Tisztelt Debla20!
Megvan a két alufelni DE nem tudom eldönteni lehet hogy két hátsó!
Sokat nem kérek érte a múltkor 3ba vagy mennyibe adtam két majdnem tökéleteset szóval ha eljössz érte és megnézed alkudhatunk.Csakaz a baj hogy nem komplett beépítéséhez valószínűleg még költeni kéne rá és nem biztos hogy összejönne!
Tisztel Puchinator!Multkor a képen amit mutattál volt két alufelni maxihoz!Megvan még?Ha megvan feltudom rakni a küllős helyére?Minden ugyan az?Ha igen akkor mennyiért adnád oda!Megmondom őszintén sokat nem akarok már a motorra költeni ugyhogy kérlek csak óvatossan a számokkal!Előre is köszi!Üdv
Ígérem holnap dobok képet aztán ha közmunka kell vagy ilyenek szóljatok mert jövök mint a cunami!
Ds tuning dob már készvan egy hata dobok képet ez is elkadó de megnöveltük a rendszer átmérőjét 5 miliméterrel a krómhenger negyobb teljesítményéhez ugye jött volna a dugótuning meg a hengerfejmaratás kajakra mondoma azt a blokkot 5 lóra kilehetne hozni és szállna az úton és menne vagy 50-el!Na jó többel!
Csá!
Ez a "Puchi stílus" ez a falusi kohányollácigány továbbfejlesztett változata sajnos rámragadt de azért megy normálisan is!
Az ára érdekel meg hogy mennyit lehet alkudni a feléből!Milyen színű hány gang!
Majd holnap lesznek képek de kajak beszarás van!
Ilyet nem kapsz sehol mert ÁKCIJÓS RITASÁG ÓCCSÓSÁG krómhegner verszepuch ÁKCIJÓ van na 20-ba viheted a vázat hengerrel!
NA NA NA?
Krómhegner!VÁZ!
Régóta figyelem a DS -érdekelnek leginkább vagy a turbós blokkok és egyről hallottam EZ NAGY ÉRTÉK RITKASÁG DRÁGASÁG ÓCCSÓSÁG PUCHINÁL MINDEN MEGTALÁLHATÓ!
Ha meglátod kajak beszarsz bocs hogy tegezlek valszeg a fijad lehetnék!Erre nem térek ki bővebben.
Kajakra versenyzászlós díszkeret mint a trophykon (MZ) és krómhenger.Ez biztos versenyDS volt!Tuning változat utcára ilyet nem kapsz mégegyet ÁKCIÓSAN!Volt ilyen cucc kreidlerből is krómhengr stb!
és küldj egy telefonszámot