Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor lehetne megnézni a motort?
és küldj egy telefonszámot
Ja és 30 ra tartja.
Annyit tudtam meg a Babettáról hogy:,,Gyári világos zöld színű és a 45-öt simán viszi."
Semmi semmi csak egy jó elképzelés volt a DS-tuning de pénz híján sajnos nem megvalósítható!
Akkor ma ha még mindíg érdekela dolog teszek képet!

Slampinak:(RITKASÁG)(!) MUHHAHHAAA
Tisztelt Debla20!
Megvan a két alufelni DE nem tudom eldönteni lehet hogy két hátsó!
Sokat nem kérek érte a múltkor 3ba vagy mennyibe adtam két majdnem tökéleteset szóval ha eljössz érte és megnézed alkudhatunk.Csakaz a baj hogy nem komplett beépítéséhez valószínűleg még költeni kéne rá és nem biztos hogy összejönne!
Ott készült és a hegesztő mester beleírta!Ennyi!
Biztos Nimbusz akart lenni.
Úristen!
Fejezettétek már be!

Ki a francot érdekel mennyire rítkáásáág?
Röhej amit műveltek
DE te miér van ráírva hogy tanbusz? :D
Tisztel Puchinator!Multkor a képen amit mutattál volt két alufelni maxihoz!Megvan még?Ha megvan feltudom rakni a küllős helyére?Minden ugyan az?Ha igen akkor mennyiért adnád oda!Megmondom őszintén sokat nem akarok már a motorra költeni ugyhogy kérlek csak óvatossan a számokkal!Előre is köszi!Üdv
most te mit akarsz ds-t tuningolni ?
talán holnap lesz időm lefényképezni a mocit irj majd a balazs16@globonet.hu ra üdv
Ígérem holnap dobok képet aztán ha közmunka kell vagy ilyenek szóljatok mert jövök mint a cunami!
Ds tuning dob már készvan egy hata dobok képet ez is elkadó de megnöveltük a rendszer átmérőjét 5 miliméterrel a krómhenger negyobb teljesítményéhez ugye jött volna a dugótuning meg a hengerfejmaratás kajakra mondoma azt a blokkot 5 lóra kilehetne hozni és szállna az úton és menne vagy 50-el!Na jó többel!
Csá!
Ez a "Puchi stílus" ez a falusi kohányollácigány továbbfejlesztett változata sajnos rámragadt de azért megy normálisan is!
Az ára érdekel meg hogy mennyit lehet alkudni a feléből!Milyen színű hány gang!
Ez a Puchi stílus.
A babetta tényleg érdekel mert akkor hétvégén elmegyek a sráchoz és megtudok róla mindent.
versenyzászlós
de most még mindig nem értem mi versenyzászló?
Majd holnap lesznek képek de kajak beszarás van!
Ilyet nem kapsz sehol mert ÁKCIJÓS RITASÁG ÓCCSÓSÁG krómhegner verszepuch ÁKCIJÓ van na 20-ba viheted a vázat hengerrel!
NA NA NA?
Krómhegner!VÁZ!
Régóta figyelem a DS -érdekelnek leginkább vagy a turbós blokkok és egyről hallottam EZ NAGY ÉRTÉK RITKASÁG DRÁGASÁG ÓCCSÓSÁG PUCHINÁL MINDEN MEGTALÁLHATÓ!
bocsi de most mi versenyzászlós,crom,tuning?mert most kicset negkeveredten
á dehogy ne szórakozz
énnekem keresztapám gyűjti a puchokat
Megvan várja a hengerjavítást!
Ha meglátod kajak beszarsz bocs hogy tegezlek valszeg a fijad lehetnék!Erre nem térek ki bővebben.
Kajakra versenyzászlós díszkeret mint a trophykon (MZ) és krómhenger.Ez biztos versenyDS volt!Tuning változat utcára ilyet nem kapsz mégegyet ÁKCIÓSAN!Volt ilyen cucc kreidlerből is krómhengr stb!
amúgy a te ds-edel mi van amit sokat hírdettél?
milyen versenyzászlós? mi?