Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy motort:)
Egy kis teszt....

link
Mármint te mit adsz érte?
kápére:)
Írj MSN-n!
Kérdésem lenne!
Enyimén 120-as óra van.

Mire cserélnéd?
DE ha neked kell akkor elcserélem és eladom neked. ok?
CSere lesz :P
Nem neked ez nem elég jó ne alacsonyodj le majd én megszabadítalak tőle
Amúgy mipézért adja?
tehát ez 50 es moci mit várjak ettől hogy 240-es órája legyen és úgy menjen mint egy cbr? de sztem nekem így is megfelel a jogszabály szerint. bár a kátyúk miatt nem tépnék 100-at :)
Furcsa a 80-as óra!
Hű kamrásrezó!
Tényleg!
nna válaszolt a srác és ez a moci lenne :) Szerintetek megéri? Bár nincs hozzá pótalkatrésze és fúrni kell neki ennyi a baja.
Lehet hogy olyan szinten szarul teted fel az alaplapot hogy megakad az apaplapban.
ilyen nincs! megölöm magam!
metr ma véletlenül visszamenőleg jan21.től ápr 15-ig összes emailjeimet kitöröltem ami kb 500 levél... basszameg a kurva élet....
Puch Cobra henger illetve kuplungot szerettél volna venni tőlem. Mindent lezsíroztunk el is küldtem a bankszámlaszámot de választ az 5 emailre nem kaptam...
Tisztelt Forumostárs !
A dugó személy szerint nem nekem kell/pollini dugó / hanem egy puchos kollégának akinek ezuton kűldőm az imél cimét .
janos.kovacsxl@gmail.com
Kérlek vedd fel vele a kapcsolatot korrekt emberke egyébként Érdi
Köszönettel !
A kapcsolatra veled ne haragudj,de nem emlékszem.
Erről légyszi írjál nekem valamit . Nagyon Sokáig beteg voltam de ezt nem azért hogy magyarázzam a Puchinátor akivel rendszeresen ímélezek alátámassza!
Üdv Ikrek
Baszki ma megint vagy 4-szer szedtem szét a blokkot az a gondja hogy berakom a váltót úgy probálgatom teljesen jó összehúzom a blokkot és nem tudom hajtani a lendkereket mert elakad három negyed fordulatig lazán megy és aztán de hogy mi akad el és csak akkor ha össze van téve a blokk most jöttem be mert mára már teli a f.....
Véletlen lenne valakinek ötlete vagy robbantot ábrája nagyon megköszöném
Pont ma néztem ezt.
a ottani hozzászólást ovastam elég gáz
:D:D:D
Ha megnézed a kipu hátsó kúpját, nem megy le a végcső méretig, ahnem egy vastagabb csőben végződik, és ez megy a tompítóig, ahol már a normális 16 os körüli végcső van.
Ez a kamra balhé kissé lágyabbá teszi a motoro karakterét, optimális esetben jobban túl is forog.
Heh én még egy szakadt Cobrát sem kapnék?
Még talán nyáron elküldtem a bankszámlaszámomat hogy fogsz tőlem venni valamit de azóta nem is jelentkeztél...