Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe, immáron megint Puch tulaj lettem.
Üdv !
Egy olyan problémám akadt hogy: Szükségem lenne hőfokapcsolóra vagy hőgombára vagy minek hívják ami kapcsolja a visszajelzőt ha tulmelegedett a víz a vizhűtéses motoron...
Sachs blokkhoz kellene csak amit nem tudok hogy ez a szerkezet kapcsolatban van a vízzel vagy a hengerfej hőmérsékletét méri?
Hova való? Mert nem látni...Hol lehet szerezni?
Hmm
Picsába má
Van de sajnos nincs mivel elkelt de nemjönnek érte!
Az kicsit messze van...:)
Én nem tudok.
Szégyenszemre Érden csináltattam.
Nemtudom szerintem csak saját magának meg ismerősöknek fúj.
Miért, kevés a környéken a homokfújó?
A szomszédod homokfúj?
Vállal másnak is, vagy csak szomszédoknak?
Nna ma kicsit elgurult a gyógyszerem és elkezdtem csinálni a Rangert. 1 délután alatt felújítottam a motor elejét (telók ezek alumínium oxidos részeinek lepucolása, szimmeringek, kormánykifliket lefújtam, stb) Már csak a gumiharmónika kell rá és az új csavarok bele. Amúgy a homokfúvattam mindent amit csak lehetett. Jó fej a szomszédom az egésszel végzett kb fél óra alatt A kiflikről még képet is csináltam.
Jól látod, hogy nem látod. Ami rajta volt, az nem igazán tetszik, Keresek valami hozzá jobban illőt, lehetőleg feketét.
Itt még volt rajta.
Nagyon fasza mind kettő de rájöttem ám a ktm hiányosságára nincs rajta vissza pillantó.
kb. olyan széles a blokk, mint a kormány.
Furcsa egymás után motorozni velük
Ennél távolabb már nem is lehetnének egymástól.
Hű baz háturol a bmw-nek kicsit ott van azért a boxer motor.
Nem semmi két oldalra úgy killóg mint a ktm egész vastagsága.
Na szét rántotam a blokkot és az van amire gondoltam a 3.fogaskereke elkopot aztán lötyög mint a szar de a tengelybe is beledarált.
Te pont a múltkor ajánlotál Monza váltot na nekem az a tengely kéne fogaskerekestől amin rajta van a 3.ik.
Keveselltem a nyomatékot a KTM-ben, így aztán délután elküldtem tanulni
Már nem...
mert időközben egy blokkot szereztem csak még nem postáztak el.
ami pedálos és turbós blokk kompletten karbival.
Nagyon szép egyébként csak a kép nemadja vissza!
Kellenek a hűtésburkolatok?
Bazz ilyent még a google elsőre ezt adta ki......
:D Egy hegesztőmesterként így? :D BÁr én is hegesztek vasat , rozsdamentest is. csak úgy nem kókányolnám el. :) Ha poén akart lenni akkor az oké:D
Olcsóbban énsem aadnám de túl drága!
Tyű Puchinátor bátyád simsonozott kömény a gépezet!Csak kicsit sok neki a pilóta!
mikor lehetne megnézni?
és egy telefonszámot is adsz légyszíves
Az homokfúvóval lett leszedve. Meg kromofággal de az hozzá sem nyúlt a festékhez... Mondom hogy nincs kedvem összerakni. Inkább megcsinálom eredetire...