Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnálom.
Jobbulást!
De ha nem írsz komplett árat akkor nem tudjuk hogy mi is van. Szerintem te csak dicsekedni próbálsz itt a gépekkel. Mert konkrét árat nem írtál hogy pl jó vagy nem jó a 20k a KTM ért...
Csak most jutottam géphez... Eléggé lebetegedtem lehet tüdőgyulladás.
Hjjjó ha lesz időm megnézem:) Bár gondoltam hogy a gyorsaságiért két motorra cserélném el ha eladó elfogadja.
mert akkor vennék két ktm-et:)
elado ez a két gyujtás trafó

Motoplatt és Bosch
3000/db a ketö egyben 5
30 512 9874
taller@citromail.hu
enduro 50
Üdv mindenki!
Hercules sachs suprát keresek vagy egészben vagy alkatrészt.
Vedd meg a Vaterásat inkább!

(ha a kék KTM-et elmész megnézni, létszi fotózd már le)
Helló!Bocs,de ma vitték el kb.2 órája!Ha tudok esetleg még ilyet, érdekelne?Én kintről frissen hozottakat szoktam venni,csak mostanában nagyobbakkal foglalkozok inkább,de szeretem ezeket a '60-'70-es években gyártott kis masinákat is!Egy jó tanács,ha komolyan érdekel valami,inkább telefonálj,mert az e-mailt nem mindenki veszi komolyan,10-ből jó ha egy aki tényleg potenciális vevő!
Ne várj innét nagy vásárló tömegre.
Szép jó estét mindenkinek!Már nem kell senkinek megvenni szegény kis Ktm comettem,mert ma elkelt!Nem tudom,hogy itt tényleg vennétek is valamit,vagy csak beszélgettek róla?Amennyiben alkatrész,vagy komplett motor érdekelne valakit üzenjen az adatlapomon szereplő e-mailre,esetleg "telefon",és ha tudok segítek a beszerzésben!
ezt a motort megvenném 20ba ha nem gond? Mert van ugyanilyen vaterán. de ott 4 blokkal együtt kínálnak. DE lenne kérdésem hogy ennek a mocin mi hiányzik? mert ezt tudnom kellene. mert van ugyan ilyen típusú mocim most darabokban és szeretném még egyet ilyet nagybecsen felújítani, remélem megértesz.
SlickRick
Most akkor mi a helyzet a holnappal kapcsolatban?
Nem írtál e-mailt a telefonszám miatt...
Hát nem hiszem... CSAk max a henger nagyobb. meg talán a áttétel.
Üdv Szakik!
A 80-as puch cobra blokk és az 50 es puch Cobra közt van eltérés főtengely ( Löket) -ben?
Pezzeg amikor ősszel kellet volna nekem
Legyen 5 és már nem is látod
Veteránba célszerű
de puch fanatikusoknak is van valami...egyben vagy darabokban. akit érdekel,irjon e-mailt
rigamániások figyelem! most lehet bizonyitani,hogy mennyire szeretitek az orosz ipar csucstermékét! vigyétek 25-ért,csak már ne is lássam....uj dugo,frissen fúrva,megy mint a rakéta!
újra kitettem a videót mert a főoldalon vmiért nem látszot a vidi és kicsivel jobb felbontásban tettem ki. ott vki pöcs osztja a karókat
Hogy lehűtsem a kedélyeket,a képen látható Mc50/2 már nincs a tulajdonomban!Több mint egy éve 90darab ezresért gurult ki az udvaromból,azóta visszatért a hazájába.Csak szemléltetés képen raktam fel,hogy nálam ez ennyibe került.Volt még egy is,csúnyább(üzemképtelen)állapotban az 40 körül kelt el. Én egy Puch maxiért tartom reális összegnek a 8-15 ezer forintot,de olyant minden sarkon kapni!
Az óra picit sokat mutat:)
Hidraulika boltban kell kérni rá O gyűrűt. Vidd a karburátort is. Kb 1.5mm vastag gyűrű kell oda. Kb 40 forint az ára...
Tisztelt Puchinator!Van egy Bing tipusu karbim a puch maximon és az ülepítő pohárnál kiment a tömítés és folyik a benya.Érdeklődnék hogy neked van e esetle vagy miből szoktad elkészíteni a tömítést?
mért mennyi az ára?