Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezeket itt találtam : http://www.emot.nl/fotoalbum/
Egyszerű, még lehet menthető a festése.
Elmész autósboltba vagy tescoba és lehet venni 1000 forint körül Prevent Polírozópasztát olyan tubusban van mint a fogkrém csak nagyobb méretűben. Csak ez a fajta jó mert nagyon jól leszedi a felső réteget ami meg van mattulva. Ilyen volt kb a Verhovinám is amikor kikerült a méh telepről. Ebből fogsz egy keveset egy puha pamut rongyra rányomsz szétteríted a kívánt felületen és körkörösen elkezded dörzsölni a pasztás ronggyal a pl tankot. Pár törlés után már szemmel látható a külömbség! Miután meg kész van az egész fogsz egy tiszta ugyan úgy nem bolyhozó pamutrongyot és áttörlöd vele a felületet és kész is vagy!
Igen abból csak egy van!
én a másik téglalapot tippeltem jeladónak!
akkor nekem pont alul ad most szikrát!
remélem most indul majd!
előre is köszi a segítséget!
nem.
Annál a z alaku izénél kellene, ha abból csak egyvan
mert ebböl 2 van rajt!
akkor ennél?
Pot ugan úgy műkszik mint a simson elektronikus gyujtása.
Minden mágnesváltásnál ad egy kis jelet a jeladó, arra nem szabad begyujtania a tirisztornak, a kivágásnál meg ad egy nagyot, és ott gyújt.
Ott gyújt, ahol az a furi kivágás van
Akkor gyújt, amikor annak a bigyónak a közepére ér a jeladó közepe
Eredeti sarvedogumik, elol-hatul, es eredeti az osszes tobbi gumi is.
Puch Cobra m jet bosch gyújtásán melyik a jeladó?
szikra van !
de nem tudom h pontosan van?
KAwasakira van rárakva!
Nem gondoltam ra, de ha nagyon szeretned, kerlek tegy egy arajanlatot, es elgondolkodom rajta. Azt hiszem, hogy nagyon ritka motorrol van szo. Tokeletes muszaki allapotban van, gyonyoru a hangja, es eros a motorja. Muszeregyseg rossz. Esztetikumarol annyi, hogy jol all neki a tavolsag, de mindene eredeti teljesen, a szine es a marticazasa is.
Szia
és eladó a gép?
Na itt vagynak a képek a GILERA TS 50-esről.
Szeva! Végre téged is lehet itt látni...
Amúgy veszprémben van egy új motorosbolt ott 500 forintért van nagyon sokféle fékbetét. Majd valamikor megnézem hátha jó Cobrahoz is.
vagy ferodo felújításra viszed az meg sokkal olcsóbban jön ki:)legalább feleáron. és szinte új lesz a cuccod.
Köszi,esetleg valakinek használtan elfekvőben?
de ha igy elegánsabb:
link
hello
itt:

http://bikeparts.hu/index.php?...

4500 huf
üdv
és lényegesen tönkreteszed a főtengelycsapágyat.
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem,valami Sachs féknyerge lehetett ebbe hol tudok fékbetétet venni?
Szem az jawa mustang ülés mert annak jellegzetes alakja van.
Nembaj de veled mindíg egy élmény beszélni.
De ÓCSÓÉRT nem 10 ezreké
Na jó megyek amúgy is mindjárt jön Slampixxx kolléga és elküld minket a P..csába.
Megpróbálok szerezni.
Valóigaz.