Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jójó, tudom....
PHÁÁÁÁÁÁÁH! Konkrétan lefordultam a székről!:D Lényeg hogy nem különolajozásos hanem 4 ütemű a motor!
4 ütem.
Vegyétek, vigyétek...

Különolajzás, 50 ccm, 5 sebesség...
Nana, ilyeneket ne jelentsél ki.
Árulnak egy Hercules RX9-et 120-ért, és nem veszik meg......
Ha a pirosat visszaálíltnád gyári állapotra, jóval 100 felett lehetne kérni érte.
Persze nem könyen menne el, de vannnak gyűjtők.
Nem tud valaki berúgótengelyt Olyan Puch blokkhoz mint amilyen van a DS50L Monza Stb blokkokban? Szükségem lenne egyre.
Mennyit kérsz a sachsért?
Német ebay-en nézelödtem de annyira nem vitték túlzásba ott sem az alkatrészeket...

Esetleg vkinek van itt ilyen motorja?
aki esetleg még szeretne beszélgetni ilyenekröl annak itt az msn címem : mafiozocska@freemail.hu

Üdv.
Németektől bármilyen alkatrész beszerezhető, akár neten is.
Itthon néha felbukkan 1-1 eladó.
250-ért árulta a Zündapp-ot.
Megvette a mohácsi nepper...

Simsont mennyiért adod el papírostul?
na akkor nem is lesz csere... Bár mindig hajtogattad hogy mennyire kell a blokkom neked. És nem akarsz drágán venni érte. ÉS gondoltam hogy a simódat számolnám be és akkor adnám neked a blokkot de látszik hogy mégsem akarod...
Sziasztok!
Némi információt, esetleg vélemény szeretnék kérni egy KTM Comet 50 rs tipusú motorról... tapasztalatok, alkatrészellátás ... sachs blokkos beszúrok nektek egy-két képet is...

Ahogy keresgéltem neten uána, hát meglehetösen ritkának tűnik, de ha minden összejön akkor valszeg hamarosan itt áll majd nálam, aztán ki lessz pofozva Elöre is köszönök mindent!
Látom erősen tartod magad ahoz hogy 20-e nél többet nem költesz motora.
Most tudok bölcseket mondani mert szétvan szedve.

Henger friss dugó is friss de egy gyűrűpöcök hiányzik.Hajtókar nemérdekel mert addig megy amég megy ami hibával vettem az tényleg rossz:a hátsókerékcsaágy tutál szétvan benne golyónkénbt szedtük ki.
Küllől felnik gumik gyönyörű állapotúak kicsit rozsdás ez elő küllőkből pár darab.
Üléshozat alatt barna színű van nem tudom hogy szakadt-e mert nem szedtük le teljesen da ami rajtavolt gyáribarna győnyőrűnek tűnik(de lehet hogy szakadt valahol nem tudom) elsőtelók készvannak nem tudom mi a bajuk szerintem nincs benne olaj, hátul Mz-telók azok jó jó szilentekkel.
Hengerfej persejezett szrmunk de én magamnak összerakom jóra de lehet kapok rá jót majd kiderül.
Kuplungkar nem eredet meg a hátsófékbatét törött.Amit most lehet hogy veszek bele két kerékcsapágy meg két betét meg olaj mert ami benne volt elég fekete.
Párezer forintból ha sikerül akkor összerakom de mivel nagyon jó állapotúnak tűnik egy része(!) lehet megtartom kis idejig!
Akkor mivan még?Ja megvan a tank tökéletes rozsdamentes oldalfedelek jó állapotúak nincsenek horpadva, lábtartó és markolatgumik valószínű nemrégiek mert szépek azokis.Van baja de még meglátom mi lesz vele!JA az ajánlat nem jó nekem a blokk meg ilyenek nem érné meg ha lebontom kiárulok ebből 25-öt.
akkor nem fontos az majd megjavítom.
lényege hogy ne legyen annyire totálkár ami kell megcsinálni úgyis megcsinálom.
Na jó az ajánlat ami írtam?
Jelen esetben nem mert elvan töve a betét de lehet hogy megaviztatom.
A fék javítható rendszerint nulla forintból.
amúgy ha jó neked az ajánalt amit írtam egy ful komplett blokk+ fúrt hengerszett cserébe. de viszont a simsonról írnál pár sort hogy milyen állapotban van pl első telók rugóznak? a blokkja zenél vagy csörög, fékek? működik? ezek a alap ami jónak kéne. de a többi nem fontos mert felújítanám. Ha ok akkor talán el is mennék érte. :)
Az a vicces, hoyg az a 82-es piros, igen soak érne, még éppen a gyárira visszaalakítható állapotban van, alig pár idegen szirszar van rajta.
Az iylen jó állapotú elsőszériás, már meglehetősen értékes, mert igen ritka.
Ha ezt eladják valami mucsai hülyegyereknek, az egy év alatt kivégzi, és szétbarmolja.

Most még menthető lenne.
Lessétek csak mi van a háttérben:)
Itt a link
Érdekelne egy ajánlat.
Megvan a szürkeforgalmi a simsonomhoz.Szóval tudom napra pontosan hogy hány éves.
1976-os és 04 07-én helyezték forgalomba és 80valamikor hivatalosan kivonták.
Majden összesz@rtam magam amikor megláttam mondo ilyen nics.