Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Puchi mondott valami Zündapp-ot.
és mivel kapcsolatba irtál... ?
Szerintem több mint 1 hete.
bocsesz sajna nem mindig vagyok gépközelbe....
Na zsír Puchi szervez meg mindent szólj ha induljak.
Mondom nincs semmi kedvem összerakni most. De ha mondom hogy működik akkor működik a gép ráadásul a féklámpája is működik. Városi és tompított is. Stb...
Basszus kihagy a billentyűzetem néha..:S
Na az jó de egy bibi vasn hogy kurvára szeretnék menni de pontosan hol vaN AZ MEG NEM TOM.
és KÉNE VMI KERESZTEZŐDÉS AMI ELVEZET. MERT A KÖCSÖG NET NEM AD KI RENDESEN A A ÉS M honla rétképe elég silány kép van és nem bírok leolvasni.:(:(:( VÁÁÁ
Bár én is gondoltam hogy ha nincs tábla akkor elég erős a gyanú
Írtam neked e-mailt, nem kéne válaszolni?
Veterán börze! 2010 március 21-én 06 órai kezdettel veterán börzét tartunk Budapest. XXIII.ker. Haraszti úton lévő A és M Vámügynökség területén. További információ: Bézi Lajos. 06-20-589-7710
Én mindíg körbemaszkolom. Utána meg vékony ecsettel körbefestem.
Igen. Úgy beszéltük meg oda még én is lemennék és utána vissza a Balatonhoz.
Ja tényleg én se és az mindkettőnknek köztes megoldás lenne.
Nem rossz ötlet.Nekem nicns is messze a velenceitó menjünk oda ott még úgysem voltam emlékeim szerint.
Megtervezhetjük de 2 személyes motoros banda.
Kéne majd csinálni egy olyat hogy valahonnan elindulna a túra aztán út közben folyamatosan csatlakozni mindenki és a végállomás Balaton lenne.
Találkoznunk kéne egyszer már?A nyáron összetalálkozhatnánka valahol félúton!
Zoli nem lesz Simsonális!?
Nekem, miután megvettem az Imolát, rá kb egy hétre elment a 2. Mindig kidobta, csak ha nagyon alacsony fordulaton, nyomaték nélkül csorogtam, akkor nem. Így nyomtam végig a szezont, mert nem volt időm szétszedni, használni meg kellett.
Mikor szétszedtem meglett a hiba oka: az egyik váltó villa volt törött.
na ha összerakod ma vagy holnap elmegyek berakjuk a kocsiba és 40-et adok érte se többet se evesebbet
vagy aminek átfestették a vázát...
HŰ HAA!
Végülis,írj egy árajánlatot adatlapomon található címre.