Nem tudom mekkora fordulatra képes a motorod de ha belegondolsz ha forog 8000-et nem lenne ideje csörögni...Elnyomná másnak a hangja vagy alapból nem lenne rá ideje csörögni...
Amugy ritka az ilyen amber mint te ... Aki elviszi szerelőhöz... Én mindig leharcolt szarokat veszek mert általában addig mennek az emberek mig működik..
Megnezi, aztan beszelunk. Fotengelyre tippelt, bar az csoroghetne nagy fordulaton is. Amugy tenyleg nem ertek a motorokhoz, csak szeretem oket. Bolcsesz vagyok.... Muszaki antitalentum.
A szerelo tippet pedig koszonom.
Miért nem egyszerűbb ha bújod a könyveket meg a netet és az sokkal élvezetesebb. Bár ez a dolog nem is olyan nehéz. csak érzék kell meg tudás. :) Ha csörög lehet csapágyas meg lánc. stb.:) Én is így kezdtem.
Nem tudom mennyire értesz a motorokhoz....
Én szét szoktam szedni ha baja van és elviszem a Lovas Bt-hez...
Én mindent ott csináltatok....A tábori egy rabló hozzájuk képest.
Nagyon szépen dolgoznak merem ajánlani..De ők a műszaki résszel foglalkoznak és nem motort szerelnek...
Nekem is csörög a puch -om alapjárat közelében ... De olyan 7500-as fordulatnál ellhalgat( Nincs ideje csörögni) Főtengelyhibás sajna...
Tábori mit mondott rá?
Nagyon csorog kis fordulaton, nagyobb gaznal elhallgat. 5. sebessegben 50 folott csendesedik el. De a hang annyira rettenetes, hogy ugy gondoltam, orvosolni kell, mielott nagyobb baj lesz. Taboriek tenyleg kegyetlenul dragak, de 1: mar vittem hozzajuk gepet, es igen jol megcsinaltak, 2: nem ismerek mast, aki nem kontar. Ha tudtok olcso jo szerelot, szoljatok. Amugy nem fogom atfestetni semmikeppen.
Tábori tuning nál? Alias " zsidó" -nál? Az egy rabló...
Faternak vettem egy villogóautomatát ha Herculesre kell akkor 1300 ha nem akkor olcsóbb....
Nem szeretek oda járni...
Mi volt a baja?
Miért vitted(pont) oda?
Igaz. Majd teszek fel. Most épp Táboriéknál pihen. Egy-két dolgot meg kell csinálni rajta. Amugy nagyon örülök ennek a fórumnak, így látom, nem vagyok egyedül a dilimmel, hogy a régi kis gépeket kedvelem.
Nekem egy Gilera 50 ts motorom van. Szerintemnagyon ritka, márkatársakat keresek. Kérem jelentkezzen, akinek ilyen van. Amúgy rajongok a 60-70-80-as évekbeli 50-es sportgépekért. Ha tudtok eladót, kérlek jelezzétek. Köszönöm.
A motorom:
Amugy ritka az ilyen amber mint te ... Aki elviszi szerelőhöz... Én mindig leharcolt szarokat veszek mert általában addig mennek az emberek mig működik..