Na igen akartam irni hogy neked nyílván ez az optimális mivel te már családos vagy neked nyilván jobb egy kombi ami eszik 5 litert és bele is fér kényelmesen a család+még a csomagok.
A te helyzetedben én is így csinálnám ez nem is kérdéses.
De most nem vagyok a te helyzetedben.
Bár én nekem most még a rémálmaiban szerepel a nősülés,gyerekek meg ilyenek de hát nyilván hisz 17 vagyok, ebből kifolyólag mindennap másra hajtok én most azt mondom SOHA de mindenki azt mondja majd máshogy gondolom amit én jelenleg el nem tudok képzelni hogy én valaha is családban gondolkodjak.
Ezt az anyuci pénzét háááttttttt......
De abban igazad van ha nem lenne ,,anyuci" akkor nem lenne motorozás meg ladázás.
De én most kiélvezem az életet persze az észszerűség keretei közt.
Tehát:Ülj be a Ladába.........
Hű de mélyen szántó volt nem is gondoltam volna hogy tudok ilyet írni.
hello
mi lehet az a gyürü ami 1.2 mm vastag?ma megpörgettem a puchot 11 ezernél eltört az egyik gyürüm de aki csinálta nem tudja megmondani milyen dugot tett bele.
köszi
Üdv mindenkinek!Egy új szerzeményt bocsátanák áruba,ha egy korrekt árban meg tudunk egyezni!Üzemképes,de mint a képeken látható nem tipp-topp a verda,de nagyon korhű állapotú!Extrák:bovdenes csengő,gáz kivételével gyári bovdenek és mindene működik. Várom az ajánlatokat,ha egyáltalán érdekelne valakit.
:D:D:D konkrétan erre még nem gondoltam. DE amúg azt hittem hogy mobilal csinálod. és vízállóezüst ragasztóval szoktak is leszorítani a kamerát. Bár a utóbbit vigyázni kell mert lenyalja a friss festést:)
de így is lehet sisakra ragasztani a telót. közben is dumálhatod:)
Amúgy ma mentem sachs rs gyorsaságival tesztelgettem. De első féket megcsináltam de még bejáródnia kell mert még nem satuzik be. Mert előtte beszáradt. de már most jó csak a betétek miat járódnia kell még. A motor összességében minden jó csak vmiér állóhelyezben ha jobbra vagy balra 20 fokot döntöm alapjáraton leáll. MiérT? meg másik hogy egy jó kiadós motorozás után valahod dadog a motor meg ha koppgázon húzom akkor le akar fulladni ilyenkor leengedem a gázt. sztem a gyertya meg a karbi pucolás rá fér még. Meg másik hogy a henger rendesen melegszik.
valahogy meg kellene oldani a hűtését mert idomos...:S:S
Hát tudod te még fiatal vagy.... de amikor felnősz és amikor elkezdesz dogozni és már nem az anyuci pénzéből fogsz tankolni meg ilyensmit akkor a ladát nem fogod használni mert nem bírnál beosztani a pénzed vagy max második kocsiként. nekem meg második kocsiként vw bogár az meg 8 litert eszik és akkor használom amikor gáz van a golfommal. meg max olyan napom van és akkor uccu neki.
A dieselben tényleg az a jó hogy rohadt keveset eszik de egy 1900 benzines jobban küldené.
Nekem a benzines fekszik mondjuk lehet én vagyok hülye mert az 1200 lada nem hinném hogy teljesit anyit mint a te 1900 dieseled mégis 3 szor anyit eszik.
Én ladák közt nöttem fel ezért mást el se tudok képzelni csak a lada (mármint ilyen árkategoriában mint a lada).
Most is van egy hobbi
Nekem csak a lada a hangjukat nagyon birom össze nem tudnám téveszteni semmivel meg hátsó hajtás.
Az se nagyon érdekel hogy enyit eszik mert az élmény mindenért kárpótol.
Egy 1600-as az álmom
,,A gatyám is rámegy mire a Ladát tele tankolom de én még mindig csak azt tolom hogy ülj be a Ladába tapos rá a pedálra......"
Hát probáld ki ezt Ladával. Jó hogy többet eszik városban 5 centinkénk lámpa ,fék, elindulás (meg mondjuk ha 5 személléyel meg csomagokal tolod) mondjuk én most nem arról beszélek.
Személyes tapasztalat szerint az 1200 kombi városban 12l autópályán 8l.
Várom a kritikát hogy közelíteni tudjanak a véleményeink.
A te helyzetedben én is így csinálnám ez nem is kérdéses.
De most nem vagyok a te helyzetedben.
Bár én nekem most még a rémálmaiban szerepel a nősülés,gyerekek meg ilyenek de hát nyilván hisz 17 vagyok, ebből kifolyólag mindennap másra hajtok én most azt mondom SOHA de mindenki azt mondja majd máshogy gondolom amit én jelenleg el nem tudok képzelni hogy én valaha is családban gondolkodjak.
Ezt az anyuci pénzét háááttttttt......
De abban igazad van ha nem lenne ,,anyuci" akkor nem lenne motorozás meg ladázás.
De én most kiélvezem az életet persze az észszerűség keretei közt.
Tehát:Ülj be a Ladába.........
Hű de mélyen szántó volt nem is gondoltam volna hogy tudok ilyet írni.
Már kész volt az élménybeszámolom, és oda lett.
mi lehet az a gyürü ami 1.2 mm vastag?ma megpörgettem a puchot 11 ezernél eltört az egyik gyürüm de aki csinálta nem tudja megmondani milyen dugot tett bele.
köszi
8000-8200 volt a műszer szerint.
Szomorú vagyok
de így is lehet sisakra ragasztani a telót. közben is dumálhatod:)
Fogjam a számba?
valahogy meg kellene oldani a hűtését mert idomos...:S:S
Nekem a benzines fekszik mondjuk lehet én vagyok hülye mert az 1200 lada nem hinném hogy teljesit anyit mint a te 1900 dieseled mégis 3 szor anyit eszik.
Én ladák közt nöttem fel ezért mást el se tudok képzelni csak a lada (mármint ilyen árkategoriában mint a lada).
Most is van egy hobbi
Nekem csak a lada a hangjukat nagyon birom össze nem tudnám téveszteni semmivel meg hátsó hajtás.
Az se nagyon érdekel hogy enyit eszik mert az élmény mindenért kárpótol.
Egy 1600-as az álmom
,,A gatyám is rámegy mire a Ladát tele tankolom de én még mindig csak azt tolom hogy ülj be a Ladába tapos rá a pedálra......"
Tettem fel róla egy videót, ha valakit érdekel...
Személyes tapasztalat szerint az 1200 kombi városban 12l autópályán 8l.
Oldtimer-Expo rulez.
Most még van egy kis dolgom, majd utánna írok.
Tetszik! Szép lett!