Urak! Ma a siras kerulgetett. Meglattam egy 6 sebesseges herkules hirdetest, patent allapot, vizhutes, 35 ezer ft. Mosonmagyarovaron. Felhivtam erre kiderult, hogy szetbontva eladta. Irtam neki, hogy na ne!
Hát az ilyen dekompresszoros cucc nem tudom mire való, de ugyan ilyen kinézetű hengerszett van a Hercules Ulta Chopper-en.
Expresszen árulnak is egyett.
mellesleg akartam kérdezni tőled talán találkoztál már ilyen sachs hengerrel ami nikazilos no meg van rajt a szivócsonk felett dekompresszor szal melyik tipusra valo szerinted.?
ÜDV ITT A FÓ RUMON!NAGY ÉRDEKLŐDÉSSEL VÁRJAUK MAJD ON-BOARD KÖRBEJÁRÓS ÉS MOSÁS ELŐTT ÉS UTÁN GALÉRIÁKAT!
REMÉLEM MINNÉL ELŐBB ÖSSZERAKJÁK A GÉPEDET ÉS AKKOR JÖHETSZ FÓRUMTALIRA HA LESSZMÁRVÉÁGRE!
ÜDVÖZLETTEL:puchinátor alias fórumfőkapitány és minden kedves fórumtag üdvözöl csak nem mondják!
Az en gileram gps-es merve sik uton ulo testhelyzettel megy 68 km/orat, azert irom, hogy gps-el, mert en sem hiszek a mindenfele motororakban. erosen tulkalibraltak. lehet, hogy a sajatjaval 80-at mutatott volna. Rossz, azert nem tudom, mennyit. A gepem eredeti 50-es, es 1971-1980 kozott gyartottak.
Gépezeteim!