Menny börzéra úgyis ma vannak tuti börzés én meg csak ETO parkba tépek ki holna reggel korán de lehet visszafelé benézek lomifalvára osztrák inporthulladékért.
Nah skacok, ez a holnapi útvonalam...
reggel 8-kor indulok, talán még szombaton hazaérek... lehet szurkolni, fogadásokat kötni, hazaérek-e, lesz-e valami galiba... a nyertesnek pár fotót ígérek a túráról! meg a vásárolt gépezekről!
Épp azt én is néztem hogy lepkés.
De sebaj de a lényege jól van összerakva meg jól megy is na. de azért a blokkszámot utána nézek, hogy ténylegesen is hogy van ez..
Ha ilyen akkor kurvaérdekes lesz:D:D
Bár ez a motort inkább egyben kápére hasznosítanám mert csekkeket kellene befizetnem valahogy. Meg most nem akarok egyenlőre venni mocit meg cserélni remélem megérted. A gyorsaságit nem akartam csak beszámítottam.
Nah jó hír! nálam van a Sachs gyorsasági! lehet licitálgatni :P Amúgy nemsokára csinálok képeket. érdekesség is rejlik benne bőven:) a motornak vannak apró hibái azért is. pl első fék nem fog napokban megcsinálom. a indítása nehézkes gondolom karbija mert jó ideje nem men.és belefér egy hengerfúrás. A km-óra játszik de amúgy mentem vele egy kört iszonyatos olyan gyorsasági feeling benne van rendesen. :D ezeket meg fogom csinálni apránként:)
Tisztelt Barátom !
Nem értem a dolgot egy biztos hogy én venni nem akartam Cobrához venni semmit hiszen nem is javítottam meg tulajdonomban sem volt ilyen gép.!Ha a tegnap kért személynek tudsz segíteni úgy tedd meg az illető bizton mondom fel is fog hívni ha összejöttök !
Amúgy amikor nyugdíjba mentem mindent felszámoltam mühelyt motorokat . Ezzel kapcsolatban a Puchinátortól érdeklődhetsz!
Köszönettel Ikrek /Kőhalmy LÁszló
Na ezek még amik tetszenek főleg a DS hátsólámpa miatt!
Jónak tartom ezeket az elvetemült formákat simson schul star schwalbe a régebbi turbós kreidlerek meg turbószündappok még jó hogy a puch 30-évig megálás nélkül gyártott turbóhűtésűt!
Hát mitómén de a velencei 1napost mindenképp megkéne ejeteni nyáron.