Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval nincs másik puchblokk?
Kuplung!
Akkor jó köszönöm!
Tyű ha valami nagyon nem jó a Monzával most egyik sebeséget se viszi berakom kuplunk ki pörög mint az állat de meg se mozdul.
Nem tudjátok mi lehet mondjuk úgy is szét szedem majd ma talán.
Gondoltam kuplung tárcsára mert elég kopott volt de tavaly még vissza raktam haver azt mondta neki 900 ferodorozták darabját simsonba.
De jó lenne csak ennyi lenne a baja de lehet hogy tényleg egész váltó csere lesz de akkor már 50 be adom szígoruan.
Csak a Hondát nehogy elvigyék
Nem a fordulattól félek hanem az AROL 2T nevű magyarfogyasztók által éltetett olajtól!Vagy a mégroszabb akármilyen olaj nélkül hajtották!
Photoshop.
az nem puchos volt hanem riga! a kapagépben lévő blokkot ha lesz időm ma megnézem hogy mennyire jó állapotban van mert a kapagép nem ment nagy fordulaton és olyan nagy2 x-es áttétellel dolgozott úgyhogy no para:)
ilyen program nekem is kell mi a neve?
jajjdegeci
Szerintem ez viccesebb!
Üdv
engem az érdekel amit 3-ezerél ajánlott de lehet hogy rosszul értettem.
A 18-sok meg kapagépben volt sok mindenre következtethetek belőle.
Volt a múltkor burkolat nélküli az mennyi?
18 ezer és állom akkor a postát. és ajándék karbival. :) így már nagyon kedvező amúgy... () olyan szintem hogy csak betenni és menni. A blokk elvileg pöpec mert csak kapagépben szolgált :):):) és a karbival gondok vannak gondolom behangolni kell.
Figyelj én mondtam gyere érte 40 ért. Nem jöttél szétszedtem teljesen. Elsővilla, kerék, sárvédők, elektronika kész a blokkot is majdnem befejeztem csak eltört a berúgórugó és éppen ma kovácsolok újat rá.
JA a blokknak mi az ára?
Nemám ilyen szép csak a képen.
Furcsa e eddig elszerettem volna adni de nincs meg a gyári papírja és nem gyári a színe.Szóval külföldön szartsemér magyarul.
150 000-e eladtam volna de nekem az eszmei értéke jóval több.
Rengeteg hiányossága van még a motornak de a nyáron ezeket próbálom javítani.
Megmondom őszintén ezt a motort nem restauráli szerettem volna mert nincs rá se pénzem se lehetőségem (300 000-ből igazán szépre és jóra lehetne csinálni) csak nem szeretem látni hogy értékeim pusztulnak.Annyi vol az össz célom hogy konzerváljam picit.
Csiszoltuk festettük ennyi még egy üregvédelem lesz a sárvédőkben.
Nem érdekel hogy néz ki csak ne rozsdát lássak rajta mert azt nemszeretem.
Nekem erre volt lehetőségem sajnos nem tudok olyan szintű munkát végezni amivel elégedett lennék mivel az sokba kerül és nem tellik rá én pusztán örülök ezeknek a motoroknak lenyűgöz a hatékonyságuk erre futja és ha tuok rajta javíani valami máris jólérzem megam ilyen téren.
Persze vannak motorok amik tetszenek.Puch a legjobb.
De te ha valóban így nézki a motoros akkor nagyon szép és mennyibe fájna? ha eladná ha nem. csak értékre vagyok kivi.
Nem értem mi a poénos.Na úgyistöknyóc.
Már nem eladó ez a lényeg és idén továbbszépül.
Ja és azt hozzáteszem hogy a gép eddig 15-ezer Ft-be van!Most lesznek szép felpucolt teleszkópjaim felpolírozott hűtésalkatrészek stb szóval mégszebblesz!
Eddig eladó volt.
Hú az nemjó láttam a képeidet a múltkor csoda hogy nemsérült a hengered!(dt)Haver lc 2es 80-asából most hoztak ki 17-lovat és ez nem a legtöbb)

Komolyan volt ds 60 od?
Valami közel 4-lóerő ja és 70-et ír elő a gyár végsebességnek. azon hányas karburátor volt?
M-motoros puchod olt már?Az nagyon ritka mindenhol.
A DS-em nem eladó ezért nemis hirdetem megtartom még és javítgatom maj 25 30 év múlva jelentkezz!

Gyári dugót nemtudsz szerezni vagy jóminőségű utángyárottat?
ambikát semmiképpen ne vegyél havernak is 350km után összetört
nekem is ugyan így volt meg nekem is csak nekem yamaha dt 80 és én vettem bele gyári yamahát 25000ft-ért én először proxot vagy vertexet akartam bele de azt mondták hogy 80-hoz nagyon keveset gyártanak
azokból nekem is van annyi mint a szemét
de nem tudsz valami jó puchot ezen és a maxin kívül az nem érdekel
és a te ds-ed meg van még?amit sokáig hírdettél
nekem volt ds60-am is az ám a fasza gép
Igazából ami érdekelne egy jó GYÁRI vagy jóminőségű utángyártott dugattyú DS-be!
Már rég keresek jót de csak fosadék ambika van amit motorba benem tennék (ha nem alálok úgyis azlesz)
Helló!

Hú már nagyon kapkodják a dolgokat el!
Szerintem a végén ami megmarad elviheted vamai csekély összegért.Azokról a holmikról amik nem kellenek és megmaradt csinálok képet!Már szinte feldaraboltam a motort ""jelben.
Ami még megvan de nem tudom meddig mert újabb ember jön elvileg:ülés (jó állapot)
kormány
váz
kitámasztó
lengővilla
teleszkópok (még menthető rajtuk a krómozás!szerintem felpolírozom)
earles villa sárvédővel(horpadt)
tank
vannak ezek között is olyan alkatrészek amik nem biztos hopgy eladásra kerülnek mert túl jó állapotúak korukhoz képest és érdemes valük bíbelődni.
heló na hogy áll a puch cross? eakjál már fel képet
amúgy nem eladó?
helló puchinator na tudnál képet felrakni a ds összes cuccáról cserébe a kabátért?