Nem hitték el, hogy 50 ccm.
De ha benéznek a hűtőbordák között, lehet látni, hogy kisméretű a dugattyú.
Meg megvan minden eredeti tábla, meg jófej voltam, meg minden rendben volt.
Siófokról hazafelé volt probléma, mert 70 mentem lakott területen. És nem tűnt fel hogy ott van mögöttem.
Amikor megállitotak mit mondtak erőskődtek hogy ez 125 vagy mi?
Végül hogy engedtek el?
Mert ennyi erővel ha az 50-es hengere nagyobb mint a pannoniáé akkor tényleg nem tudja megitélni ott a fakabát.
Gondoltam veszek 125-öst rendszám nélkül az meg még vizes is.....
Csak hát elég egyszer bebukni vele aztán..
A forum többi tagjának nincsenek ilyen tapasztalatai már mint 125/50?
Amit még szeretek ha mondjuk 1-esbe vagy 2-esbe huzatom lakott területen elindulásnál főleg hogy nincs 3-as és néznek rám mint a véres rongyra hogy ez az állat hogy megy lakott területen azt hiszik ha valami hangos akkor gyors is.
Idegbajt kapok lassan a Pony üzemanyag ellátó rendszerétől. A tank egy katasztrófa! Én csak politikus tanknak neveztem el. Beleöntök 1 litert fél jön már csak ki! És nem lyukas. Amúgy meg ejtése sincs
szóval épp abból gazdálkodik a motor ami a benzincsap felett van. Ergo fél literrel el sem indul a gép!
Hát halljátok át ugrotam unoka tesomhoz jövők haza szabályosan a jobb oldalon még rá adásul a szélén még a jobbra tertást is betertva erre jön velem szembe egy csaj robogóval siska nélkül úgyan úgy az út szélén csak úgye neki bal oldalon előszőr szartam rá mondom majd rá jön hogy nem itt kéne menni de nem...
Amikor mer igencsak közel voltunk egymáshoz akkor kitértem balra erre ő is...
Hát mondom faszom most én már nem megyek vissza majd ő vagy legfeljebb csatanunk na és akkor vissza tért úgyan úgy a bal oldalra néztem vissza pillantót jött egy kocsi jóval mögöttem az mellet is a bal oldalon ment el.
Hát ez kész hogy mik vannak és látja hogy jövök és még én térjek ki aki minden téren szabályos volt még az 50-et is betartotam.
Használható?
Mikuni 28 mm
Külön nem adod el csak a dob részét?
De ha benéznek a hűtőbordák között, lehet látni, hogy kisméretű a dugattyú.
Meg megvan minden eredeti tábla, meg jófej voltam, meg minden rendben volt.
Siófokról hazafelé volt probléma, mert 70 mentem lakott területen. És nem tűnt fel hogy ott van mögöttem.
Ezek Grimeca kerekek, nagyon sok bicigliben hasnyálták.
Végül hogy engedtek el?
Mert ennyi erővel ha az 50-es hengere nagyobb mint a pannoniáé akkor tényleg nem tudja megitélni ott a fakabát.
Gondoltam veszek 125-öst rendszám nélkül az meg még vizes is.....
Csak hát elég egyszer bebukni vele aztán..
A forum többi tagjának nincsenek ilyen tapasztalatai már mint 125/50?
Ehhez a kerekekhez keresek első és hátsó fékdobot.
Valaki esetleg megtudná mondani milyen típusban voltak ilyen kerekek?
Másfél év alatt 2x állítottak meg a Zündapp-al, ami valljuk be, jóval nagyobbnak tűnik, mint 50 ccm. És rendszám nélkül, így elég feltűnő.
Amikor mondom, hoyg jan 1től tök szabályos, csak néznek.
szóval épp abból gazdálkodik a motor ami a benzincsap felett van. Ergo fél literrel el sem indul a gép!
Amikor mer igencsak közel voltunk egymáshoz akkor kitértem balra erre ő is...
Hát mondom faszom most én már nem megyek vissza majd ő vagy legfeljebb csatanunk na és akkor vissza tért úgyan úgy a bal oldalra néztem vissza pillantót jött egy kocsi jóval mögöttem az mellet is a bal oldalon ment el.
Hát ez kész hogy mik vannak és látja hogy jövök és még én térjek ki aki minden téren szabályos volt még az 50-et is betartotam.
Ha jársz Pesten, mindenképp megoldjuk, ha nem, akkor néha megyek Veresegyházára, onnét már nem laksz messze.