Tyű hallod olyan specko lendkerék lehúzom van a Monzához mindig kalapáccsal vettem le azt most szereztem hozzá.
Lényegesen egyszerűbb gyorsabb és könnyebb
Nem kötözködésképpen csak úgy mondom:Amit említettél valóban igaz a legritkább esetben tud elromolni a lendítőkerék.
De bizonyos esetekben előfordulhatnak hibák pl nem megfelelően lett feltéve az alaplap és belesúrlódott emiatt felmelegedett és elveszítette mágnesességét a másik (a rengerteg melett) amivel gyakaran találkozik az ember ha nem megfelelő lehúzóezközzel szerelik pl csapágylehúzóval áll neki a marhája.Ha rávan rohadva akkor elgörbül üt stb.
Persze szettem már le két csavarhúzóval lendítőkereket lehúzó nélkül.
Szia!
Lehet őket javítani bizonyos kereteken belül. Először is le kell feszegetni a krómkarikát körkörösen aprólékosan és nem erőltetve azt. Amúgy megvan amit kértél csak még nem jártam arra...
Megmondom ám ne aggódj csak körülnézek hogy van-e értelme, a l
omifalunak van azt tudom.
Van ott bőven minden jut mindenkinek.Majd devecser is útbaesik talán.
JA és nem feltétlenül motorért megyek nem kell arragondolni.
Annál tutibb.Sőt odafele menet útbaesik egy lomis falu is HáHá.
Köcsögvagyok nem mondom meg holvan ha tényleg tuti a hely és megvan ami kell (ez rímel) és vannak képek és felpiszkáltam az agyad akkor elmesélem dehát jó üzletről nembeszélünk.
nem monza a moinza csak örökölte!
Most nagyon sajnállak.
A pénz meg ott
De honnan szereztél te Monza blokkot?
Lehet vasárnap lomitúra lesz megpróbálok kukázni egy váltót hátha sikerül.
Látod ottvan ami neked kell és nem lehet a tied sajnos.
Lényegesen egyszerűbb gyorsabb és könnyebb
De bizonyos esetekben előfordulhatnak hibák pl nem megfelelően lett feltéve az alaplap és belesúrlódott emiatt felmelegedett és elveszítette mágnesességét a másik (a rengerteg melett) amivel gyakaran találkozik az ember ha nem megfelelő lehúzóezközzel szerelik pl csapágylehúzóval áll neki a marhája.Ha rávan rohadva akkor elgörbül üt stb.
Persze szettem már le két csavarhúzóval lendítőkereket lehúzó nélkül.
Lehet őket javítani bizonyos kereteken belül. Először is le kell feszegetni a krómkarikát körkörösen aprólékosan és nem erőltetve azt. Amúgy megvan amit kértél csak még nem jártam arra...
CSinálok képet ha van valami élmény.
Vagy mondj el mindent, vagy semmit.
Ne legyél elszállva magadtól, mert találtál lomis falukat.
Hűűű, mindenki tudja merre vannak azok. Nem mondtál újat.
omifalunak van azt tudom.
Van ott bőven minden jut mindenkinek.Majd devecser is útbaesik talán.
JA és nem feltétlenül motorért megyek nem kell arragondolni.
Köcsögvagyok nem mondom meg holvan ha tényleg tuti a hely és megvan ami kell (ez rímel) és vannak képek és felpiszkáltam az agyad akkor elmesélem dehát jó üzletről nembeszélünk.
És hol van az?
Csak nem az Index fórumos piacra gondolsz?