Ne remélj túlzott meggazdagodást!
Hetekig hírdette a Vaterán, az Expresszen is, még 4 blokkal sem vette meg senki 20-ért...
Szóval ebböl kalkulálj mit ér.
Bár az meglehet. hogy ennyi év alatt kicseréltek egy jópárat. De a poén hogy ennyire igényesen megcsinált motort nem láttam. azaz nem látszik meg rajta annyira a kókány munka. Bár ma megcsináltam a karbit. de mégmindig nem a legjobb. mert egy idő után lefullad. mert ha kicsit megdöntöm balra akkor lefullad. :S:S minden majd kiderítem De egy dolog ami biztosan megkell csinálni a hengerfúrást a többi már jó.
Dupla tárcsaféket pedig elvileg bármikor fel tudsz szerelni, csak kell még egy nyereg.
Zündapp-nál legalábbis megvan a helye mind a két tárcsaféknek, de csak 1 van rajta.
Figyelj, ha találsz még egy ilyen formájú, ilyen idomu gépet, meghajlok elötted.
De a te motorod egy Sachs/Hercules RS 50/80! Ezen nincs mit ragozni!
Az már más kérdés, hogy jó pár dolog nem egyezik. De azt hiszem, a ~25 éve alatt bőven ki lehetett cserélni bármit.
Hogy a 4 sebességes blokk miből van, nemtudom.
De ennél a képnél nem egyforma a műszerfal mert nekem csak 8000-res fordlat számmérőm ban meg max 80-as km/h óra. Meg a első teló sem egyformának tűnik mert fordított féktuskó van. azaz nem elöl(nem kifelé) van hanem befelé van a blokk felé. De ami linkeltem az 85-876.ös évjárat. De feltételezhető hogy az én mocim régebbi lehetett. Mert ha akkor értékes lehet ha így eredeti.
Sajnos nem ugyan az! mert a első képen elsőféktárcsa dupla! nekem meg egy és lyukasztott! és hátsó teleszkóp is más. nekem ilyenem van de az sem pontosan egyforma. :( mert a futómű kicsit más. http://www.50cc-motorcycles.co...
Ilyen a motorom. De arra kérek hogy a legyezőhengeres blokk milyen mociról van? :S
Ismételten nem vatera!A tesz-veszt szoktam használni,de ezt csak ide nektek raktam fel(célközönség),egy kis verseny,hogy tényleg van-e konkrét vevő is rá!Helyileg Gy-M-S megye(Jobaháza),adatlapon szerepel.Amennyiben van igény ilyen gépekre,ha tudok párat szerzek és normális áron hozzájuthattok!Slampixnek a TC 50 is meglesz,csak nem értem rá elmenni érte!
sajna nem találtam :S:S de a képek között van egy két de amúgy gyanús a első teleszkópom. de lehet hogy régebbi mint a többi. :S holnap ha sikerül akkor a vázszámot meg blokkot megnézem.
Hetekig hírdette a Vaterán, az Expresszen is, még 4 blokkal sem vette meg senki 20-ért...
Szóval ebböl kalkulálj mit ér.
Zündapp-nál legalábbis megvan a helye mind a két tárcsaféknek, de csak 1 van rajta.
De a te motorod egy Sachs/Hercules RS 50/80! Ezen nincs mit ragozni!
Az már más kérdés, hogy jó pár dolog nem egyezik. De azt hiszem, a ~25 éve alatt bőven ki lehetett cserélni bármit.
Hogy a 4 sebességes blokk miből van, nemtudom.
Ilyen a motorom. De arra kérek hogy a legyezőhengeres blokk milyen mociról van? :S