Mondom nincs semmi kedvem összerakni most. De ha mondom hogy működik akkor működik a gép ráadásul a féklámpája is működik. Városi és tompított is. Stb...
Na az jó de egy bibi vasn hogy kurvára szeretnék menni de pontosan hol vaN AZ MEG NEM TOM.
és KÉNE VMI KERESZTEZŐDÉS AMI ELVEZET. MERT A KÖCSÖG NET NEM AD KI RENDESEN A A ÉS M honla rétképe elég silány kép van és nem bírok leolvasni.:(:(:( VÁÁÁ
Veterán börze! 2010 március 21-én 06 órai kezdettel veterán börzét tartunk Budapest. XXIII.ker. Haraszti úton lévő A és M Vámügynökség területén. További információ: Bézi Lajos. 06-20-589-7710
Megtervezhetjük de 2 személyes motoros banda.
Kéne majd csinálni egy olyat hogy valahonnan elindulna a túra aztán út közben folyamatosan csatlakozni mindenki és a végállomás Balaton lenne.
Nekem, miután megvettem az Imolát, rá kb egy hétre elment a 2. Mindig kidobta, csak ha nagyon alacsony fordulaton, nyomaték nélkül csorogtam, akkor nem. Így nyomtam végig a szezont, mert nem volt időm szétszedni, használni meg kellett.
Mikor szétszedtem meglett a hiba oka: az egyik váltó villa volt törött.
és KÉNE VMI KERESZTEZŐDÉS AMI ELVEZET. MERT A KÖCSÖG NET NEM AD KI RENDESEN A A ÉS M honla rétképe elég silány kép van és nem bírok leolvasni.:(:(:( VÁÁÁ
Kéne majd csinálni egy olyat hogy valahonnan elindulna a túra aztán út közben folyamatosan csatlakozni mindenki és a végállomás Balaton lenne.
Mikor szétszedtem meglett a hiba oka: az egyik váltó villa volt törött.