Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szomorú!

Gépezeteim!
Urak! Ma a siras kerulgetett. Meglattam egy 6 sebesseges herkules hirdetest, patent allapot, vizhutes, 35 ezer ft. Mosonmagyarovaron. Felhivtam erre kiderult, hogy szetbontva eladta. Irtam neki, hogy na ne!
A puch maxi plusodért mit kérsz?Aminek szétvan szedve a gyújtása.
Mentél már vele?
Tegyél fel körbejárósat szerintem nem csak engem érdekel.
például ezt esetleg?
köszi utána nézek,valami lassu gépezet mert a csonkon 25km/órát láttam..mellesleg a lepkehengeres sachs-ra is van szettem ha tudod boltold el...
Hát az ilyen dekompresszoros cucc nem tudom mire való, de ugyan ilyen kinézetű hengerszett van a Hercules Ulta Chopper-en.
Expresszen árulnak is egyett.
Ja én is most olvastam végig hogy az 50-es túrára Riga r16-al a nagyobb ccm túrára pedig k55-tel akar menni.
Amúgy a főszervezőt ismerős nekem mert neki van k55-öse aki tőlem kért segítségeket.:)
mellesleg akartam kérdezni tőled talán találkoztál már ilyen sachs hengerrel ami nikazilos no meg van rajt a szivócsonk felett dekompresszor szal melyik tipusra valo szerinted.?
Mennek bizony! Jo lenne egy tavaszi motorostura.
Te figyelj Ember, állítsál már magadon!
HÁHÁHÁ 50 000 VÚHÚÚÚÚÚÚÚÚ EZ ÜTÖTT!
Jujj ez kömény vváááááááááááááááá.Hatalmas.
Jóvanmá csak valami hivatalos formát adtam neki!

Valakinek egy zsír új DACIA 1300 AC?
Na a Fórumkapitányságot ne erőltesd!
Csak kíváncsiságból!

ÜDV ITT A FÓ RUMON!NAGY ÉRDEKLŐDÉSSEL VÁRJAUK MAJD ON-BOARD KÖRBEJÁRÓS ÉS MOSÁS ELŐTT ÉS UTÁN GALÉRIÁKAT!
REMÉLEM MINNÉL ELŐBB ÖSSZERAKJÁK A GÉPEDET ÉS AKKOR JÖHETSZ FÓRUMTALIRA HA LESSZMÁRVÉÁGRE!

ÜDVÖZLETTEL:puchinátor alias fórumfőkapitány és minden kedves fórumtag üdvözöl csak nem mondják!
Üdv!
5 sebességes.
Miért kérded?
Eriggy husom hama hama licitvan!Vedd meg!
Óccsónvan hát kömlődön felnéznek majd rád!
Ment mail
Héló Héló óvatosan!
Hány sebességes?

Üdv
Üdv
A Tud szólni a a főtengely nagy fordulaton is!HAlottam DT-t ami szólt!
Az en gileram gps-es merve sik uton ulo testhelyzettel megy 68 km/orat, azert irom, hogy gps-el, mert en sem hiszek a mindenfele motororakban. erosen tulkalibraltak. lehet, hogy a sajatjaval 80-at mutatott volna. Rossz, azert nem tudom, mennyit. A gepem eredeti 50-es, es 1971-1980 kozott gyartottak.