosok jönnek be. Erre is nagyon rá voltam állva, asszem nem is adták drágán.

A kép túl kicsi a profilodban.
Na, akkor vágod.
Ez az idomos ez elég izé, de a meztelen változat élőben nagyon karaj.
A sportváltozat főleg.
Pff, kár volt miattam regelni egy másikat kispajtás:)

Te nyilván egyike vagy azon sértődött , de mérsékelt értelmi képességű hülyegyerekeknek, akinek valamilyen orbitális faszságát valahol kijavítottam.

Mivel az egó és a humorérzék, rendszerint az észbeli képességekkel fordítottan arányos, az ilyen emberek rendszerint sértődéssel reagálnak, ha szellemi hiányosságaikra rámutat az ember.

A képet köszönöm szépen, elmentem, és felteszem a profilomba
Mindent elárul.
Csak egy DS-em van másik mér régebben elfogyott!
NAgyon remélem mert különben ihajj csuhajj.Prsze csak vicc.
Ezt meg csak úgy érdekességnek:
Bár gondolom nem olyan ritka, mint a haverodé...
Bánom, hogy nem volt rá pénzem.
De.
Majdnem vettem is egy olyat.
Gondolom fogalmad sincs mi, vagy ki az a malanca.
Ennél a kategóriánál nem a ritkaságot kell megfizetni.
Az ilyen szép, eredeti állapotú motorok ennyikért mennek.
Az egy picit nagyon vicces ár.
Annyiért vett egy haver MAlancát, az meg egy picit (sokkal) ritkább mint az egyenmotoros herkules.
1000 euró.
bazz az már 7 jegyű magyar szám lenne, :D:D bár ja mondod 4 jegyű így is lehet 0,001 EUR . akkor ingyér adod?
Csak 4.
De az euróban.
:D:D gondolom 6 jegyű szám az ára....
Vasutas faterjáé.
Árat nem írok, úgyse magyaroknak van kitalálva.
Na feladtam ma és elvileg holnap megkapod. és összesen 5845 lett asszem. :) Remélem tecceni fog.