Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor hol vetted?
Milyen express?Nem is ismerem !
24 órája van nálam!
Ne remélj túlzott meggazdagodást!
Hetekig hírdette a Vaterán, az Expresszen is, még 4 blokkal sem vette meg senki 20-ért...
Szóval ebböl kalkulálj mit ér.
Kíváncsi vagyok,hogy szerintetek mennyit ér!
Odaadomérte na na?Mondj valamit.
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha állandó kóma te meg állandó semmitmondásban.
Nekem kell hol található a motor?Megyek érte.
Itt van a másik de az eléggé hiányos és ára kisé sok. http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/robogo/hirdetes-19727047/
Bár az meglehet. hogy ennyi év alatt kicseréltek egy jópárat. De a poén hogy ennyire igényesen megcsinált motort nem láttam. azaz nem látszik meg rajta annyira a kókány munka. Bár ma megcsináltam a karbit. de mégmindig nem a legjobb. mert egy idő után lefullad. mert ha kicsit megdöntöm balra akkor lefullad. :S:S minden majd kiderítem De egy dolog ami biztosan megkell csinálni a hengerfúrást a többi már jó.
Dupla tárcsaféket pedig elvileg bármikor fel tudsz szerelni, csak kell még egy nyereg.
Zündapp-nál legalábbis megvan a helye mind a két tárcsaféknek, de csak 1 van rajta.
Figyelj, ha találsz még egy ilyen formájú, ilyen idomu gépet, meghajlok elötted.
De a te motorod egy Sachs/Hercules RS 50/80! Ezen nincs mit ragozni!
Az már más kérdés, hogy jó pár dolog nem egyezik. De azt hiszem, a ~25 éve alatt bőven ki lehetett cserélni bármit.
Hogy a 4 sebességes blokk miből van, nemtudom.
De ennél a képnél nem egyforma a műszerfal mert nekem csak 8000-res fordlat számmérőm ban meg max 80-as km/h óra. Meg a első teló sem egyformának tűnik mert fordított féktuskó van. azaz nem elöl(nem kifelé) van hanem befelé van a blokk felé. De ami linkeltem az 85-876.ös évjárat. De feltételezhető hogy az én mocim régebbi lehetett. Mert ha akkor értékes lehet ha így eredeti.
Sajnos nem ugyan az! mert a első képen elsőféktárcsa dupla! nekem meg egy és lyukasztott! és hátsó teleszkóp is más. nekem ilyenem van de az sem pontosan egyforma. :( mert a futómű kicsit más. http://www.50cc-motorcycles.co...
Ilyen a motorom. De arra kérek hogy a legyezőhengeres blokk milyen mociról van? :S
Mit nem találsz?! Itt a motorod.
Akkor Expressz.
amúgy mikor vetted a kisvasat?
Ja oké értem mert csak azért kérdeztem mert pár hete is pont ugyanilyet láttam fönt a vaterán.
kérdezd meg a puchinátort,hogy mennyit adna érte! bár szerintem ő állando kómában van...
ez nem licitálós oldal! mondj árat,ne szemérmeskedj!
Ismételten nem vatera!A tesz-veszt szoktam használni,de ezt csak ide nektek raktam fel(célközönség),egy kis verseny,hogy tényleg van-e konkrét vevő is rá!Helyileg Gy-M-S megye(Jobaháza),adatlapon szerepel.Amennyiben van igény ilyen gépekre,ha tudok párat szerzek és normális áron hozzájuthattok!Slampixnek a TC 50 is meglesz,csak nem értem rá elmenni érte!
Nem vatera!
Bocs,de nem vaterás vagyok!Közben a tesz-veszen szoktam árulni pár dolgot!
Várnék a licitekre!Akkor innen indulunk!
sajna nem találtam :S:S de a képek között van egy két de amúgy gyanús a első teleszkópom. de lehet hogy régebbi mint a többi. :S holnap ha sikerül akkor a vázszámot meg blokkot megnézem.