Üdv !
Egy olyan problémám akadt hogy: Szükségem lenne hőfokapcsolóra vagy hőgombára vagy minek hívják ami kapcsolja a visszajelzőt ha tulmelegedett a víz a vizhűtéses motoron...
Sachs blokkhoz kellene csak amit nem tudok hogy ez a szerkezet kapcsolatban van a vízzel vagy a hengerfej hőmérsékletét méri?
Hova való? Mert nem látni...Hol lehet szerezni?
Nna ma kicsit elgurult a gyógyszerem és elkezdtem csinálni a Rangert. 1 délután alatt felújítottam a motor elejét (telók ezek alumínium oxidos részeinek lepucolása, szimmeringek, kormánykifliket lefújtam, stb) Már csak a gumiharmónika kell rá és az új csavarok bele. Amúgy a homokfúvattam mindent amit csak lehetett. Jó fej a szomszédom az egésszel végzett kb fél óra alatt A kiflikről még képet is csináltam.
Na szét rántotam a blokkot és az van amire gondoltam a 3.fogaskereke elkopot aztán lötyög mint a szar de a tengelybe is beledarált.
Te pont a múltkor ajánlotál Monza váltot na nekem az a tengely kéne fogaskerekestől amin rajta van a 3.ik.
Az homokfúvóval lett leszedve. Meg kromofággal de az hozzá sem nyúlt a festékhez... Mondom hogy nincs kedvem összerakni. Inkább megcsinálom eredetire...
Egy olyan problémám akadt hogy: Szükségem lenne hőfokapcsolóra vagy hőgombára vagy minek hívják ami kapcsolja a visszajelzőt ha tulmelegedett a víz a vizhűtéses motoron...
Sachs blokkhoz kellene csak amit nem tudok hogy ez a szerkezet kapcsolatban van a vízzel vagy a hengerfej hőmérsékletét méri?
Hova való? Mert nem látni...Hol lehet szerezni?
Picsába má
Szégyenszemre Érden csináltattam.
Miért, kevés a környéken a homokfújó?
Vállal másnak is, vagy csak szomszédoknak?
Itt még volt rajta.
Furcsa egymás után motorozni velük
Ennél távolabb már nem is lehetnének egymástól.
Nem semmi két oldalra úgy killóg mint a ktm egész vastagsága.
Te pont a múltkor ajánlotál Monza váltot na nekem az a tengely kéne fogaskerekestől amin rajta van a 3.ik.
mert időközben egy blokkot szereztem csak még nem postáztak el.
ami pedálos és turbós blokk kompletten karbival.
Kellenek a hűtésburkolatok?
Itt van!
és egy telefonszámot is adsz légyszíves