Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ja nekem is kivéve a paírozást
Hát mitómén de a velencei 1napost mindenképp megkéne ejeteni nyáron.
Ja és mivan a túrával?
Éretségi szünet?Addigra kéne jó motort kerítenem és átpapírozni szóval elég valószínűtlen!
Üdv
Mi van veled mostanában nem dumáltunk.
Menny börzéra úgyis ma vannak tuti börzés én meg csak ETO parkba tépek ki holna reggel korán de lehet visszafelé benézek lomifalvára osztrák inporthulladékért.
Bocsánat a vádaskodásért!
De rájöttem hogy ő az anya(valami szám volt itt) nevű felhasználó volt. Név szerint L.Ildikó néven írt nekem.
Hány motort tervezel venni? :) és vkivel mész? habár nagyon kemény lesz a túrád tutira nem egynapos.
Nem börzére megyek.

Brumo!
Corollával, mi mással?!
A polgárdiról meg sok sok képet.
HA a pápain valami jobb Mv Vagy Ms van olcsón és befér elhozhatnád.
na de mivel mécc?
Nah skacok, ez a holnapi útvonalam...
reggel 8-kor indulok, talán még szombaton hazaérek... lehet szurkolni, fogadásokat kötni, hazaérek-e, lesz-e valami galiba... a nyertesnek pár fotót ígérek a túráról! meg a vásárolt gépezekről!
Épp azt én is néztem hogy lepkés.
De sebaj de a lényege jól van összerakva meg jól megy is na. de azért a blokkszámot utána nézek, hogy ténylegesen is hogy van ez..
Ha ilyen akkor kurvaérdekes lesz:D:D
Bár ez a motort inkább egyben kápére hasznosítanám mert csekkeket kellene befizetnem valahogy. Meg most nem akarok egyenlőre venni mocit meg cserélni remélem megérted. A gyorsaságit nem akartam csak beszámítottam.
Gyárilag nem legyező-/pillangóhengeres volt.
A Puchom+KP?
Amúgy ez a legyezőhengeres!
Nah jó hír! nálam van a Sachs gyorsasági! lehet licitálgatni :P Amúgy nemsokára csinálok képeket. érdekesség is rejlik benne bőven:) a motornak vannak apró hibái azért is. pl első fék nem fog napokban megcsinálom. a indítása nehézkes gondolom karbija mert jó ideje nem men.és belefér egy hengerfúrás. A km-óra játszik de amúgy mentem vele egy kört iszonyatos olyan gyorsasági feeling benne van rendesen. :D ezeket meg fogom csinálni apránként:)
Tisztelt Barátom !
Nem értem a dolgot egy biztos hogy én venni nem akartam Cobrához venni semmit hiszen nem is javítottam meg tulajdonomban sem volt ilyen gép.!Ha a tegnap kért személynek tudsz segíteni úgy tedd meg az illető bizton mondom fel is fog hívni ha összejöttök !
Amúgy amikor nyugdíjba mentem mindent felszámoltam mühelyt motorokat . Ezzel kapcsolatban a Puchinátortól érdeklődhetsz!
Köszönettel Ikrek /Kőhalmy LÁszló
Várjálmár még csak! Mert még nem zajlott le. DE amint sikerül lezajlódni akkor szólok. és akkor megadom a mailt meg mindent.
Menyiért adnád?
Amúgy kirhatnál az adatlapodra egy e-mailt.
Na ezek még amik tetszenek főleg a DS hátsólámpa miatt!
Jónak tartom ezeket az elvetemült formákat simson schul star schwalbe a régebbi turbós kreidlerek meg turbószündappok még jó hogy a puch 30-évig megálás nélkül gyártott turbóhűtésűt!
annyira ritka,hogy nekem is van 1 db. ha nem jönne össze neked,passzold a cimét az ürgének,hátha megveszem...
Úgy néz ki lesz egy ilyenem.
+ egy 125-ös blokk is.
Egy honda mtx50-est adok neki cserébe.