Az nem lenne rossz;)
Erről a videóról van szó: http://www.sportmotor.hu/motor...
Amúgy gyakorlatom lesz. 10 re megyek talán 11 kor szabadulok kb fél óra amíg felérek nyugodt tempóban...
A Bömbivel vihetnél majd egy kört;)
Szerdán jó lenne neked ha felmennék? Nem megy ez 130 at szerintem... Eddig 112 a plafon. De olyan meredek dombról lejtmenetben, kitudja:) Lényeg jól megy és kényelmes motor.
Ha sík terepen neked 10e fölé forog 6.-ban, akkor nincs miről beszélnünk, kár összemérni a motorjainkat. Nekem terhelten 6.-ban olyan 8200-at foroghat. Ebben az esetben 100 fölött megyek óra szerint. Az órát a BMW órájával mértem össze, azzal egyformát mutogat. Majd még GPS-el ellenőrzöm. Amúgy bármikor motorozhatunk, de én nem vállalom ezzel a géppel a Zirc-Veszprém-Zircet. Ha majd elég elszánt leszel arra, hogy felmotorozz Zircre, akkor tesztelhetünk. Mégiscsak Te vagy a fiatalabb
Láthatsz itt most BMW 2002-t 1974-ből és Mercedes-Benz 200D-t 1967-ből, na meg a BMW R100/7-et.
épp ezt néztem :S Bár a motoromon a áttétel elég rövidek és kicsik. mert nekem olyan hiányom van mint ha még váltanék még amikor max sebességen vagyok mert. a moci 4 sebis. és amikor a végére érem akkor már visít mint egy disznó és kb olyan 80-at megy. pont gondoltam hogy nagyobb első lánckerék. és akkor jó. Bár a kmóra rossz úgyjár minta bolondóra. majd vhogy gpsel kimérem.
Azt a 6.-ban 11000-et nem is értem.
Nekem 8000-nél 100-at megy 6.-ban. Nyilván az áttétel is fontos.
Ha megegyezne a Cobrád áttétele a KTM-el, akkor 137-el mennél 11000-nél. Az azért furcsa lenne...
ez csak ennyit forog? :S BÁr ami nekem van az "friss moci ami nálam van" az meg koppant a mutató a 8ezernél mert ott áll meg a mutató de a maga motorja meg 10-13 ezrer forog ki.
De lehet hogy az műszer csalhat. amikor legy időm csinálok vidit róla a nyúzásról. :) oké?
Na bazz megvetted ezt a mocit vagy épp eladni készülsz Te vagy a vateráról? mert ha igen akkor nagyon érdekelne a dolog, de a mocid helyileg merre van? Bár vaterán ajánlottam de sogáig nem volt semmi....:(
Mikor motorozunk egyet már?:) Eléggé meleg van mostanság.
És akkor mennyivel mehettem amikor 6. ban 11000 fölé lett forgatva? Igaz Eplény Zirc felőli bejáratánál lejtmenetben... Sík terepen szerintem 10.500 körül még elketyeg...
Nem nem a minőségre gondoltam! Amit felvettél az tényleg nagyon szép felvétel volt komolyan mondom. CSak azért írtam mert sokan telefonnal szoktak csinálni. Bár van nagyon sok olyan videó ami full homályos vagy pixeles vagy sötét és nézhetetlen. és ami te csináltál az tényleg lazán nézhető.
:) NO para:)
Én arról beszélek.
Árban még nem gondolkoztam.
Erről a videóról van szó: http://www.sportmotor.hu/motor...
Amúgy gyakorlatom lesz. 10 re megyek talán 11 kor szabadulok kb fél óra amíg felérek nyugodt tempóban...
Eddig úgy látom, hogy itthon leszek déltől.
Ha délben itt vagy, akkor a vendégem vagy egy ebédre a Cuha völgye étteremben
Szerdán jó lenne neked ha felmennék? Nem megy ez 130 at szerintem... Eddig 112 a plafon. De olyan meredek dombról lejtmenetben, kitudja:) Lényeg jól megy és kényelmes motor.
Azt nem látom pontosan, hogy milyen motornak vannak nekitámasztva
Láthatsz itt most BMW 2002-t 1974-ből és Mercedes-Benz 200D-t 1967-ből, na meg a BMW R100/7-et.
tied nem eladó?
Esetleg valaki?
Nekem 8000-nél 100-at megy 6.-ban. Nyilván az áttétel is fontos.
Ha megegyezne a Cobrád áttétele a KTM-el, akkor 137-el mennél 11000-nél. Az azért furcsa lenne...
De lehet hogy az műszer csalhat. amikor legy időm csinálok vidit róla a nyúzásról. :) oké?
És akkor mennyivel mehettem amikor 6. ban 11000 fölé lett forgatva? Igaz Eplény Zirc felőli bejáratánál lejtmenetben... Sík terepen szerintem 10.500 körül még elketyeg...
:) NO para:)